Yok ben ulu orta yerim geneldeNeler yaptın Seridinam, İyiyimm :) kaçak kurabiye yiyoruz şuan, sen kaçak yiyenlerden misin yoksa kilo göbek problemim yok rahat yerimci mi :)
HoşbuldumBende anlamadm
Ah calci ah
İyiyim kuzum sen
İyiyiz cnm sen hoşgeldin
Bizim millette ne meraklı böyle haberlereFatma Girik isyan etmiş habere. Di mi insan üzülüyor tanımasa da❤
Evet haber olmuştu hatta. Cüneyt Arkın çaycı Hüseyin mütemadiyen bu tür haberlerle gündeme geliyorBizim millette ne meraklı böyle haberlereÖzellikle o çaycı Hüseyin'e Allah sabır versin. Adam periyodik olarak açıklama yapmak zorunda kalıyor.
Tatlim sen nerelerdesinn ozledimGırobiye mi
Yazık ama ciddenEvet haber olmuştu hatta. Cüneyt Arkın çaycı Hüseyin mütemadiyen bu tür haberlerle gündeme geliyor
Ay hangi konu? Birlikte gidelim.Nerdesiniz kizlarbakın gelmezseniz banlanmalik bir konu var oraya gidecegim
Sevgilim evli diye başlayan konu bdv deAy hangi konu? Birlikte gidelim.
kk birinci noteri yeni ciciss ayakkabilarin hayirli olsn
Bende kizima mont ve ayakkabi almaliyim da kisin pekte biryere gidilemeyecek cock montlari bile ucmus yani orta yollu bisey baakcagm
Güle güle kullan samdanimmteşekkür ederim canım
şimdi baktım da çayım 165 e şişme mont vardı. benim oğlana geçen sene aldığım markada. ben memnunum baya kalın toktu mont. inşallah gönlüne göre bulursun güzel bi mont
Buralardayım ama yoğumda gibi çay öyle bi hallerdeyim :)Tatlim sen nerelerdesinn ozledim
sağlığımız yerinde olsun da zuhalim gönlümüzce çıktığımız zamanlar da gelir :)Oturdum genelde disari cikamiyorum. Ev isleri falan iste :)
güüülee güülee giy samdanıım :) Ben de bot almak istiyorum aslında ama ayaklarım minik sıkıntı yaşar mıyım diyorumm :)ben de ondan almıyodum. su an açılan yirtilan topuğu aşınan hepsi üst üste geldiçok üşeniyodum ama aldım bugün valla
pazartesi falan gelir heralde bi tanesi önce gonderilcekmis
sen bunu her yerde söyleme serimmYok ben ulu orta yerim genelde
gitmedin dimi gülnihalım :) bildirimde gelmişş ateşe doğruNerdesiniz kizlar ❤❤ bakın gelmezseniz banlanmalik bir konu var oraya gidecegim
Buralardayım ama yoğumda gibi çay öyle bi hallerdeyim :)
sağlığımız yerinde olsun da zuhalim gönlümüzce çıktığımız zamanlar da gelir :)
güüülee güülee giy samdanıım :) Ben de bot almak istiyorum aslında ama ayaklarım minik sıkıntı yaşar mıyım diyorumm :)
sen bunu her yerde söyleme serimm
gitmedin dimi gülnihalım :) bildirimde gelmişş ateşe doğru
Eki Görüntüle 2681994
şöyle mi :)
Insallah kuzum sagolasin lc w de nerde buldgnteşekkür ederim canım
şimdi baktım da çayım 165 e şişme mont vardı. benim oğlana geçen sene aldığım markada. ben memnunum baya kalın toktu mont. inşallah gönlüne göre bulursun güzel bi mont
O nasiiii oliyyyBuralardayım ama yoğumda gibi çay öyle bi hallerdeyim :)
Gitmedim zamaninsa çok yazdım o konuyasağlığımız yerinde olsun da zuhalim gönlümüzce çıktığımız zamanlar da gelir :)
güüülee güülee giy samdanıım :) Ben de bot almak istiyorum aslında ama ayaklarım minik sıkıntı yaşar mıyım diyorumm :)
sen bunu her yerde söyleme serimm
gitmedin dimi gülnihalım :) bildirimde gelmişş ateşe doğru
Eki Görüntüle 2681994
şöyle mi :)
ben de gitmeyim.Gitmedim zamaninsa çok yazdım o konuyaama zor tuttum kendimi başka biri gelmiş olaylar değişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?