- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Hemen gelsiin
İnşallah canımmİnşallah sizin aileniz de minik bir canla büyür güzelleşir canımcım
Evet Reis de yeni doğum yapınca öyle demişti bana. Elimi attım karnıma karnımda yok içimde bi burukluk oldu demişti yeni doğum yaptığında. Gerçekten özlüyormuş kadınlar o hamile hallerini. Ben videoya alıyorum canım karnımı. Doktor kontrolünde de eşim videoya alıyor ultrasondaki haraketlerini
Benim hamileyken kizimin karnimi bir saga bir sola hoplattigi videolarim var insan gercekten ozluyorHemen gelsiin
İnşallah canımmAyy ne iyi ediyorsunuz. Valla cdye flasha bir yere atın kesin ❤ çok özlersen de kardeş yaparsınn
Yaa senin o pıtı pıtı kalbini yerim ❤
Yaa iyi ki çekmişsin bak ne güzel anılar biriktirmiş oldunuz. E doğru tabiBenim hamileyken kizimin karnimi bir saga bir sola hoplattigi videolarim var insan gercekten ozluyor
Ama yine yapayim diye degil kizimdaki o anlari ozzluyorum ben yani kizimin bebeklgni vs zaman zor ama cabuk geciyor
CanımElhan abla ❤
kk birinci noteri ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@mehlika nur ❤
C Cay6 ❤
Youlost16 ❤
@Casper25 ❤
@Calciferr ❤
@reyyanK ❤
olive_bluto ❤
@Gsyabk ❤
@Bal0ncuk ❤
Judy_K ❤
bebeklinick ❤
@ZuhalYildizi ❤
Kocam zaten beklemeyelim diyor hemen ardından diğeri gelsin diyor çok bekledik, kardeş kardeş büyürler diyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Ekstra bi çaba sarf etmem ama olsa da çok sevinirim inşallahHemen gelsiin
İnşallah canımmAyy ne iyi ediyorsunuz. Valla cdye flasha bir yere atın kesin ❤ çok özlersen de kardeş yaparsınn
Yaa senin o pıtı pıtı kalbini yerim ❤
Elhan abla ❤
kk birinci noteri ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@mehlika nur ❤
C Cay6 ❤
Youlost16 ❤
@Casper25 ❤
@Calciferr ❤
@reyyanK ❤
olive_bluto ❤
@Gsyabk ❤
@Bal0ncuk ❤
Judy_K ❤
bebeklinick ❤
@ZuhalYildizi ❤
Yok kuzum estagfurullah herkes ayni seyi soyluyor ozledim deyince yine dogur diyorlar ben yasamis oldugum o eski zamandaki o anii ozluyorum oysa kizimin karnmda olduguuu ilk hamilelikk ilk duygular tadini doya doya cikaramiyorsun biseyleri yasarken ya ona duyulan ozlem birde calisiyordum tabi kostur kostir gbi gecti sanki son aya kdr calismistim cok guzell bi duyguydu Allah im basta sana ve jsteyen herkese nasip etsinnnn canimYaa iyi ki çekmişsin bak ne güzel anılar biriktirmiş oldunuz. E doğru tabiİnsanın özlediği şey karnının hareket etmesi değil, yaşadığı o anlar Nasıl bi düz mantıkl öyle bir talihsiz cümle kurduysam. Ana olmadığımdan herhalde
Sen hele bir dogur karnindakni canimm 2.yi oyle hemen isteyebilecegni sanmiyorumKocam zaten beklemeyelim diyor hemen ardından diğeri gelsin diyor çok bekledik, kardeş kardeş büyürler diyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Ekstra bi çaba sarf etmem ama olsa da çok sevinirim inşallah
Google fotoğraflara kaydediyoruz canım.telefona bişeu olursa orda kalıyor.Ben zaten ayı öyle geçiriyorum bebişin ultrason videolarını izliyorum bi dahaki aya kadar
Bak o da iyi fikir ben de dosyalarımı orda saklıyorumKocam zaten beklemeyelim diyor hemen ardından diğeri gelsin diyor çok bekledik, kardeş kardeş büyürler diyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Ekstra bi çaba sarf etmem ama olsa da çok sevinirim inşallah
Google fotoğraflara kaydediyoruz canım.telefona bişeu olursa orda kalıyor.Ben zaten ayı öyle geçiriyorum bebişin ultrason videolarını izliyorum bi dahaki aya kadar
Yine o zamana dönme şansın olsa yine o kadar yoğun çalışır mıydın peki cayım? Mesela neyi doya doya yaşamak gerekir? :)) bunları tecrübe diye yazıcam bi kenaraYok kuzum estagfurullah herkes ayni seyi soyluyor ozledim deyince yine dogur diyorlar ben yasamis oldugum o eski zamandaki o anii ozluyorum oysa kizimin karnmda olduguuu ilk hamilelikk ilk duygular tadini doya doya cikaramiyorsun biseyleri yasarken ya ona duyulan ozlem birde calisiyordum tabi kostur kostir gbi gecti sanki son aya kdr calismistim cok guzell bi duyguydu Allah im basta sana ve jsteyen herkese nasip etsinnnn canim
Nasıl minnoşş nasıll güzell :) Yaa judyim gönlündeki olur umarım ikinci çocuğunuz da olur beraber büyütmek belki biraz zor ama çok güzel olur :)Evet canım algılıyor herşeyi artık olaylara seslere tepki vermeye başlıyor. Mucize tabi
tatlım tatlıımmmElhan abla ❤
kk birinci noteri ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@mehlika nur ❤
C Cay6 ❤
Youlost16 ❤
@Casper25 ❤
@Calciferr ❤
@reyyanK ❤
olive_bluto ❤
@Gsyabk ❤
@Bal0ncuk ❤
Judy_K ❤
bebeklinick ❤
@ZuhalYildizi ❤
Canimmmm neden etiketledin ayikamadimElhan abla ❤
kk birinci noteri ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@mehlika nur ❤
C Cay6 ❤
Youlost16 ❤
@Casper25 ❤
@Calciferr ❤
@reyyanK ❤
olive_bluto ❤
@Gsyabk ❤
@Bal0ncuk ❤
Judy_K ❤
bebeklinick ❤
@ZuhalYildizi ❤
Herkes öyle diyor ama doğum sancısından dolayı mı diyorsun. Öyleyse anlarım evet ama bebek bakma konusunda diyorsan yalnız yaşamıyorum kv ve kp yardım edecektir canım zorlanacağımı sanmıyorumSen hele bir dogur karnindakni canimm 2.yi oyle hemen isteyebilecegni sanmiyorumen az 3 yil
Evet ben de ablam doğduktan hemen sonra olmuşum 1 yaş var aramızda. İkiz zannederlerdi hep bizi. Aynı okula aynı sınıfa gittik hatta aynı sırada oturdukBak o da iyi fikir ben de dosyalarımı orda saklıyorumOooh ne güzel İkiz gibi büyürler hatta
Yine o zamana dönme şansın olsa yine o kadar yoğun çalışır mıydın peki cayım? Mesela neyi doya doya yaşamak gerekir? :)) bunları tecrübe diye yazıcam bi kenara
Nasip canım. İnşallah zorlanmam. Hele bu kara murat gelsin de sağ salim bakalım neler yapacak bizeNasıl minnoşş nasıll güzell :) Yaa judyim gönlündeki olur umarım ikinci çocuğunuz da olur beraber büyütmek belki biraz zor ama çok güzel olur :)
tatlım tatlıımmm
yani Kara Murat her şey olabilir judyiimNasip canım. İnşallah zorlanmam. Hele bu kara murat gelsin de sağ salim bakalım neler yapacak bize
Calisirdim ama ortamim cok stresliydi okdr kafami takmamaya calisirdim birseylere . Calismakla ilgili cok uykum gelirdi ayaklarm siserdi masabasi isim oldgundan birde son donem isi devretmek icin yeni birisini yetistirmem gerekiyordu vs onlar skti beni yoksa son 1 ay evdeydm hic vakit gecmiyordu cok zordu esimde o zamanlar baska isteydi gec gelirdi .Bak o da iyi fikir ben de dosyalarımı orda saklıyorumOooh ne güzel İkiz gibi büyürler hatta
Yine o zamana dönme şansın olsa yine o kadar yoğun çalışır mıydın peki cayım? Mesela neyi doya doya yaşamak gerekir? :)) bunları tecrübe diye yazıcam bi kenara
Herkes oyle diyorsa vardir dogruluk payi demiHerkes öyle diyor ama doğum sancısından dolayı mı diyorsun. Öyleyse anlarım evet ama bebek bakma konusunda diyorsan yalnız yaşamıyorum kv ve kp yardım edecektir canım zorlanacağımı sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?