Floransa canavarını izle. Gercek bir seri katil hikayesi. Onceden cok izledim cok hatirimda yok ama yine izlemeyi dusunuyorum. İzledikce guzel olanlari yazarim sana :)Eşimle çok izlerizama özellikle Bi tavsiyen var mı
Cok cokkkk gecmisler olsun canim yaiyi akşamlar canlarıımm. Allah kimseyi sağlığından etmesinben bu ara bol bol baş ağrısı ile sınanıyorum
Canimm ev islerin ne alemde halledebildin mi naslsn iyimjsinnn kendni yormadin insallahBazen öyle oluyor ya. Hep öykü ya da roman tarzı okumak istiyorum şuan öyleyim. Sende akıcı bişey oku bari tabi vaktin kalırsa
Çok geçmiş olsun bitanemiyi akşamlar canlarıımm. Allah kimseyi sağlığından etmesinben bu ara bol bol baş ağrısı ile sınanıyorum
İyi aksaar kuzumiyi akşamlar canlarıımm. Allah kimseyi sağlığından etmesinben bu ara bol bol baş ağrısı ile sınanıyorum
Bakalım bu sabah da gelecek misinNur zaaaabannn korunde burdaydim kiz gordunmu
Biraz biraz yapmaya çalışıyorum cnm. Çok iş var ama bakalım hallolur inşallahCanimm ev islerin ne alemde halledebildin mi naslsn iyimjsinnn kendni yormadin insallah
Tm cnm teşekkür ederimFloransa canavarını izle. Gercek bir seri katil hikayesi. Onceden cok izledim cok hatirimda yok ama yine izlemeyi dusunuyorum. İzledikce guzel olanlari yazarim sana :)
Canım bir bırakmadı su baş ağrısı seni,dikkat et kendine vitaminlerini al, saçlarını kurutmayi ihmal etme, ben bu ara saçlarımı kurutmuyordum oh dedim artık başım ağrımiyor ptesi sabahtan bir basladi akşama kadar,ağrı kesici içtim mecburen ,ağrı kesicinin etkisi gecince tekrar ağrımaya başlamıştı neyseki geçti sonraiyi akşamlar canlarıımm. Allah kimseyi sağlığından etmesinben bu ara bol bol baş ağrısı ile sınanıyorum
Oyy eşim de sürekli onları izliyor yaa, beni öldürmeyi mi düşünüyorsun diye dalga geçiyorumKanıt çok izledim zamanında. Youtube daki amerikan yapımı gerçek yaşanmış cinayet belgeselleri hoşuma gidiyor ama gercek oldugu icin üzücü de oluyor tabi.
Aslında her şey için vakit bulunur canım da ben grmbell6 ediyorumBazen öyle oluyor ya. Hep öykü ya da roman tarzı okumak istiyorum şuan öyleyim. Sende akıcı bişey oku bari tabi vaktin kalırsa
Afiyet olsun ben içtimİyiyim canım sen nasılsın,şuan içiyorumsen içtin mi peki
Yok ya hani olayı çözmeye çalısıyorlar bi gizem varya o güzel işteCanım bir bırakmadı su baş ağrısı seni,dikkat et kendine vitaminlerini al, saçlarını kurutmayi ihmal etme, ben bu ara saçlarımı kurutmuyordum oh dedim artık başım ağrımiyor ptesi sabahtan bir basladi akşama kadar,ağrı kesici içtim mecburen ,ağrı kesicinin etkisi gecince tekrar ağrımaya başlamıştı neyseki geçti sonra
Oyy eşim de sürekli onları izliyor yaa, beni öldürmeyi mi düşünüyorsun diye dalga geçiyorum
Rica ederim ☺Tm cnm teşekkür ederim
Elhan seni görünce ayrı bir mutlu oluyorum,sen benim baş tacimsin biliyorsun di miÇok geçmiş olsun bitanem ❤ baş ağrısı çok fena...Tez zamanda şifa dilerim.
onlara hiç denk gelmedim zuhalim ama bakıcam merak ettim, uzun zamandır izlemiyorum cinayetli şeyler, dayanamayabilirimKanıt çok izledim zamanında. Youtube daki amerikan yapımı gerçek yaşanmış cinayet belgeselleri hoşuma gidiyor ama gercek oldugu icin üzücü de oluyor tabi.
nasıl bir ağrı olduğunu anlatamam çayım, yüzüm boynum kirpiklerim daahi ağrır mıCok cokkkk gecmisler olsun canim ya
Iyimisin smdi pitircigim
ablacım teşekkür ederim. sen nasılsınÇok geçmiş olsun bitanem ❤ baş ağrısı çok fena...Tez zamanda şifa dilerim.
görmem mii çayımNur zaaaabannn korunde burdaydim kiz gordunmu
gülnihalım inşallahhh canım benim, yoksa beni 3. sayfada görebilirsiniz ağrıdan kafasını kesti diyeİyi aksaar kuzum ❤
Az kaldı. Geçecek hepsi sınav stresi yüzünden. Şu günleri rahat geçirmeye bak insallah hemen geçer
tek sefer sayıllmaz demiBakalım bu sabah da gelecek misin
reyyanım teşekkür ederim, sen iyisn değil mi
gerçekten öyle oldu mehlikam. İnşallahh ikimize de gelmesin bidahaCanım bir bırakmadı su baş ağrısı seni,dikkat et kendine vitaminlerini al, saçlarını kurutmayi ihmal etme, ben bu ara saçlarımı kurutmuyordum oh dedim artık başım ağrımiyor ptesi sabahtan bir basladi akşama kadar,ağrı kesici içtim mecburen ,ağrı kesicinin etkisi gecince tekrar ağrımaya başlamıştı neyseki geçti sonra
Oyy eşim de sürekli onları izliyor yaa, beni öldürmeyi mi düşünüyorsun diye dalga geçiyorum
Ben önceden tırsıyordum ama alıştım eşimin sayesinde, ama korku filmi izleyemem hiç,çok etkisinde kalırım,durup durup aklıma gelir,yıllar yıllar önce izlediğim bir iki korku filmi bile aklımdaYok ya hani olayı çözmeye çalısıyorlar bi gizem varya o güzel işte
Elhan seni görünce ayrı bir mutlu oluyorum,sen benim baş tacimsin biliyorsun di mi
iyi diyelim iyi olalım serim, sen nasılsın neler yapıyosun :)Kızlar keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?