- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
senin neren tombul be
Yakışıklıyı kendisine seçmiş
senin neren tombul be
Trip sevmiyoom artık bilmiyom o sayıyı
Geçmiş olsun ya perim, testte bir şey çıkmamış muhtemelen psikolojik geçer inşallahBu yıl hiç bekledigimiz gibi bir yıl olmadı resmen, kim derdiki böyle bişey olcak ve herşey değişecek diye☹.
İnşallah bir an önce daha çok kayip vermeden bunuda atlatırız kuzum zor gibide insallah.
Kuzum gıdince bazen iyi yapıyor bazende bikac damla bişey yapıyor .anne hep cisim geliyor diyor valla anlamadım ki canim banada öyle geliyo ama sureklide wcye çıkma isteği gelmesi anlamadım valla. İlk günler abartmıyorum 2 dkkya bir gidiyoduk yine biraz da olsa düzelme var.
Üfff yettiler garii gari de gari gariiibenimde bozuk psikolojimay suratını assa sinirim bozuluyo
sabah da çok söylendi ben de ona söylendim en son cilve yapiyodu
Cansu musun tatlı kızBenimle anlaşamayanınız var mı
Amin inşallah2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.
çok şükür kardeşi var Amin Rabbim uzun ömürler versin.
Geçmiş olsun çayım nasılsıınEvet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Yaaa çok tatlı oluyor onlaaarrrKüçükte yaramaz olacak gibi, borozan gibi sesi var aaaa aaaa diye bağırıp duruyor sürekli,
Babası oğlum sen nasıl bebeksin bu nasıl ses diyip duruyor
Anladım ben dediğini hatta tahmin ettim zuhalim, ilk zamanlar ben de çok takılmıştımBdv de bile öyle. Laf meclisten dısarı özellikle sacma sapan absurt yorum yapip ben burdayim demeye çalışan beğeni kasmaya çalışan üyeler var.
Hiiiçç unutmaz benii hiiççç
Yok kız cansu değilimTrip sevmiyoom artık bilmiyom o sayıyı
Geçmiş olsun ya perim, testte bir şey çıkmamış muhtemelen psikolojik geçer inşallah
Üfff yettiler garii gari de gari gariii
Cansu musun tatlı kızben severim cansuları. Düşündüm de öyle sevmediğim bi kız yok ama Emreleri sevmem ben de
Amin inşallah
Geçmiş olsun çayım nasılsıın
Yaaa çok tatlı oluyor onlaaarrryeğenim de öyle Allahım nasıl ses öyle
Anladım ben dediğini hatta tahmin ettim zuhalim, ilk zamanlar ben de çok takılmıştımneyse çözmenize sevindim :)
Hiiiçç unutmaz benii hiiçççöyle elbiselerm de vardı önceden ahh gençlik zamanları
Sağol balimTrip sevmiyoom artık bilmiyom o sayıyı
Geçmiş olsun ya perim, testte bir şey çıkmamış muhtemelen psikolojik geçer inşallah
Üfff yettiler garii gari de gari gariii
Cansu musun tatlı kızben severim cansuları. Düşündüm de öyle sevmediğim bi kız yok ama Emreleri sevmem ben de
Amin inşallah
Geçmiş olsun çayım nasılsıın
Yaaa çok tatlı oluyor onlaaarrryeğenim de öyle Allahım nasıl ses öyle
Anladım ben dediğini hatta tahmin ettim zuhalim, ilk zamanlar ben de çok takılmıştımneyse çözmenize sevindim :)
Hiiiçç unutmaz benii hiiçççöyle elbiselerm de vardı önceden ahh gençlik zamanları
Yaaa hepsi ayrı bir harikaMürüvvet sim kalp ben
bide suzan avci harika bı kadın
Bi anda gitti baloncukum.selam kızlar bugün çok yoğundum pek giremedim
ne oldu yine calciye
Ben Nur'um söylemiş miydim :))Yok kız cansu değilim
Bilmem bence soylememistin :) calci niye gitmisBen Nur'um söylemiş miydim :))
Bilemedim ki zuhalim msjlarına baktım çok ileri bir şey de yok öyle. Ama birisi şikayet etti demek kiBilmem bence soylememistin :) calci niye gitmis
Hemmmen ben de sana yetişiyorum tatışıımm kurabiye de yiyelim miIyiyimHayatSevinceGuzel neskayfeee yudumluyorum
Sen naslsn tatlisimmm gece cok kotu oldm da smdi iyiyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?