Mizahşörler Çıkmazı

Gerçekten böyle enteresan şeyler var hayatta
Ya bizzat yasayan biri anlatnca cidden cok degsk oluyor insan
Cidden su ortamda boyle temiz insanlari gormek bile ne kdr mutlu ediyor keske sahsm adima bende o derece dikkatli ozenli olabilsem hayatma ve bazi seylere ...

Durup bende kilardim yani soforn yernde olsam imana gelirdim
Dünyada garip olaylar çok. Ben youtube da ucak kazasi belgeseli izliyorum. Birinde mesela uçağın pilotu hasta oluyor. Yerine başkasını gonderiyorlar ve uçak düşüp herkes ölüyor.adam hasta olmasa halbuki kendisi ölecek. Derin işler :)

Ya bizzat yasayan biri anlatnca cidden cok degsk oluyor insan
Cidden su ortamda boyle temiz insanlari gormek bile ne kdr mutlu ediyor keske sahsm adima bende o derece dikkatli ozenli olabilsem hayatma ve bazi seylere ...
Kesinlikle canım. Dünyada yalnız değiliz derken bence bunlar kastedilmeli uzaylı yerine

Bebek için tedaviye başladık, içtiğim ilaçlar bende aşırı sinir yapıyor şu an neredeyse kendimle kavga edicem Nihalim
Sen nasılsın?

Pehh bu gün çok tatsız
Niye yaaa
Tatlm bebek icin muayene mi oldunuz ne tedavisi basladi doktor

Bebek için tedaviye başladık, içtiğim ilaçlar bende aşırı sinir yapıyor şu an neredeyse kendimle kavga edicem Nihalim
Sen nasılsın?

Pehh bu gün çok tatsız
Kendinle kavga ediyorsan sorun değil de, kendine cevap vermeye başlarsan o zaman kötü işte
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım benim

Selam kızçeler
Ve aleyna aleykümselam
Niye yaaa
Tatlm bebek icin muayene mi oldunuz ne tedavisi basladi doktor
Evet bebek için muayene olduk canım. Salı rahim filmim var. Hormonlarıma da bakıldı. Ama bu ayı da boş geçirmeyelim dedi doktor. Yumurtalıklarımı uyaran bi ilaç başladı. Yumurtlamamı takip edip çatlatacak :)

Kendinle kavga ediyorsan sorun değil de, kendine cevap vermeye başlarsan o zaman kötü işte
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım benim ❤
Peki ya kocayı liğme liğme edesimiz geliyorsa hem de adamceğiz suçsuzken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…