- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
aşk acısı değil de Mehlikam duygu ptlaması dağlara taşlara yazma isteği filanHoşbuldum Nurum, nasılsın bakalım aşk acısı dışında
Ah gençlikaşk acısı değil de Mehlikam duygu ptlaması dağlara taşlara yazma isteği filanarada geliyo :) iyiyiimm çok şükür
yaa ccanıım ona hiç şüphem yokAh gençlikdoya doya yasa bu duyguları tatlım,yıllar sonra o duygular başka duygulara yetini birakabilüü
Aynı kuzum bebeklerden biri uyandı uyutmaya çalışıyorumİyiyim canım sen nasılsın ❤
İyiyim canım sen? Benim kuzenim gelecek bugüngünaydın kızlar
herkes iyi mi güzel mi:)
neler yapcaksiniz bugün
Günaydın canım,günaydın kızlar
neler yapcaksiniz bugün
Günaydın tatlımgünaydın kızlar
neler yapcaksiniz bugün
Ayna ayna söyle limona limondan güzeli var mı dünyadaGünaydın tatlımbi bakayım güzel miyim bence güzelim
Yeğenim bugün gidiyorçok iş yapmam lazım çok
İyiyim canım sen? Benim kuzenim gelecek bugünOna hazırlık yapıyorum. Sen ne yapıyorsun?
Günaydın canım,
Benim kaynım geldi, 7 aydır gelmemişti,
Diğer kaynım ve eltim Urfa'dan kuru dolmalık göndermisler onlari getirdi,
Dün kek poğaça sütlü tatlı yaptık kızımla,bugün agvaya gitmeyi düşünüyorduk vazgeçtik sonradan, bebekle zor olur diye
Günaydın tatlımbi bakayım güzel miyim bence güzelim
Yeğenim bugün gidiyorçok iş yapmam lazım çok
Yalnız o "Limonsuzum" olacaktıAyna ayna söyle limona limondan güzeli var mı dünyadaelbette güzelsin bu da sorumu :)
Kolay gelsin limoncum
Hadi çıkalım hadi hadiben serildim yatıyorum seridina ya
kuzen miiiiçok eglenceli olur kolay gelsin serim:)
Ağva mıçok duydum ama gitmedim:) benim oğlanı araba tutuyo sizin de var mı öyle bi sıkıntı mehlikam. afiyetle yiyin hepsini ellerinize sağlık
benim de çok işim var limonsuzumama hiç halim yok☹ bugün işleri bitirmem lazım ama. eşim yarın evdeymis dışarı çıkalım diyo. sanki çok herşey yetişiyo gibi
maratona mi ciksak senle
Kısaltma yapayim dedim diYalnız o "Limonsuzum" olacaktı
İyiyim çok şükür cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?