Aynen ya valla boylesi cok iyi oldu evimin oldgu yerde de market secenegim cok olsa alirim burda tek manav tarzi market var yaknmda onda da hem belli seklde pahali hemde taze olmuyor sanki . Cok sevemiyorum yani urunlerini fiyatini
Annemlern orda secenekte cok hem eve yakn alip koyuyorm aksam da esim aliyor eve geliyoruz kolay oluyor her zman firsat olmuyor boyle ama olsun
Kuaforume de gittim kaslarimi aldirdim yuzum acildi sanki okdr tuylu degilim acik tenliyim aslnda ama
Sen napiyosun bakalm haftasonuna napican ne isler hazjrladin ben kirmizi biber aldm yine 2 kg daha
Ben bazen pazarın marketten pahalı olduğunu da görüyorum. İnsanlarda pazar daha ucuz algısı oluşmuşya nasıl olsa marketten daha ucuz diye alıyor millet. Haberi yok pazarcı üçkağıtcıyeni müdür yardımcısı gelmiş canım bize de. dönüşümlü çalışmaya geçmeyen tek yer bizizherkes geçmiş nasıl gecmediniz diye şaşırdılar.
şu an alayına isyan modundayim
ben hala hiç bişe yapamadim çayım:)
bu gidişle de yapamicam. burdaki marketlerle pazar arasında da daglar kadar fark var yaiçime sinmiyo market. ama mecbur ordan alıyoruz genelde.
Kociskom yemiyor amaFindik iyidir afiyet olsun
Ben bazen pazarın marketten pahalı olduğunu da görüyorum. İnsanlarda pazar daha ucuz algısı oluşmuşya nasıl olsa marketten daha ucuz diye alıyor millet. Haberi yok pazarcı üçkağıtcı
Olsun gulum calisirken bende kislik bisey yapamazdim bebegm kucukken de yapamazdim iste dedimya kendni skma ne bulursanz onu yersiniz kisin Saglik olsundayeni müdür yardımcısı gelmiş canım bize de. dönüşümlü çalışmaya geçmeyen tek yer bizizherkes geçmiş nasıl gecmediniz diye şaşırdılar.
şu an alayına isyan modundayim
ben hala hiç bişe yapamadim çayım:)
bu gidişle de yapamicam. burdaki marketlerle pazar arasında da daglar kadar fark var yaiçime sinmiyo market. ama mecbur ordan alıyoruz genelde.
3den sonra sattigindan da para kazaniyorlar ama. Yaptiklari sahtekarlik haram yiyorlar.burdaki pazarda pahalı zuhalim. akşam üstü inmeye başlıyo fiyatlar
o zaman marketten ucuza aliyosunüçten sonra gider eşim pazara. yoksa pazar ilk kurulduğunda etiket bile koymuyo çoğu pislik
Ya canim ben 2 bucuk kisi sayilirim alacagm 1 er kilo yani 1 2 tl fark olur olmaz ama pazardaki tazeligi secenegi marketmde yaknda tek market oldgu icn orada cok begenemedgmden pazara gidebilirsem dha mutlu oluyorum dha icime siniyorBen bazen pazarın marketten pahalı olduğunu da görüyorum. İnsanlarda pazar daha ucuz algısı oluşmuşya nasıl olsa marketten daha ucuz diye alıyor millet. Haberi yok pazarcı üçkağıtcı
Ben kociskonla ilgili bisey demedim findik iyidir dedm mehlika aaa cok ayipKociskom yemiyor ama
Orasi ayrı çayım. Sen taze olsun diye yada baska sebeple bile isteye alırsan sorun yok. Ama eminim ki bunu çoğu pazarcı kullanıyorYa canim ben 2 bucuk kisi sayilirim alacagm 1 er kilo yani 1 2 tl fark olur olmaz ama pazardaki tazeligi secenegi marketmde yaknda tek market oldgu icn orada cok begenemedgmden pazara gidebilirsem dha mutlu oluyorum dha icime siniyor
Ben genelde 2 2 buck gbi gidiyorum hep fiyatlar gende 1 tl bile olsa marketten uygun secenekte cok beni en cezbedeniburdaki pazarda pahalı zuhalim. akşam üstü inmeye başlıyo fiyatlar
o zaman marketten ucuza aliyosunüçten sonra gider eşim pazara. yoksa pazar ilk kurulduğunda etiket bile koymuyo çoğu pislik
Sonuna öyle imali bir gülücük koyunca başka şey anlaşılıyor,yoksa bizim fındığa ihtiyacımız mi varBen kociskonla ilgili bisey demedim findik iyidir dedm mehlika aaa cok ayiplafmdan ne anliyosun
Olabilir cnm pazrda bide elle secemedigin meyve sebzeyi pazarci koyarsa curuk carik da koyabiliyor markette de kendin seciyorsn iste arti eksileri varOrasi ayrı çayım. Sen taze olsun diye yada baska sebeple bile isteye alırsan sorun yok. Ama eminim ki bunu çoğu pazarcı kullanıyor
Onu seninlen beyin bilirSonuna öyle imali bir gülücük koyunca başka şey anlaşılıyor,yoksa bizim fındığa ihtiyacımız mi var
Bu dönemde kalabaliga dikkat etmek lazim. Vaka sayilari kudurduOlabilir cnm pazrda bide elle secemedigin meyve sebzeyi pazarci koyarsa curuk carik da koyabiliyor markette de kendin seciyorsn iste arti eksileri var
Aslnda annemlern ora gibi 2 3 market olsa yaknmda gider hosuma gidwn yerden alirim mesela dha iyi olur elmle secerim kalabalga girmemis olurum ama malesef
Sorma ya napcaz blmiyorum yaaBu dönemde kalabaliga dikkat etmek lazim. Vaka sayilari kudurdu
Esimin isyernde de ilk pozitif vaka cikmis yarn tum personele test yapilcakmis korkuyorm yaÇevremde bircok kiside cikmaya basladi. Cok fazla kişide var. Kontrolden çıktı tamamen
Tam 14 gün ayrı odada tek başıma karantinada kaldim. Yemegimi suyumu herseyi esim ayarladi. Yemegi esim kapinin onune birakip gidiyordu ben sonra aliyordum.Esimin isyernde de ilk pozitif vaka cikmis yarn tum personele test yapilcakmis korkuyorm ya
Sen karantinada kalmsmydn ya esinle nasl yaptiniz nasl hareket ettnz
Yà iste bide kucuk cocgm varken nasil olur korona olursak blmiyorum Allah im korusun hepimizi yaaaTam 14 gün ayrı odada tek başıma karantinada kaldim. Yemegimi suyumu herseyi esim ayarladi. Yemegi esim kapinin onune birakip gidiyordu ben sonra aliyordum.
Yemek icin köpük yemek tabaklari var tek kullanimlik. İcinde plastik catal ve kaşıkda vardı. Onlari cop pesine koyup agzini bagliyordum. Boylece bulasik problemide olmuyordu.
İlk 14 gun bittikten sonra 14 gun daha uzattilar tedbiren. 2. 14 gunde iyi oldugum icin esimle ev icinde beraberdik. Ayri odada karantina yapmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?