Mizahşörler Çıkmazı

Aynen bir de kabuslar evi serisinin kaçan fırsatlar limitedi vardi korku dizisi o da iyiydi. Şimdi gülüyorum ama izlersem korkarim yine
Benim en korktuğum seri adı korku treni olması lazım yanlış hatırlamıyorsam o yaşta filmi izledikten sonra bir gün böyle bir şeyin başıma gelme ihtimali üzerine çok düşündüm bir de youtubeden yaşanmış esrarengiz olayları izleyip paranoyak olmak favorim

Ben de izlerim bazen. Özellikle adama kamyonun kapağı csrpacakken arkasından geçen adamın onun Omzuna dokunması ve o sayede kurtulması... O adamın yüzü net değil mesela ayy şu an bile korktum

Ben de izlerim bazen. Özellikle adama kamyonun kapağı csrpacakken arkasından geçen adamın onun Omzuna dokunması ve o sayede kurtulması... O adamın yüzü net değil mesela ayy şu an bile korktum
Ben böyle şeylerin olabilirliğine inanıyorum ya gülnihalım, yani şuan yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama bazı şeyler de çok ilginçç. Ben de ürperdim

Yok kiz alarm benim cadi ama isin ilginci daha uyuyamadim sonra yalandan degl cidden gunaydin oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…