Mizahşörler Çıkmazı

iyi akşamlar canlarıımm. Allah kimseyi sağlığından etmesin ben bu ara bol bol baş ağrısı ile sınanıyorum
Canım bir bırakmadı su baş ağrısı seni,dikkat et kendine vitaminlerini al, saçlarını kurutmayi ihmal etme, ben bu ara saçlarımı kurutmuyordum oh dedim artık başım ağrımiyor ptesi sabahtan bir basladi akşama kadar,ağrı kesici içtim mecburen ,ağrı kesicinin etkisi gecince tekrar ağrımaya başlamıştı neyseki geçti sonra
Kanıt çok izledim zamanında. Youtube daki amerikan yapımı gerçek yaşanmış cinayet belgeselleri hoşuma gidiyor ama gercek oldugu icin üzücü de oluyor tabi.
Oyy eşim de sürekli onları izliyor yaa, beni öldürmeyi mi düşünüyorsun diye dalga geçiyorum

Yok ya hani olayı çözmeye çalısıyorlar bi gizem varya o güzel işte

Kanıt çok izledim zamanında. Youtube daki amerikan yapımı gerçek yaşanmış cinayet belgeselleri hoşuma gidiyor ama gercek oldugu icin üzücü de oluyor tabi.
onlara hiç denk gelmedim zuhalim ama bakıcam merak ettim, uzun zamandır izlemiyorum cinayetli şeyler, dayanamayabilirim
Cok cokkkk gecmisler olsun canim ya
Iyimisin smdi pitircigim
nasıl bir ağrı olduğunu anlatamam çayım, yüzüm boynum kirpiklerim daahi ağrır mı şimdi o kadar değil sadece başımda var, o yüzden iyiyim :S
Çok geçmiş olsun bitanem ❤ baş ağrısı çok fena...Tez zamanda şifa dilerim.
ablacım teşekkür ederim. sen nasılsın
Nur zaaaabannn korunde burdaydim kiz gordunmu
görmem mii çayım alarm mıı kurdunn tebrik ediyorummmm
İyi aksaar kuzum ❤
Az kaldı. Geçecek hepsi sınav stresi yüzünden. Şu günleri rahat geçirmeye bak insallah hemen geçer
gülnihalım inşallahhh canım benim, yoksa beni 3. sayfada görebilirsiniz ağrıdan kafasını kesti diye
Bakalım bu sabah da gelecek misin
tek sefer sayıllmaz demi
HayatSevinceGuzel geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine
reyyanım teşekkür ederim, sen iyisn değil mi
gerçekten öyle oldu mehlikam. İnşallahh ikimize de gelmesin bidaha

Yok ya hani olayı çözmeye çalısıyorlar bi gizem varya o güzel işte
Ben önceden tırsıyordum ama alıştım eşimin sayesinde, ama korku filmi izleyemem hiç,çok etkisinde kalırım,durup durup aklıma gelir,yıllar yıllar önce izlediğim bir iki korku filmi bile aklımda

Elhan seni görünce ayrı bir mutlu oluyorum,sen benim baş tacimsin biliyorsun di mi

Yavrum ya bu kız niye bu kadar tatlı ben anlamıyorum abi
İnce bellim Mehlika sultanım ..İnsanlar arasında her zaman kıymetin bilinsin ve Allah senden razı olsun utandirma beni gece gece...aha da utandım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…