- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Napam zuhalim bugün biraz sarımsakla haşır neşir oldum ellerim hep koktuuunapiyosun
20 gundur disari adim atamadim ayakkabi giyemiyoruz kikızlar bu arada boynerde indirim var baya ben 400 lira eden iki ayakkabiyi 250 civarina aldim:)
he bonus ya. hemen kurabiye yemisler kasla göz arası
onlarda kalmadiysa ben sana limonlu mavi haşhaşlı kurabiye yaparim
Kış hazırlıklari mıNapam zuhalim bugün biraz sarımsakla haşır neşir oldum ellerim hep koktuuuduş alıp kokulardan kurtulmam lazım ama önce kalkmalıyım yerimden
Yok canım burda Elhan abla görünce bana sen ne yedin dicek amaKış hazırlıklari mı
Nasıl güzel oluyor mu pekiYok canım burda Elhan abla görünce bana sen ne yedin dicek amasöyleyim ya bir şey gördüm sarımsak nane kimyon vs karıştırıp dilim ekmeğin üzerine önce yağ sürüp sonra bunu sürüp fırınlama videosu gördüm, Allahım nasıl canım çekti ondan yapıp yedim ciddi ciddi
Ben bir tek kızartmaya domates sosu yaparsam ona katıyodum zuhalim azıcık da valla sevdim ya ama evde olunan bir gün yenmeli mutlakaNasıl güzel oluyor mu pekisarımsak faydalı bir gıda birsey olmaz :)
Afiyet olsun nurumBen bir tek kızartmaya domates sosu yaparsam ona katıyodum zuhalim azıcık da valla sevdim ya ama evde olunan bir gün yenmeli mutlaka
Sen napyosun bakalım neler yapıverdin bugünn :)Afiyet olsun nurum
Oturdum genelde disari cikamiyorum. Ev isleri falan iste :)Sen napyosun bakalım neler yapıverdin bugünn :)
20 gundur disari adim atamadim ayakkabi giyemiyoruz ki
O ne öyle yayaparsan yiriz tabide kalkıp yapmazsın
Ben karantinadayim 20 gundur koronaydim adim atmadim disariben de ondan almıyodum. su an açılan yirtilan topuğu aşınan hepsi üst üste geldiçok üşeniyodum ama aldım bugün valla
pazartesi falan gelir heralde bi tanesi önce gonderilcekmis
Ben karantinadayim 20 gundur koronaydim adim atmadim disarihayirli olsun samdanim guzel gunlerde giy :)
Sagol caniminşallah sen de iyileş tamamen ve güzel günlerde dolaş zuhalim
O iddia yalanmış şimdi baktım. Evet canım kanlı Nigar varfatma Girik vefat etti ya show kanlı Nigar koymuş
O iddia yalanmış şimdi baktım. Evet canım kanlı Nigar var
Fatma Girik isyan etmiş habereis yerinde bı arkadaş demişti. neyseki yalan olması da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?