- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Hım şimdi anlamış olduk kendine niçin maydanoz dediğiniMaydonoz bir kişi olduğumu daha once belirttim diye düşünüyorum.
Şimdi regl mi yerleşme kanaması mı diye bi konu var. Bence siz de gelin bi yardımcı olun.
Ya herkes şeyyapınca ben de şeyediyim dedim.Hele dur baktım da maşallah kız güzel becermişsinben daha denemedim denemekte istemiyorum
Pastamiydi o gorselGörsel var mı. Geçenlerde birini duman ettiler yazık paylastigina pisman oldu
Afiyet olsun canımBu yorumunu görmeden ben cevabı yazdım üstte,menüyü eşim belirledi,hazır köfte almış,yanına çorba yapayım dedim,tavuk çorbası yap güzel oluyor dedi, çorba yaptığım tavuk paketinde kalan tavukları da tavada pisirince ortaya böyle bir menü çıkmış oldu
Ama bak şimdi bu ağır oldu yarın yaparsam görürsünJe
Her baba yiğidin harcı Dell boşver pasta yap sen pasta
Yok gıı Merve yazdı ya yerlesme kanaması mi değil mi bi el atın diye ona diyorumPastamiydi o gorsel
Ay görselli 2 kez denk geldi ben de gebertiyodum.Görsel var mı. Geçenlerde birini duman ettiler yazık paylastigina pisman oldu
Gördüğünüz.goreceginiz. bu deYa herkes şeyyapınca ben de şeyediyim dedim.beklediğimden güzel oldu şimdi wpden toplu mesaj olarak atayım diyorum eş dost akrabaya
Ahahahah ne diye atcan altın ne yazcan de bakayımYa herkes şeyyapınca ben de şeyediyim dedim.beklediğimden güzel oldu şimdi wpden toplu mesaj olarak atayım diyorum eş dost akrabaya
Aciktim sanırsam kafa gıdıkYok gıı Merve yazdı ya yerlesme kanaması mi değil mi bi el atın diye ona diyorum
Ay pardon eşime atiyodum derim.Ahahahah ne diye atcan altın ne yazcan de bakayım
Şimdi başlarsınız kebaplaraAciktim sanırsam kafa gıdık
Atmadan önce son kez düşünAy pardon eşime atiyodum derim.
Beni gendizinen garistirma saat 3.30 yemişim zatıŞimdi başlarsınız kebaplara
Biz de o pozla instada foto görünce ağlıyozBugün akşam kizla oğlan halıya koltukların yastıklarıni koyup yatmislar, bebekte yanlarında ana kucağında eşime dedim ki askiiimm aşkımızın meyvelerine bak, eve meyve alma meyve bol dedim, öyle bir baktı,
Bir de askilopuumm cikitellaaamm diyorum hiç pas vermii niye acep
Sanada meyvenede demiştirBugün akşam kizla oğlan halıya koltukların yastıklarıni koyup yatmislar, bebekte yanlarında ana kucağında eşime dedim ki askiiimm aşkımızın meyvelerine bak, eve meyve alma meyve bol dedim, öyle bir baktı,
Bir de askilopuumm cikitellaaamm diyorum hiç pas vermii niye acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?