Mizahşörler Çıkmazı

Selamin aleykummm gizlarrr
Ben geldim
Bugun kardesimle bulustuk disardaydik biraz dolastk yemek ismarladi bana sonra market alisverisi yaptim oradan yarin pazara gitmemek icin iyi oldu valla

Sonrasnda kardesmle onlara gittim annemler memleketteler biraz yemek biraz temizlk yaptim normal duzeyde sonra cay demledik ictik bize de degsklik oldu kardesime de oda yanliz kaliyor annemler kisin gelecek insallah .
Esim bizi aldi eve geldik simdi dinlenmedeyim size kostum

hoşgeldin çayım çok sevindim güzel geçmesine
iyi olmuş kardeşine de sana da. pazar alışverişinden yırttın demek

Aglicam nihal o videoyu niye ekliyosn ozelden atsan olmazdi dmi basligini bile okumak urpertti gece tuvalete gidemicem smdi korkudan
Öyle korkunç gelmedi bana,icini ürpertiyor evet ama ben daha çok şeytani 3 harfli olan şeylerden korkuyorum

Yerken çenemiz spor yapıyor zaten yetmez mi
Bu durumda ne kadar çok yersek o kadar çok spor yapmış oluyoruz ,sevdim ben bu işi
Bende hemen gobekten aliyorum. Azcik da totomdan alim yok. İlla göbek
Bende on önden arka arkadan gidiyor
Yuuoo en son ben geldim C Cay6

Sondan birinciliği kimseye kaptırmam
M mehlika nur yeni bir yıkama köpüğü aldım daha uygun. kullanayım sana söylerim nasıl olduğunu
Muhteşem, bekliyorum canım,
Bizim evde bir sürü yüz yıkama Jeli var, onlardan kullanıyorum,nutricina garnier falan , eşim alıp alıp koymuş, o da ara ara kömür jeli sürüyor oturup kurumasını bekliyor kara kara

İyi olmuş çayim

Spor yapak mi size meyve hazirlayayim buz gibi

Kısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum. Dışarı çıkacağız samdanim, biraz yürüyüş yapmaya ihtiyacım var çocuklar da ağlıyor belki iyi gelir yaklaşık 1 saattir susmuyorlar

oyyy kıyamam sana nihalim. inşallah güzel geçer bebeler de dururonlar da artık evde olmayı dışarda olmayi biliyodur. çıkarmak iyi gelir

hava da serin belki uyurlar güzel güzel

Kısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum. Dışarı çıkacağız samdanim, biraz yürüyüş yapmaya ihtiyacım var çocuklar da ağlıyor belki iyi gelir yaklaşık 1 saattir susmuyorlar
Allah yardımcın olsun canım,iyi yürüyüşler hava alın biraz iyi gelir

hoşgeldin çayım çok sevindim güzel geçmesine
iyi olmuş kardeşine de sana da. pazar alışverişinden yırttın demek
Aynen ya valla boylesi cok iyi oldu evimin oldgu yerde de market secenegim cok olsa alirim burda tek manav tarzi market var yaknmda onda da hem belli seklde pahali hemde taze olmuyor sanki . Cok sevemiyorum yani urunlerini fiyatini

Annemlern orda secenekte cok hem eve yakn alip koyuyorm aksam da esim aliyor eve geliyoruz kolay oluyor her zman firsat olmuyor boyle ama olsun
Kuaforume de gittim kaslarimi aldirdim yuzum acildi sanki okdr tuylu degilim acik tenliyim aslnda ama

Sen napiyosun bakalm haftasonuna napican ne isler hazjrladin ben kirmizi biber aldm yine 2 kg daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…