- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Elhanin o ne güzel bir dua öyle
Yavrum ya bu kız niye bu kadar tatlı ben anlamıyorum abi
İnce bellim ❤ Mehlika sultanım ..İnsanlar arasında her zaman kıymetin bilinsin ve Allah senden razı olsun utandirma beni gece gece...aha da utandım işte
Tamamen ilgi alaniyla alakalı işte. Bende korku gerilim çok severim. Belgesel de insanı başına gelecekler hakkında paranoyak yapabilir. Yatkınlıkda varsa tabiBen önceden tırsıyordum ama alıştım eşimin sayesinde, ama korku filmi izleyemem hiç,çok etkisinde kalırım,durup durup aklıma gelir,yıllar yıllar önce izlediğim bir iki korku filmi bile aklımda
Daha iyi hissettiğin bir dönemde izle :)onlara hiç denk gelmedim zuhalim ama bakıcam merak ettim, uzun zamandır izlemiyorum cinayetli şeyler, dayanamayabilirim
nasıl bir ağrı olduğunu anlatamam çayım, yüzüm boynum kirpiklerim daahi ağrır mışimdi o kadar değil sadece başımda var, o yüzden iyiyim :S
ablacım teşekkür ederim. sen nasılsın
görmem mii çayımalarm mıı kurdunn tebrik ediyorummmm
gülnihalım inşallahhh canım benim, yoksa beni 3. sayfada görebilirsiniz ağrıdan kafasını kesti diye
tek sefer sayıllmaz demi
reyyanım teşekkür ederim, sen iyisn değil mi
gerçekten öyle oldu mehlikam. İnşallahh ikimize de gelmesin bidaha
Bana şöyle aşk ,romantik komedi filmleri olacak ,en sevdiklerimTamamen ilgi alaniyla alakalı işte. Bende korku gerilim çok severim. Belgesel de insanı başına gelecekler hakkında paranoyak yapabilir. Yatkınlıkda varsa tabi
Bebegimsin.netElhanin o ne güzel bir dua öylemisliyle bilmukabele canım ❤ utanma lütfen,bu duygularımın sebebi sensin, kalbi de kendi de güzelim
Macera bilim kurgu aksiyonda mi olmazBana şöyle aşk ,romantik komedi filmleri olacak ,en sevdiklerim
Aynı ben...Bana şöyle aşk ,romantik komedi filmleri olacak ,en sevdiklerim
İçinde aksiyon olmucak bebeğim kalbim dayanmıyor,Macera bilim kurgu aksiyonda mi olmaz
Aman Allah korusunonlara hiç denk gelmedim zuhalim ama bakıcam merak ettim, uzun zamandır izlemiyorum cinayetli şeyler, dayanamayabilirim
nasıl bir ağrı olduğunu anlatamam çayım, yüzüm boynum kirpiklerim daahi ağrır mışimdi o kadar değil sadece başımda var, o yüzden iyiyim :S
ablacım teşekkür ederim. sen nasılsın
görmem mii çayımalarm mıı kurdunn tebrik ediyorummmm
gülnihalım inşallahhh canım benim, yoksa beni 3. sayfada görebilirsiniz ağrıdan kafasını kesti diye
tek sefer sayıllmaz demi
reyyanım teşekkür ederim, sen iyisn değil mi
gerçekten öyle oldu mehlikam. İnşallahh ikimize de gelmesin bidaha
Tarz meselesiİçinde aksiyon olmucak bebeğim kalbim dayanmıyor,
Himm zevklerimiz de aynıAynı ben...bir de 17-18. yüzyıl tarihi leydili filmler...
içeriği nasıldı gülnihalım, ben hem korkan hemde izlemekten geri durmayanlardanımBir korku filmi yapımı vardı ben küçüktüm o zamanlar adı neydi kieminim onu izlemissinizdir
Buldum sır dosyası. Ay ne korkardım izlerkeniçeriği nasıldı gülnihalım, ben hem korkan hemde izlemekten geri durmayanlardanımfilm adı hafızam yok bu arada, içerikten hatırlıyom hep
ama ekşınlıı mekşınlı güzel de oluyorr yaBuldum sır dosyası. Ay ne korkardım izlerken
Aynenama ekşınlıı mekşınlı güzel de oluyorr ya
Bi film izledim. Hayatimda beni encok korkutan filmdir kendileri. İzlerken altima yapicam korkudan ama beni de öyle bir çekiyor ki yinede izliyordumama ekşınlıı mekşınlı güzel de oluyorr ya
Adı ne adı neBi film izledim. Hayatimda beni encok korkutan filmdir kendileri. İzlerken altima yapicam korkudan ama beni de öyle bir çekiyor ki yinede izliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?