İp varmış gibi atlasak olur muİp atlarımburda göbeklerinden arınma aşamasında kız varrr kesinlikle düzenli spor canımlar ve düzenli beslenme
İyi yapmissinYok sağ olsun benim kız çok dusuncelidir o uyandırdı ben de krizi fırsata donusturdum
Yok nurum görmedim onu. Bakmam lazım merak ederim
Oluuurrrİp varmış gibi atlasak olur mu
En sevdiğimOluuurrrMekik? :)
Evettt zuhaliiimm, eğlenceli müzik vs de açınca :) ama ben bugün yapamıcam sanırım, fazla hareket edince tekrar başım başlıcak gibi hissediyorumEn sevdiğimkarın bölgesi için en güzeli bence :)
Aminnn canimmm
Bu gülnihalım. Dedenin sonradan konuştuğu bir video daha vardı bulursam atayım.
Allah bir daha öyle kötü günler yaşatmasın
Dikkat et :) ben saldim bir suredi yapmiyorumEvettt zuhaliiimm, eğlenceli müzik vs de açınca :) ama ben bugün yapamıcam sanırım, fazla hareket edince tekrar başım başlıcak gibi hissediyorum
CanımmAminnn canimmm❤
Gerçekten çok etkilendim kadraja birden giriyor dedemm...
Veli de yokmuş gülnihalımcanımın iciiii
Hisniye Hüsniye beni dondurdun deliye istersen sor beni veliye
Hayırlı cumalar çayımHayirli cumalar kizlarrrrrr
Bu arada benm bi abim var oyle efendi namazna niyazina bu tarz seylere cok dikkat eden iyi birisi
Bir otobus yolculugu yaparken sabah ezani okunuyor tam nette hatirlamiyorum olayi ama sofore 2 dk mola ver benzinlikte kilayim hemen diyor ihtiyac molasi istiyorum diyor sofor asla orali olmuyor indjr beni diyor abi iniyor namazini kiliyor iste sonra esrarengiz bi seklde otobusuyle bulusuyordu ama tam hatirlayamadim olayi yullar oldu anlatali cok cok sasirmistim gercekten .
Arada oluyo öyle zuhalım, çok su içiyo musun :)Dikkat et :) ben saldim bir suredi yapmiyorum
Aynen suyu cok icerim. Kışın bile gunde 2 litre rahat iciyorumArada oluyo öyle zuhalım, çok su içiyo musun :)
Kesnlkle smdi hatirladim bi sonraki mola verdgi yerde otobus bakiyor bizim abi orda biniyor otobuse sofor hayret ediyor biz seni geride biraktk sen nasl buraya geldn diyeHayırlı cumalar çayım
Bazı şeyler ders niteliğinde çok.
Kendimi şoförün yerine koydum daa, her vakit durardım artık heralde :)Kesnlkle smdi hatirladim bi sonraki mola verdgi yerde otobus bakiyor bizim abi orda biniyor otobuse sofor hayret ediyor biz seni geride biraktk sen nasl buraya geldn diye
Gerçekten böyle enteresan şeyler var hayattaKesnlkle smdi hatirladim bi sonraki mola verdgi yerde otobus bakiyor bizim abi orda biniyor otobuse sofor hayret ediyor biz seni geride biraktk sen nasl buraya geldn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?