Anlayamadgm bi sknti gormeden mi basladiniz kac zamandir bebek istegnz vardi canim daha yeni degilmiydiVe aleyna aleykümselam
Evet bebek için muayene olduk canım. Salı rahim filmim var. Hormonlarıma da bakıldı. Ama bu ayı da boş geçirmeyelim dedi doktor. Yumurtalıklarımı uyaran bi ilaç başladı. Yumurtlamamı takip edip çatlatacak :)
Ooo agir vakaPeki ya kocayı liğme liğme edesimiz geliyorsa hem de adamceğiz suçsuzken
Bi sıkıntımız çıktı muayenelerde canımAnlayamadgm bi sknti gormeden mi basladiniz kac zamandir bebek istegnz vardi canim daha yeni degilmiydi
Ooo agir vaka
bazen bana da olur bu yaaa
Allah im gonlunuze gore versin insallah canim tez vakitte senin baloncuk un youlostun guzel haberlerini alalik insallahBi sıkıntımız çıktı muayenelerde canımO yüzden tedavi oluyoruz.
çok garip cayım ya
Allah im gonlunuze gore versin insallah canim tez vakitte senin baloncuk un youlostun guzel haberlerini alalik insallah
Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi verirsin bizeBebek için tedaviye başladık, içtiğim ilaçlar bende aşırı sinir yapıyor şu an neredeyse kendimle kavga edicem Nihalim
Sen nasılsın?
Pehh bu gün çok tatsız
Selam limonsuzzzz nasilsinSelam kızçeler
Aminn NihalimmHayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi verirsin bize
Ben de iş güç uğraşıyorum
Selam limonsuzzzz nasilsin
Onun ilaçlarla alakası olduğunu pek sanmıyorum çünkü bana da oluyorPeki ya kocayı liğme liğme edesimiz geliyorsa hem de adamceğiz suçsuzken
İyim canım çocuklar kavga ediyor sinirlerinin geçmesini bekliyorumHayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi verirsin bize
Ben de iş güç uğraşıyorum
Selam limonsuzzzz nasilsin
Onun ilaçlarla alakası olduğunu pek sanmıyorum çünkü bana da oluyor
İyim canım çocuklar kavga ediyor sinirlerinin geçmesini bekliyorum
çoktan ben de dalmistim kavga ediyordumOnun ilaçlarla alakası olduğunu pek sanmıyorum çünkü bana da oluyor
İyim canım çocuklar kavga ediyor sinirlerinin geçmesini bekliyorum
selam canım :)Selam kızçeler
ayyyyyyyyy
Çok iyiyim bitanemO aklıma gelmemişti ama o da çok korkunçtu gerçekten
Aynen öyle abla
Canım ablacım nasılsın ❤❤
HarikaÇok iyiyim bitanem ❤
Tatile girdim bugün mutluyum. Cumartesi ve pazarı özlemek ne güzelmiş
Bu neeeyyyh
Gıyamiyürüm sanaaa sen cok guzelsiiinBu neeeyyyh
Bakele gülümadananin kendine has söyleme tarzına bayılıyorum sevmiyürsün
Röportaj adam i biliyor musun? Show TV haberlerini canlandırıyor adana şivesiyle konuşuyor çok komikGıyamiyürüm sanaaa sen cok guzelsiiin
Bazen youtube da denk geliyorum guzel yapiyorlarRöportaj adam i biliyor musun? Show TV haberlerini canlandırıyor adana şivesiyle konuşuyor çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?