Yazarım yazarımİzleyince yaz gülnihalım yorumlarını bekliyorum
Su an izleyemem ama bir gün izlemek isterim korktum şu an o dediğim şey aklıma geldi çok korkunç gelmişti o haberBirde gece izlemiştim daha tesirli olmuştu. Biraz yumusadim bu konuda sanki. Gece izlemeye cesaret edemiyorum artik
Gunduz falan izle :) o haber korkunc degil aslinda ya :)Su an izleyemem ama bir gün izlemek isterim korktum şu an o dediğim şey aklıma geldi çok korkunç gelmişti o haber
Ya gecenin bu vaktnde bunlari konuscaksaniz cekip gideyimmm yaataaamaBen şeytanlî filmleri severim. 3 harfli hic izlemedim ama bana ters :)
Bana korkunç gelmişti. Senin korkma eşiğin yüksek demekkiGunduz falan izle :) o haber korkunc degil aslinda ya :)
Biraz öyle galiba :)Bana korkunç gelmişti. Senin korkma eşiğin yüksek demekki
Hayır sen de kork ne olur sankiYa gecenin bu vaktnde bunlari konuscaksaniz cekip gideyimmm yaataaama
İsterimO haberi izlemek ister misin
Kendim icin demedim de korkanlar olabilir yaneeeTamam çayım kızma sen
Ay ona sarilsamda gecmez kiz ben golgemden korkan bi insanimHayır sen de kork ne olur sankikocisine sarilirsin
Bir saniyeİsterim
Etinden, sütünden, kemiğindenHer şeyi fırsata dönüştürmek bizim işimiz
Kocama sarilmak icin firsata gerenkk yokk kiz korkutmayin siz beni ben sarilirm her halukardaHer şeyi fırsata dönüştürmek bizim işimiz
Gel sarılalımAy ona sarilsamda gecmez kiz ben golgemden korkan bi insanim
Firsatlı olunca daha bir tatlı olur diyor nihalKocama sarilmak icin firsata gerenkk yokk kiz korkutmayin siz beni ben sarilirm her halukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?