Mizahşörler Çıkmazı

günaydın. Havalı değil trip atmalı bir sayı
E Efruzi bilir
Trip sevmiyoom artık bilmiyom o sayıyı
Geçmiş olsun ya perim, testte bir şey çıkmamış muhtemelen psikolojik geçer inşallah
benimde bozuk psikolojim ay suratını assa sinirim bozuluyo

sabah da çok söylendi ben de ona söylendim en son cilve yapiyodu
Üfff yettiler garii gari de gari gariii
Benimle anlaşamayanınız var mı
Cansu musun tatlı kız ben severim cansuları. Düşündüm de öyle sevmediğim bi kız yok ama Emreleri sevmem ben de
2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.
çok şükür kardeşi var Amin Rabbim uzun ömürler versin.
Amin inşallah
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Geçmiş olsun çayım nasılsıın
Küçükte yaramaz olacak gibi, borozan gibi sesi var aaaa aaaa diye bağırıp duruyor sürekli,
Babası oğlum sen nasıl bebeksin bu nasıl ses diyip duruyor
Yaaa çok tatlı oluyor onlaaarrr yeğenim de öyle Allahım nasıl ses öyle
Bdv de bile öyle. Laf meclisten dısarı özellikle sacma sapan absurt yorum yapip ben burdayim demeye çalışan beğeni kasmaya çalışan üyeler var.
Anladım ben dediğini hatta tahmin ettim zuhalim, ilk zamanlar ben de çok takılmıştım neyse çözmenize sevindim :)
yok Ayşecik HayatSevinceGuzel
ben tombul aşçı teyzeyim
Hiiiçç unutmaz benii hiiççç öyle elbiselerm de vardı önceden ahh gençlik zamanları

Yok kız cansu değilim

Sağol balim

Iyiyim HayatSevinceGuzel neskayfeee yudumluyorum
Sen naslsn tatlisimmm gece cok kotu oldm da smdi iyiyim cok sukur
Hemmmen ben de sana yetişiyorum tatışıımm kurabiye de yiyelim mi

Üşüttün sanırım bu ara çok değişkenli bi hava var çayım dikkat et , ruh halim havaya göre seyrediyor bnm de işte napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…