Aynen o yüzden benim de içimde coşkun duygular var.Hahah uzun zamandır göremedim ablamıı dur uzaktan koşayım da sarılalım
Aynen o yüzden benim de içimde coşkun duygular var.
Çok şükür bu alemde korona yok da bol bol sarılıp opebiliyorum arkadaşlarımı.
Zeytinim ihmal etmişim arkadaşlarımı .
Yapma bunuKızlar günaydın,
Neden banlandığımı bilimiyorum sormayacağım da. Bu durum ciddi olarak canımı sıktı. Bir süre girmeyi düşünmüyorum. Hepiniz kendinize çok iyi bakın
@samdanJawlensky Mehfam @Cay6 @HayatSevinceGuzel E Efruzi @Judy_K olive_bluto @Bal0ncuk Elhan Limonsuzzcay M mehlika nur @Seridina
Tatlım çok iyiyim. Her şey yolunda. Okul işleri başladı. Sınavlar oluyor. Kurs veriyorum YKS.Oyy iyi ol da ablacım hasretimizi gideririz bi şekilde.Nasıl gidiyor??
Kolay gelsin ablacım. Ben de nasıl olayım hem çok mutluyum, hem buruk içim. Eşim hiç ortada bir şey yokken "Evimizi unutmazsın di mi?" "Sen olmayınca benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor" vs diyor. Biraz üzülüyorum tabiiTatlım çok iyiyim. Her şey yolunda. Okul işleri başladı. Sınavlar oluyor. Kurs veriyorum YKS.
Fırsat buldukça yürüyorum. Sen nasılsın ruh halin nasıl...
İstanbul oldu limonsuzumolive_bluto canım giremedim tayin işin ne oldu?
Senin adına çok sevindim canım benimKolay gelsin ablacım. Ben de nasıl olayım hem çok mutluyum, hem buruk içim. Eşim hiç ortada bir şey yokken "Evimizi unutmazsın di mi?" "Sen olmayınca benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor" vs diyor. Biraz üzülüyorum tabii
İstanbul oldu limonsuzum
Senin adına çok sevindim canım benim❤
Ben başka forumlarda gördüm birkaçına uyede oldum. Buradaki gibi bir ceza sistemi hiç görmedim.
yorum yapmayacağımBen başka forumlarda gördüm birkaçına uyede oldum. Buradaki gibi bir ceza sistemi hiç görmedim.
Canım hoşgeldin,biz seni özlüyoruz amaKızlar günaydın,
Neden banlandığımı bilimiyorum sormayacağım da. Bu durum ciddi olarak canımı sıktı. Bir süre girmeyi düşünmüyorum. Hepiniz kendinize çok iyi bakın
@samdanJawlensky Mehfam @Cay6 @HayatSevinceGuzel E Efruzi @Judy_K olive_bluto @Bal0ncuk Elhan Limonsuzzcay M mehlika nur @Seridina
İyi akşamlar cnmmİyi akşamlar mizahşörler
Hoşgeldin canım nasilsinİyi akşamlar cnmm
Az önce okuyordum da bıraktım şimdiHoşgeldin canım nasilsinkitap mı okuyorsun yoksa
Sondaki emojiyi görünce benim başım dönüyor nihalimHoşgeldin canım nasilsin❤ kitap mı okuyorsun yoksa
Az kullanayım o zamanSondaki emojiyi görünce benim başım dönüyor nihalim
Zor olmadı çünkü çok sık okuyorsunAz önce okuyordum da bıraktım şimdinasıl da bildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?