- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Sokağın köşede beni görünce tıp oynayın uyuz oluyorum gece gece yemek nedüüü yaniiiii
kanıtlıı belgelii buu nee buuuHoş buldumşehriye çorbası kıymalı bamya pirinç.pilavi cacık
amiin aminn mehlikamm. Afiyet olsun :)Bende davık çorbası yaptım, eşim de ızgara tavasinda davık pirzola ve davık köfte pişirdi,pilavda vardı dünden,yoğurt turşu öyle yedik hamdolsun, Rabbim kimseyi aç susuz darda bırakmasın,
Yemek yerken aklıma geliyor, su süreçte çoğu kişi işsiz kaldı, berberler kuaförler restoran cafe gibi yerler çalışmıyor,orda çalışanlar işyeri sahipleri işsiz kaldı, Rabbim yardımcıları olsun
Ama olmazki neden tavuklu pilav yok o boynu bükük mu kalsın hep tavukBende davık çorbası yaptım, eşim de ızgara tavasinda davık pirzola ve davık köfte pişirdi,pilavda vardı dünden,yoğurt turşu öyle yedik hamdolsun, Rabbim kimseyi aç susuz darda bırakmasın,
Yemek yerken aklıma geliyor, su süreçte çoğu kişi işsiz kaldı, berberler kuaförler restoran cafe gibi yerler çalışmıyor,orda çalışanlar işyeri sahipleri işsiz kaldı, Rabbim yardımcıları olsun
Sadece bdv de degil yalnizHer taşın altında merveeeebdv de hangi konuya baksam Merve orda sanki konu açan etiket yapiyo Merve'ye
Allah yardimcilari olsun çok haklısınBende davık çorbası yaptım, eşim de ızgara tavasinda davık pirzola ve davık köfte pişirdi,pilavda vardı dünden,yoğurt turşu öyle yedik hamdolsun, Rabbim kimseyi aç susuz darda bırakmasın,
Aynen ya,her gün ne pişirsem derdi bitmiyor,temixlogi çamaşıri ayrı dert dicem ama bir yuvamız ailemiz olmasa onlar olmucakti,dert değil nimet aslındaValla en kolayı bunlardi temizliğe başladım iki arada bi derede yaptım işte yarina fırında tavuk var yemeklerden de kaldı yeter işime.bakim istifa ediyom neki hergun ye iç s.ç
Ahahhah gizli etiket mi vardır nedir ya da tek tek dolasıyo olabilirHer taşın altında merveeeebdv de hangi konuya baksam Merve orda sanki konu açan etiket yapiyo Merve'ye
Görmedim galiba nerde kiIyiyim. Ekmek yaptım gördün mü
Kız içim açıldı valla hiç bu yönden düşünmemiştim.Aynen ya,her gün ne pişirsem derdi bitmiyor,temixlogi çamaşıri ayrı dert dicem ama bir yuvamız ailemiz olmasa onlar olmucakti,dert değil nimet aslında
Amin,Allah yardimcilari olsun çok haklısın
Maydonoz bir kişi olduğumu daha once belirttim diye düşünüyorum.Her taşın altında merveeeebdv de hangi konuya baksam Merve orda sanki konu açan etiket yapiyo Merve'ye
Aşkolsun. Ben yumurra bile kırsam alkışlanması lazım niye görmedin.Görmedim galiba nerde ki
Hele dur baktım da maşallah kız güzel becermişsinAşkolsun. Ben yumurra bile kırsam alkışlanması lazım niye görmedin.
Tam senlik gizemide.cagir yalnız kalmaMaydonoz bir kişi olduğumu daha once belirttim diye düşünüyorum.
Şimdi regl mi yerleşme kanaması mı diye bi konu var. Bence siz de gelin bi yardımcı olun.
Görsel var mı. Geçenlerde birini duman ettiler yazık paylastigina pisman olduMaydonoz bir kişi olduğumu daha once belirttim diye düşünüyorum.
Şimdi regl mi yerleşme kanaması mı diye bi konu var. Bence siz de gelin bi yardımcı olun.
Bu yorumunu görmeden ben cevabı yazdım üstte,menüyü eşim belirledi,hazır köfte almış,yanına çorba yapayım dedim,tavuk çorbası yap güzel oluyor dedi, çorba yaptığım tavuk paketinde kalan tavukları da tavada pisirince ortaya böyle bir menü çıkmış olduAma olmazki neden tavuklu pilav yok o boynu bükük mu kalsın hep tavuk
Her baba yiğidin harcı Dell boşver pasta yap sen pastaHele dur baktım da maşallah kız güzel becermişsinben daha denemedim denemekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?