Mizahşörler Çıkmazı

Bide benm esim yemekten anlamaz aksama kdr da ise gidecek ben kizimla ayri odada zaten kalamam ben bakiyorum ailem suan uzakta ne biiliyim beynim patlicak gbi oluyor dusununce
Sakin ol canim. Bizede komsular kv annemler yapip gonderiyordu. En kötü dısarsan soylersiniz

oyyy kıyamam sana nihalim. inşallah güzel geçer bebeler de dururonlar da artık evde olmayı dışarda olmayi biliyodur. çıkarmak iyi gelir

hava da serin belki uyurlar güzel güzel
İyi geldi samdanim. Kısa oldu ama olsun. serindi hava kafam dinlendi

Sakin ol canim. Bizede komsular kv annemler yapip gonderiyordu. En kötü dısarsan soylersiniz
Ne kv ne annem yaknmda degl cnm evmde kucuk karantina durumu bizim icin cok zor olur diye bazen panikliyorum ozellkle de kizimla ayri kalmam imkansiz yani . Allah im cumlemizi korusun canim ya

Ne kv ne annem yaknmda degl cnm evmde kucuk karantina durumu bizim icin cok zor olur diye bazen panikliyorum ozellkle de kizimla ayri kalmam imkansiz yani . Allah im cumlemizi korusun canim ya
Allah yardimcimiz olsun

Iyiyim cok sukurr bu saatte kocam beni birakir miii
Seninki seni birakir mii dostum

Sen nasilsin bakiiim dha iyisin dune gore hi
Benim koca 1haftadır yok. Adamı erkek erkeğe tatile gönderdim Kayseri ye.
Biraz daha iyiyim yaa şükür
Hala fındık diyor koca diyor utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…