Mizahşörler Çıkmazı

Bende davık çorbası yaptım, eşim de ızgara tavasinda davık pirzola ve davık köfte pişirdi,pilavda vardı dünden,yoğurt turşu öyle yedik hamdolsun, Rabbim kimseyi aç susuz darda bırakmasın,
Yemek yerken aklıma geliyor, su süreçte çoğu kişi işsiz kaldı, berberler kuaförler restoran cafe gibi yerler çalışmıyor,orda çalışanlar işyeri sahipleri işsiz kaldı, Rabbim yardımcıları olsun

amiin aminn mehlikamm. Afiyet olsun :)

Ama olmazki neden tavuklu pilav yok o boynu bükük mu kalsın hep tavuk

Allah yardimcilari olsun çok haklısın

Valla en kolayı bunlardi temizliğe başladım iki arada bi derede yaptım işte yarina fırında tavuk var yemeklerden de kaldı yeter işime.bakim istifa ediyom neki hergun ye iç s.ç
Aynen ya,her gün ne pişirsem derdi bitmiyor,temixlogi çamaşıri ayrı dert dicem ama bir yuvamız ailemiz olmasa onlar olmucakti,dert değil nimet aslında

Her taşın altında merveeee bdv de hangi konuya baksam Merve orda sanki konu açan etiket yapiyo Merve'ye
Maydonoz bir kişi olduğumu daha once belirttim diye düşünüyorum.
Şimdi regl mi yerleşme kanaması mı diye bi konu var. Bence siz de gelin bi yardımcı olun.

Ama olmazki neden tavuklu pilav yok o boynu bükük mu kalsın hep tavuk
Bu yorumunu görmeden ben cevabı yazdım üstte,menüyü eşim belirledi,hazır köfte almış,yanına çorba yapayım dedim,tavuk çorbası yap güzel oluyor dedi, çorba yaptığım tavuk paketinde kalan tavukları da tavada pisirince ortaya böyle bir menü çıkmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…