- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Niye her sabah ki
Valla taşınıcam diye borç sokacağım gibi geliyor daha çok amayaparım bi plan
Valla bazen üzülüyorumahahaha zeytinom yaaa
Koca gibi kocaValla bazen üzülüyorumÇocuğuyum gibi okuttu atandırdı adam beni şimdi son görevini yapacak ayaklarımın üzerinde duracağım
Günaydın reyyancım nasilsin :)Günaydınnnnnnn
Koca gibi kocabenimkini gönderimde eğitim alsın
Kadı kızında da kusur bulunurmuş zeytinovalla bu konuda hakkını yiyemeyeceğimAma tabi uyuz olduğum noktaları da yok değil
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın?G
Günaydın reyyancım nasilsin :)
Bende iyiyim şükür. Naptın kbb ye gittin mi?İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın?
Ben de az değilim tabi diye kendi kendime şizofren bi diyalog başlatıyormuşumKadı kızında da kusur bulunurmuş zeytino
Yok cnm. Önümüzdeki hafta düşünüyorum inşallah.Bende iyiyim şükür. Naptın kbb ye gittin mi?
Valla bazen üzülüyorumÇocuğuyum gibi okuttu atandırdı adam beni şimdi son görevini yapacak ayaklarımın üzerinde duracağım
Tabi insanin kendisini bilmesi güzel şeyBen de az değilim tabi diye kendi kendime şizofren bi diyalog başlatıyormuşum
Hiç yok mu tat falanYok cnm. Önümüzdeki hafta düşünüyorum inşallah.
3 yıl sonra rahat ederiz kuzum ama şu 3 yıl 2 maaşla 2 ev geçindireceğimiz için çok bir katkısı olmaz. Ayy evet çok şükür eşimin işi güzeldi ama hayat standardımızı biraz daha artıracak benim atanmamama bak şu an çift maas olcaksinizemekliliğiniz daha rahat geçer Allah razı olsun eşinden zeytinom. ben de evlendikten sonra atandim. stresini tahmin edebiliyorum:)
Tat bugün hafif hafif almaya başladım inşallah cnmHiç yok mu tat falan
Maşallah cnm. Hayırlı olsun inşallah. Allah eşinden razı olsun. Ne güzel işte evliliğe ve kadına herkesin baktığı standartlarda bakmıyor. Emeğine saygı duyuyor3 yıl sonra rahat ederiz kuzum ama şu 3 yıl 2 maaşla 2 ev geçindireceğimiz için çok bir katkısı olmaz. Ayy evet çok şükür eşimin işi güzeldi ama hayat standardımızı biraz daha artıracak benim atanmam ☺
Evet kuzumm Allah emekleri yüzünden razı olsun eşlerimizden ❤ en iyisini yapmışsın samdanımmm özel çok zor.
Herkes oyle diyorsa vardir dogruluk payi demi
Ben asiri bebek seven bir insandim ama suan 2.cocugu istemiyorum henuz belki ileride o istek gelir ama baskasnin bebegni sevip aglaynca annesine vermekle onun senin cocgn olmasi arasnda cok farkk var .
Esinle olan ozel zamanlarin en basiti bi gunluk hayatn sohbetni edememek, kendine ait ozel zamanin kalmiyor en basiti bir afedersn wc luks dus luks oluyor . Hepsini bir kenara koy sana muhtac bi cift goz her sorumlulugu sana ait bu tarif edilemez bisey ve hakikaten bebek bakimi da ayri zor sabir isteyen birsey kaldi ki buyutmesi herseyi en guzel sekilde ogretmeye calismak terbiye etmeye calismak yetistirmek ... yani kisa kisa bicok seye deginmek istedim bu tarz seyler ...
Ama bu kisilikle de alakali biraz ben umursmaz bosverci olamiyorum herseyi aklmdakyle uygun yapmak istiyorm cabaliyorum ama umursamaz olsam ne yerse yer desem cocgmu aman eline telefn veriyim sussun desem bicok sey degisik olur mesela . Dogum benim dusuncelerm yaninda devede kulak kaliyor sezeryan oldum cok guzel bir dogumdu . Allah sana da hayirla saglkla kolay dgmla evladni kucaklamayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?