Amin canim. Dikkat edin. Ne kadar gec yakalanirsanjz o kadar iyi. Belki ilaci falan bulunurYà iste bide kucuk cocgm varken nasil olur korona olursak blmiyorum Allah im korusun hepimizi yaaa
Sakin ol canim. Bizede komsular kv annemler yapip gonderiyordu. En kötü dısarsan soylersinizBide benm esim yemekten anlamaz aksama kdr da ise gidecek ben kizimla ayri odada zaten kalamam ben bakiyorum ailem suan uzakta ne biiliyim beynim patlicak gbi oluyor dusununce
İyi geldi samdanim. Kısa oldu ama olsun. serindi hava kafam dinlendioyyykıyamam sana nihalim. inşallah güzel geçer bebeler de durur onlar da artık evde olmayı dışarda olmayi biliyodur. çıkarmak iyi gelir
hava da serin belki uyurlar güzel güzel
Ne kv ne annem yaknmda degl cnm evmde kucuk karantina durumu bizim icin cok zor olur diye bazen panikliyorum ozellkle de kizimla ayri kalmam imkansiz yani . Allah im cumlemizi korusun canim yaSakin ol canim. Bizede komsular kv annemler yapip gonderiyordu. En kötü dısarsan soylersiniz
İnşallah bulaşmadan atlatırız bu süreciBide benm esim yemekten anlamaz aksama kdr da ise gidecek ben kizimla ayri odada zaten kalamam ben bakiyorum ailem suan uzakta ne biiliyim beynim patlicak gbi oluyor dusununce
Ben bilmem beyim bilirOnu seninlen beyin bilir
Allah yardimcimiz olsunNe kv ne annem yaknmda degl cnm evmde kucuk karantina durumu bizim icin cok zor olur diye bazen panikliyorum ozellkle de kizimla ayri kalmam imkansiz yani . Allah im cumlemizi korusun canim ya
Yedirme zaten. 3 çocuk yeterliKociskom yemiyor ama
Ne kv ne annem yaknmda degl cnm evmde kucuk karantina durumu bizim icin cok zor olur diye bazen panikliyorum ozellkle de kizimla ayri kalmam imkansiz yani . Allah im cumlemizi korusun canim yaSakin ol canim. Bizede komsular kv annemler yapip gonderiyordu. En kötü dısarsan soylersiniz
Superrİyi geldi samdanim. Kısa oldu ama olsun. serindi hava kafam dinlendi
Iyiyim cok sukurr bu saatte kocam beni birakir miiiCanım nasılsın alayım mı seni yürürüz biraz
Benim koca 1haftadır yok. Adamı erkek erkeğe tatile gönderdim Kayseri ye.Iyiyim cok sukurr bu saatte kocam beni birakir miii
Seninki seni birakir mii dostum
Sen nasilsin bakiiim dha iyisin dune gore hi
Hala fındık diyor koca diyor utanmadanDimiii dimi
Demaaa kizzz ciddimisinBenim koca 1haftadır yok. Adamı erkek erkeğe tatile gönderdim Kayseri ye.
Biraz daha iyiyim yaa şükür
Hala fındık diyor koca diyor utanmadan
Gelir insallah oyle deme tuhaf oldum Allah kavustursunda erkek erkege tatil miii sen kiskanc deeelsen Pek ozamanEvet gitti yiğidim evimin direeğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?