- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Tamam tatlım inşaallah ederim,Bizide unutma Merve Gülseren Zehra ve isteyen herkese de
Evet canım 11 yaşında kızım varTamam tatlım inşaallah ederim,
Senin vardı galiba çocuk, bir tane mi,ikinciyi mi istiyorsun
Hacı ben piley sıtordan aplikasyon indirdim. Tarayıcıdan girmekten daha kolay böyle.Telefon farkedermiki operayi indir ordan git ben kıçı.kirik.venusle bile.giriyordum benim.aypon Dell OPPO
Rabbim bir an önce hayırlısıyla kızına kardeş nasip eder inşaallah, güzel haberlerini bir an önce alırız inşallahEvet canım 11 yaşında kızım var
Reklam dedin diye şettim tmmHacı ben piley sıtordan aplikasyon indirdim. Tarayıcıdan girmekten daha kolay böyle.
Benim kızım da 10 yaşında,2010 doğumlu,Evet canım 11 yaşında kızım var
Allah razı olsun canım amin ins AllahRabbim bir an önce hayırlısıyla kızına kardeş basın eder inşaallah, güzel haberlerini bir an önce alırız inşallah
Abla unutan sendin gizli isim açıp aylarca gizli gezdin şimdi ben mi suçlu oldumzaten sen bizi unutmussun kendine yeni sayfalar aciyorsun yani zehra beni zaten cagirmazsin ama tam 1 . 5 senedir seni tanirim ozelimi anlaatim keza sende neyse artik slm bile vermem..
https://giphy.com/d68K4eApIUez3rkmcVReklam dedin diye şettim tmm
Buyrun siz de katılın,herkese yer var buradazaten sen bizi unutmussun kendine yeni sayfalar aciyorsun yani zehra beni zaten cagirmazsin ama tam 1 . 5 senedir seni tanirim ozelimi anlaatim keza sende neyse artik slm bile vermem..
Bugün akşam kizla oğlan halıya koltukların yastıklarıni koyup yatmislar, bebekte yanlarında ana kucağında eşime dedim ki askiiimm aşkımızın meyvelerine bak, eve meyve alma meyve bol dedim, öyle bir baktı,
Bir de askilopuumm cikitellaaamm diyorum hiç pas vermii niye acep
Ne bilim hitaplar bir denisik geldi herhaldeaaa neden kii
tattlııtellaaam filan bide öyle deneyeydin ya kızzEşim ultra esmes, çikolatalı pudingim , cikitellaaamm diyorum tık yok
Biraz daha bir şeyler türetmem lazım, olmuyor bunlarlatattlııtellaaam filan bide öyle deneyeydin ya kızz
O kelimeler cekici gelmiyodur adamcagzaBugün akşam kizla oğlan halıya koltukların yastıklarıni koyup yatmislar, bebekte yanlarında ana kucağında eşime dedim ki askiiimm aşkımızın meyvelerine bak, eve meyve alma meyve bol dedim, öyle bir baktı,
Bir de askilopuumm cikitellaaamm diyorum hiç pas vermii niye acep
yok kii öylee üretkenliğimizzz bu kadar çıkıyorBiraz daha bir şeyler türetmem lazım, olmuyor bunlarla
Döşü killim deBenimki de kıllı kıllı paşa diyim bari hem kıl hem kıllı. Kıllı puding.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?