günaydın birim birim biriiiimmm
İyidir şükür :) sen nasilsinnaber zuhalim
İyidir şükür :) sen nasilsin
Hiç sevmemben de iyiyim canım:) şimdi ütü yapcam
sabah ritüeli
Hiç sevmemkolay gelsin :)
oooo üç müüüü, alırıııımmmmm
Güü nnaaayyy dıııınnn :
Kızçelerr günaydınn ❤
zeytinom gelmede kaybettin atamada kazanman dileğiyle
Ayy hadi inşallahdün gece çarpıntı bile yaptı bana bu heyecan hahah. Birinci sınıfa başlayacak ilkokul çocuğu gibiyim
Geçen atamayı akşam 5ten sonra açıklamışlarkız atanmaktan bahsediyoruztabiki heyecan olcak kaçta aciklanacakti zeytinom
En güzel tercihin gelir inşGeçen atamayı akşam 5ten sonra açıklamışlarYine öyle olur. Çünkü neden? Mesai saatinde açıklarlarsa çömez öğretmenler atandığı yerin ilçe memini arayarak hangi belgeleri getirelim diye telefonları kilitleyebilir
Şaka bi yana saat 15ten sonra her an olabilir. Dün son dakikaya kadar tercih değiştirdik biliyor musun
Eşim gruplarda benden üsttekilerin yazıp kontenjanını doldurduğu bazı yerleri tespit etmiş onları çıkarıp yenileri ekledikÇokk korktum yetişmeyecek diye. Ama kendisi tam bir atama danışmanı
Niye her sabah kiben de her sabah ütü var beybi
standart bizde
Geçen atamayı akşam 5ten sonra açıklamışlarYine öyle olur. Çünkü neden? Mesai saatinde açıklarlarsa çömez öğretmenler atandığı yerin ilçe memini arayarak hangi belgeleri getirelim diye telefonları kilitleyebilir
Şaka bi yana saat 15ten sonra her an olabilir. Dün son dakikaya kadar tercih değiştirdik biliyor musun
Eşim gruplarda benden üsttekilerin yazıp kontenjanını doldurduğu bazı yerleri tespit etmiş onları çıkarıp yenileri ekledikÇokk korktum yetişmeyecek diye. Ama kendisi tam bir atama danışmanı
Neredeyse hepsi İstanbulEn güzel tercihin gelir inş
Tabi semt de önemli :)Neredeyse hepsi İstanbulAma 1500 kontenjanın 500ünü istanbula vermişler zaten Zuhalim. Tabii güzel bi semt gelsin inşallah amin
ilk maaşınla atama danışmanına ne alcan zeytinom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?