Dediklerin baya eski galiba hatirlayamadim. Birde korku dizisi izlemedim hic
Sorumlusu ben olmam ama ona göreAdı ne adı ne
Benim en korktuğum seri adı korku treni olması lazım yanlış hatırlamıyorsamAynenbir de kabuslar evi serisinin kaçan fırsatlar limitedi vardi korku dizisi o da iyiydi. Şimdi gülüyorum ama izlersem korkarim yine
Naptn bacım, bacım naptın senSorumlusu ben olmam ama ona görekorku seansı
Korkunc oldugu hakkinda hakliyim demiNaptn bacım, bacım naptın sen
Eski evet canımDediklerin baya eski galiba hatirlayamadim. Birde korku dizisi izlemedim hic
Yok yok ben sıkı izleyiciyim. Korkarım ama izlerim. Korkusuz korkagim benSorumlusu ben olmam ama ona görekorku seansı
İzleyip görmeleri lazımKorkunc oldugu hakkinda hakliyim demi
Ben de izlerim bazen. Özellikle adama kamyonun kapağı csrpacakken arkasından geçen adamın onun Omzuna dokunması ve o sayede kurtulması... O adamın yüzü net değil mesela ayy şu an bile korktumBenim en korktuğum seri adı korku treni olması lazım yanlış hatırlamıyorsamo yaşta filmi izledikten sonra bir gün böyle bir şeyin başıma gelme ihtimali üzerine çok düşündüm bir de youtubeden yaşanmış esrarengiz olayları izleyip paranoyak olmak favorim
Ooo senden de tasdik aldık yani korkunç baya. İyi iyiNaptn bacım, bacım naptın sen
Aman nihalim dikkat et. Bi mahsen sahnesi var altıma kaçırdim mı diye kontrol etmistimEski evet canım
Yok yok ben sıkı izleyiciyim. Korkarım ama izlerim. Korkusuz korkagim ben
Oyle hergun olursa kiymeti olmazBakalım bu sabah da gelecek misin
Ben böyle şeylerin olabilirliğine inanıyorum ya gülnihalım, yani şuan yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama bazı şeyler de çok ilginçç. Ben de ürperdimBen de izlerim bazen. Özellikle adama kamyonun kapağı csrpacakken arkasından geçen adamın onun Omzuna dokunması ve o sayede kurtulması... O adamın yüzü net değil mesela ayy şu an bile korktum
Ben şeytanlî filmleri severim. 3 harfli hic izlemedim ama bana ters :)İzleyip görmeleri lazımhaklısın
Oldgu kadat yavasca yap canim ya yeni iyilestin direncin dusmesin uykuna yemene dikkat et benden dha iyi bilirsin ama genede arkadasca yazmak istedmBiraz biraz yapmaya çalışıyorum cnm. Çok iş var ama bakalım hallolur inşallah
İzleyince yaz gülnihalım yorumlarını bekliyorumOoo senden de tasdik aldık yani korkunç baya. İyi iyi
Yok kiz alarm benim cadionlara hiç denk gelmedim zuhalim ama bakıcam merak ettim, uzun zamandır izlemiyorum cinayetli şeyler, dayanamayabilirim
nasıl bir ağrı olduğunu anlatamam çayım, yüzüm boynum kirpiklerim daahi ağrır mışimdi o kadar değil sadece başımda var, o yüzden iyiyim :S
ablacım teşekkür ederim. sen nasılsın
görmem mii çayımalarm mıı kurdunn tebrik ediyorummmm
gülnihalım inşallahhh canım benim, yoksa beni 3. sayfada görebilirsiniz ağrıdan kafasını kesti diye
tek sefer sayıllmaz demi
reyyanım teşekkür ederim, sen iyisn değil mi
gerçekten öyle oldu mehlikam. İnşallahh ikimize de gelmesin bidaha
Aman nihalim dikkat et. Bi mahsen sahnesi var altıma kaçırdim mı diye kontrol etmistim
İyi mademOyle hergun olursa kiymeti olmaz
Ben istedgmde gelebilecegmi gosterdim size
Cok sukur canim sen nasilsinKızlar keyifler nasıl?
O haberi izlemek ister misinBen böyle şeylerin olabilirliğine inanıyorum ya gülnihalım, yani şuan yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama bazı şeyler de çok ilginçç. Ben de ürperdim
Birde gece izlemiştim daha tesirli olmuştu. Biraz yumusadim bu konuda sanki. Gece izlemeye cesaret edemiyorum artik
İyi madem☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?