Nerdesin sevdiiiiğim çıkVayy Adana'da çekilmiş klip, merkez camii tas köprü özlemişim
Bahkale gülüm
Selamin aleykummm gizlarrr
Ben geldim
Bugun kardesimle bulustuk disardaydik biraz dolastk yemek ismarladi bana sonra market alisverisi yaptim oradan yarin pazara gitmemek icin iyi oldu valla
Sonrasnda kardesmle onlara gittim annemler memleketteler biraz yemek biraz temizlk yaptim normal duzeyde sonra cay demledik ictik bize de degsklik oldu kardesime de oda yanliz kaliyor annemler kisin gelecek insallah .
Esim bizi aldi eve geldik simdi dinlenmedeyim size kostum
Yarim saat elektrik kesildi gözlerim seni aradihoşgeldin çayımçok sevindim güzel geçmesine
iyi olmuş kardeşine de sana da. pazar alışverişinden yırttın demek
Yarim saat elektrik kesildi gözlerim seni aradi
Gülü susuzz şamdanı mumsuz bırakmammben şamdana şamdan demem içinde mumu yoksa
Öyle korkunç gelmedi bana,icini ürpertiyor evet ama ben daha çok şeytani 3 harfli olan şeylerden korkuyorumAglicam nihal o videoyu niye ekliyosn ozelden atsan olmazdi dmi basligini bile okumak urpertti gece tuvalete gidemicem smdi korkudan
Bu durumda ne kadar çok yersek o kadar çok spor yapmış oluyoruz ,sevdim ben bu işiYerken çenemiz spor yapıyor zaten yetmez mi
Bende on önden arka arkadan gidiyorBende hemen gobekten aliyorum. Azcik da totomdan alim yok. İlla göbek
Sondan birinciliği kimseye kaptırmam
Muhteşem, bekliyorum canım,M mehlika nur yeni bir yıkama köpüğü aldım daha uygun. kullanayım sana söylerim nasıl olduğunu
Gülü susuzz şamdanı mumsuz bırakmamm
Kısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum.aaaaa neden
İyi olmuş çayimSelamin aleykummm gizlarrr
Ben geldim
Bugun kardesimle bulustuk disardaydik biraz dolastk yemek ismarladi bana sonra market alisverisi yaptim oradan yarin pazara gitmemek icin iyi oldu valla
Sonrasnda kardesmle onlara gittim annemler memleketteler biraz yemek biraz temizlk yaptim normal duzeyde sonra cay demledik ictik bize de degsklik oldu kardesime de oda yanliz kaliyor annemler kisin gelecek insallah .
Esim bizi aldi eve geldik simdi dinlenmedeyim size kostum
Spor yapak mi size meyve hazirlayayim buz gibiÖyle korkunç gelmedi bana,icini ürpertiyor evet ama ben daha çok şeytani 3 harfli olan şeylerden korkuyorum
Bu durumda ne kadar çok yersek o kadar çok spor yapmış oluyoruz ,sevdim ben bu işi
Bende on önden arka arkadan gidiyor
Sondan birinciliği kimseye kaptırmam
Muhteşem, bekliyorum canım,
Bizim evde bir sürü yüz yıkama Jeli var, onlardan kullanıyorum,nutricinagarnier falan , eşim alıp alıp koymuş, o da ara ara kömür jeli sürüyor oturup kurumasını bekliyor kara kara
Kısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum.Dışarı çıkacağız samdanim, biraz yürüyüş yapmaya ihtiyacım var çocuklar da ağlıyor belki iyi gelir yaklaşık 1 saattir susmuyorlar
Çay içiyorum tatlım yanında finduk yiyorumSpor yapak mi size meyve hazirlayayim buz gibi
Ama şöyle güzel bir meyve tabağına da hayır diyememSpor yapak mi size meyve hazirlayayim buz gibi
Allah yardımcın olsun canım,iyi yürüyüşler hava alın biraz iyi gelirKısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum.Dışarı çıkacağız samdanim, biraz yürüyüş yapmaya ihtiyacım var çocuklar da ağlıyor belki iyi gelir yaklaşık 1 saattir susmuyorlar
Aramiyün sormiyün hiç hiçSaklambaç mi oynuyoruk burda
Gel hazirAma şöyle güzel bir meyve tabağına da hayır diyemem
Aynen ya valla boylesi cok iyi oldu evimin oldgu yerde de market secenegim cok olsa alirim burda tek manav tarzi market var yaknmda onda da hem belli seklde pahali hemde taze olmuyor sanki . Cok sevemiyorum yani urunlerini fiyatinihoşgeldin çayımçok sevindim güzel geçmesine
iyi olmuş kardeşine de sana da. pazar alışverişinden yırttın demek
Findik iyidir afiyet olsunÇay içiyorum tatlım yanında finduk yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?