Mizahşörler Çıkmazı

Niye her sabah ki

ise giyeceğim kiyafetler, oğlanın krese giderken giyeceği ve kres için yedekleri, esimin iş kıyafetleri ya da günlük kiyafeti

baya yapıyo totalde. hergun 15 20 dk ütü yapıyorum:) haftalık beni kurtarmiyo zuhalim

Valla bazen üzülüyorum Çocuğuyum gibi okuttu atandırdı adam beni şimdi son görevini yapacak ayaklarımın üzerinde duracağım

ama bak şu an çift maas olcaksiniz emekliliğiniz daha rahat geçer Allah razı olsun eşinden zeytinom. ben de evlendikten sonra atandim. stresini tahmin edebiliyorum:)

ama bak şu an çift maas olcaksiniz emekliliğiniz daha rahat geçer Allah razı olsun eşinden zeytinom. ben de evlendikten sonra atandim. stresini tahmin edebiliyorum:)
3 yıl sonra rahat ederiz kuzum ama şu 3 yıl 2 maaşla 2 ev geçindireceğimiz için çok bir katkısı olmaz. Ayy evet çok şükür eşimin işi güzeldi ama hayat standardımızı biraz daha artıracak benim atanmam
Evet kuzumm Allah emekleri yüzünden razı olsun eşlerimizden ❤ en iyisini yapmışsın samdanımmm özel çok zor.

Maşallah cnm. Hayırlı olsun inşallah. Allah eşinden razı olsun. Ne güzel işte evliliğe ve kadına herkesin baktığı standartlarda bakmıyor. Emeğine saygı duyuyor

Çok haklısın ben de öyle bir yapıda değilim ya. Amaan naparsa yapsın diyemiyorum. Başkasının çocuğunun bile üstüne titrerken kendi çocuğumu boşveremem gibime geliyor.
Ben halamın 2 çocuğuna da doğduğu andan beri baktım yatılı dadı gibi. Geceleri bile kalkar ben alırdım herşeyine bakardım sadece çocuklarla oynayayım da ağlayınca annesine vereyim tiplerden değilim. Ama o 16-17 yaşlarımdaydı şimdi kendin doğuruyorsun lohusa psikolojisi de var tabi nasıl olur bilmem büyük konuşmak da istemem. Yaşayıp görücez inşallah
İnşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…