Mizahşörler Çıkmazı

@Calciferr 3 Eylül gelse de sen de gelsen
Hemen gelsiin
İnşallah canımm Ayy ne iyi ediyorsunuz. Valla cdye flasha bir yere atın kesin ❤ çok özlersen de kardeş yaparsınn

Yaa senin o pıtı pıtı kalbini yerim ❤

Hemen gelsiin

İnşallah canımm Ayy ne iyi ediyorsunuz. Valla cdye flasha bir yere atın kesin ❤ çok özlersen de kardeş yaparsınn

Benim hamileyken kizimin karnimi bir saga bir sola hoplattigi videolarim var insan gercekten ozluyor
Ama yine yapayim diye degil kizimdaki o anlari ozzluyorum ben yani kizimin bebeklgni vs zaman zor ama cabuk geciyor

Benim hamileyken kizimin karnimi bir saga bir sola hoplattigi videolarim var insan gercekten ozluyor
Ama yine yapayim diye degil kizimdaki o anlari ozzluyorum ben yani kizimin bebeklgni vs zaman zor ama cabuk geciyor
Yaa iyi ki çekmişsin bak ne güzel anılar biriktirmiş oldunuz. E doğru tabi İnsanın özlediği şey karnının hareket etmesi değil, yaşadığı o anlar Nasıl bi düz mantıkl öyle bir talihsiz cümle kurduysam. Ana olmadığımdan herhalde

Hemen gelsiin

Kocam zaten beklemeyelim diyor hemen ardından diğeri gelsin diyor çok bekledik, kardeş kardeş büyürler diyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Ekstra bi çaba sarf etmem ama olsa da çok sevinirim inşallah
Google fotoğraflara kaydediyoruz canım.telefona bişeu olursa orda kalıyor. Ben zaten ayı öyle geçiriyorum bebişin ultrason videolarını izliyorum bi dahaki aya kadar

Yok kuzum estagfurullah herkes ayni seyi soyluyor ozledim deyince yine dogur diyorlar ben yasamis oldugum o eski zamandaki o anii ozluyorum oysa kizimin karnmda olduguuu ilk hamilelikk ilk duygular tadini doya doya cikaramiyorsun biseyleri yasarken ya ona duyulan ozlem birde calisiyordum tabi kostur kostir gbi gecti sanki son aya kdr calismistim cok guzell bi duyguydu Allah im basta sana ve jsteyen herkese nasip etsinnnn canim

Sen hele bir dogur karnindakni canimm 2.yi oyle hemen isteyebilecegni sanmiyorum en az 3 yil

Bak o da iyi fikir ben de dosyalarımı orda saklıyorum Oooh ne güzel İkiz gibi büyürler hatta
Yine o zamana dönme şansın olsa yine o kadar yoğun çalışır mıydın peki cayım? Mesela neyi doya doya yaşamak gerekir? :)) bunları tecrübe diye yazıcam bi kenara

Evet canım algılıyor herşeyi artık olaylara seslere tepki vermeye başlıyor. Mucize tabi
Nasıl minnoşş nasıll güzell :) Yaa judyim gönlündeki olur umarım ikinci çocuğunuz da olur beraber büyütmek belki biraz zor ama çok güzel olur :)
tatlım tatlıımmm

Sen hele bir dogur karnindakni canimm 2.yi oyle hemen isteyebilecegni sanmiyorum en az 3 yil
Herkes öyle diyor ama doğum sancısından dolayı mı diyorsun. Öyleyse anlarım evet ama bebek bakma konusunda diyorsan yalnız yaşamıyorum kv ve kp yardım edecektir canım zorlanacağımı sanmıyorum

Evet ben de ablam doğduktan hemen sonra olmuşum 1 yaş var aramızda. İkiz zannederlerdi hep bizi. Aynı okula aynı sınıfa gittik hatta aynı sırada oturduk inşallah bebişime de öyle kardeş gelir

Bende herşeyimi oraya aktardım canım hem telefondan boşaltıyorum alan da açılıyor hafıza dolu olmuyor

Nasıl minnoşş nasıll güzell :) Yaa judyim gönlündeki olur umarım ikinci çocuğunuz da olur beraber büyütmek belki biraz zor ama çok güzel olur :)

tatlım tatlıımmm
Nasip canım. İnşallah zorlanmam. Hele bu kara murat gelsin de sağ salim bakalım neler yapacak bize

Nasip canım. İnşallah zorlanmam. Hele bu kara murat gelsin de sağ salim bakalım neler yapacak bize
yani Kara Murat her şey olabilir judyiim şakası tabii, tatlıı koşturmalar bunlar :) bazen uykusuz kalırsın, bazen kaza çişine kurban gidersin gibi gibii ama hepp eğlenceli olurr :))

Calisirdim ama ortamim cok stresliydi okdr kafami takmamaya calisirdim birseylere . Calismakla ilgili cok uykum gelirdi ayaklarm siserdi masabasi isim oldgundan birde son donem isi devretmek icin yeni birisini yetistirmem gerekiyordu vs onlar skti beni yoksa son 1 ay evdeydm hic vakit gecmiyordu cok zordu esimde o zamanlar baska isteydi gec gelirdi .

Ne bileyim hamileligin cok dha farknda olarak gecirmeli bol bol resm cekilmeli yaptim aslnda hepsini ama cok ozluyorm kizimn karnmda oldgu gunleri nedense ... Allah im sana da nasip etsn en kisa zamandaaaa cok icten diliyorm bnu

Herkes öyle diyor ama doğum sancısından dolayı mı diyorsun. Öyleyse anlarım evet ama bebek bakma konusunda diyorsan yalnız yaşamıyorum kv ve kp yardım edecektir canım zorlanacağımı sanmıyorum
Herkes oyle diyorsa vardir dogruluk payi demi

Ben asiri bebek seven bir insandim ama suan 2.cocugu istemiyorum henuz belki ileride o istek gelir ama baskasnin bebegni sevip aglaynca annesine vermekle onun senin cocgn olmasi arasnda cok farkk var .

Esinle olan ozel zamanlarin en basiti bi gunluk hayatn sohbetni edememek, kendine ait ozel zamanin kalmiyor en basiti bir afedersn wc luks dus luks oluyor . Hepsini bir kenara koy sana muhtac bi cift goz her sorumlulugu sana ait bu tarif edilemez bisey ve hakikaten bebek bakimi da ayri zor sabir isteyen birsey kaldi ki buyutmesi herseyi en guzel sekilde ogretmeye calismak terbiye etmeye calismak yetistirmek ... yani kisa kisa bicok seye deginmek istedim bu tarz seyler ...

Ama bu kisilikle de alakali biraz ben umursmaz bosverci olamiyorum herseyi aklmdakyle uygun yapmak istiyorm cabaliyorum ama umursamaz olsam ne yerse yer desem cocgmu aman eline telefn veriyim sussun desem bicok sey degisik olur mesela . Dogum benim dusuncelerm yaninda devede kulak kaliyor sezeryan oldum cok guzel bir dogumdu . Allah sana da hayirla saglkla kolay dgmla evladni kucaklamayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…