Bende spor yaptım kalksammi yerimden diye düşünüyorumBen avanak apti izliyorum ya sen
Hoşgeldin reis
Noriniz.millettt
Çok mu vahim durumBende spor yaptım kalksammi yerimden diye düşünüyorum
Anam gülümse gelmiş,hosgelmis,bugün ne yemek yaptım bakim becerikli hatun
Noriniz.millettt
Bildiğin gibi hep aynı terane iş güç çocuklar ye toplaHoşgeldin reis
2. Kez minionlari izliyorum beynim sulandı çocuk yüzünden televizyonu da kapatamıyorum sen nöörun
Hoş buldumAnam gülümse gelmiş,hosgelmis,bugün ne yemek yaptım bakim becerikli hatun
vallah bu akşam yemek konuşmuyoz uslu uslu oturuyoruz
Noriniz.millettt
Oturduğum yerde bacaklarımı kaldiramiyorum o kaaa vahim diyim odun gibi oldum yahuÇok mu vahim durum
Sokağın köşede beni görünce tıp oynayın uyuz oluyorum gece gece yemek nedüüü yaniiiiivallah bu akşam yemek konuşmuyoz uslu uslu oturuyoruz
Afiyyet olsun , döktürmüşsun yineHoş buldumşehriye çorbası kıymalı bamya pirinç.pilavi cacık
Valla en kolayı bunlardi temizliğe başladım iki arada bi derede yaptım işte yarina fırında tavuk var yemeklerden de kaldı yeter işime.bakim istifa ediyom neki hergun ye iç s.çAfiyyet olsun , döktürmüşsun yine
Ben anladım ki ben bayağı yanlış yapmışım size göre demek kiOturduğum yerde bacaklarımı kaldiramiyorum o kaaa vahim diyim odun gibi oldum yahu
Evet yalnis yapiyorsun Toto kanepeye değecek sen ebemin tuvalette ayakta isemesi gibi oturuyon ellam olmaz eleBen anladım ki ben bayağı yanlış yapmışım size göre demek kiyarın belli olur benim de akıbetim
Yav yok valla o kadan da değilEvet yalnis yapiyorsun Toto kanepeye değecek sen ebemin tuvalette ayakta isemesi gibi oturuyon ellam olmaz ele
Her taşın altında merveeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?