İyi akşamlar mehlikamm nasılsınİyi akşamlar canlarım ❤
Yok kız kullan istedigin zaman ama emoji ters ya bi tuhaf oluyorAz kullanayım o zaman
Zor olmadı çünkü çok sık okuyorsun ❤❤
Ne okuyorsun hani bir uygulama söylemiştin ordan mu?
Bazen kitaptan bazen de o uygulamadan okuyorum cnm. Şimdi o uygulamadan okuyorum. Cinayet alfabesi diye Bi kitap şuan okuduğum.Az kullanayım o zaman
Zor olmadı çünkü çok sık okuyorsun
Ne okuyorsun hani bir uygulama söylemiştin ordan mu?
Haklısın öyle düşününce benim de dönmeye başladıYok kız kullan istedigin zaman ama emoji ters ya bi tuhaf oluyor
Hmmm ismi ilgi çekiciBazen kitaptan bazen de o uygulamadan okuyorum cnm. Şimdi o uygulamadan okuyorum. Cinayet alfabesi diye Bi kitap şuan okuduğum.
Cinayet mi anlatıliyor reyyancım. Ben youtube de cinayet belgeseli cok izledim severim :)Bazen kitaptan bazen de o uygulamadan okuyorum cnm. Şimdi o uygulamadan okuyorum. Cinayet alfabesi diye Bi kitap şuan okuduğum.
Evet cnm güzel kitap. Bu günlerde böyle akıcı bişeyler okumak istiyorum. Kendim hep kişisel gelişim kitapları sipariş etmişim de sarmadı bu araHaklısın öyle düşününce benim de dönmeye başladı
Hmmm ismi ilgi çekici
Evet seri cinayetleri anlatıyor canımCinayet mi anlatıliyor reyyancım. Ben youtube de cinayet belgeseli cok izledim severim :)
Heycanlı oluyor değil miEvet seri cinayetleri anlatıyor canım
güüyaa sabaha ses kaydıyla burda olacaktıımNe diyecektin nurum
Gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetli baş ağrısıyla uyanıp hala kendime gelemedim çayım
ne deyim kii hhaklısınKızlar günaydın,
Neden banlandığımı bilimiyorum sormayacağım da. Bu durum ciddi olarak canımı sıktı. Bir süre girmeyi düşünmüyorum. Hepiniz kendinize çok iyi bakın
@samdanJawlensky Mehfam @Cay6 HayatSevinceGuzel E Efruzi @Judy_K @olive_bluto @Bal0ncuk Elhan @Limonsuzzcay M mehlika nur @Seridina
Kanıt vs izliyo musun :)Cinayet mi anlatıliyor reyyancım. Ben youtube de cinayet belgeseli cok izledim severim :)
Ben de sıkılıyorum elimde var bir tane bitiremedimEvet cnm güzel kitap. Bu günlerde böyle akıcı bişeyler okumak istiyorum. Kendim hep kişisel gelişim kitapları sipariş etmişim de sarmadı bu ara
Kesinlikle heyecanlı ama böyle ayrıntılı cinayetleri araştırma veya cesedi inceleme falan yok. Öyle daha heyecanlı olurdu sankiHeycanlı oluyor değil mi
Kanıt çok izledim zamanında. Youtube daki amerikan yapımı gerçek yaşanmış cinayet belgeselleri hoşuma gidiyor ama gercek oldugu icin üzücü de oluyor tabi.güüyaa sabaha ses kaydıyla burda olacaktıımamaaaa alta yazıyorum gülnihalımmm :S
Gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetli baş ağrısıyla uyanıp hala kendime gelemedim çayımher şeyi yaptım 3 ağrı kesici içtim, çay kahve yüklemesi yaptım yok. şuan biraz daha iyiyim :S
ne deyim kii hhaklısın
Kanıt vs izliyo musun :)
Bazen öyle oluyor ya. Hep öykü ya da roman tarzı okumak istiyorum şuan öyleyim. Sende akıcı bişey oku bari tabi vaktin kalırsaBen de sıkılıyorum elimde var bir tane bitiremedim
Belgesel izleseneKesinlikle heyecanlı ama böyle ayrıntılı cinayetleri araştırma veya cesedi inceleme falan yok. Öyle daha heyecanlı olurdu sanki
Bura temiz kuzumKorona var koronaaa
İyiyim canım sen nasılsın,şuan içiyorumİyi akşamlar mehlikamm nasılsın ❤❤ çayını içtin mi☺
Eşimle çok izlerizBelgesel izlesene
Bura temiz kuzum
Hayırlı olsun canım.Kolay gelsin ablacım. Ben de nasıl olayım hem çok mutluyum, hem buruk içim. Eşim hiç ortada bir şey yokken "Evimizi unutmazsın di mi?" "Sen olmayınca benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor" vs diyor. Biraz üzülüyorum tabii
İstanbul oldu limonsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?