- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Bebek mi istiyorsunuz canımBiz de o pozla instada foto görünce ağlıyoz
Bak işte bu çok büyük bi soru işaretiBugün akşam kizla oğlan halıya koltukların yastıklarıni koyup yatmislar, bebekte yanlarında ana kucağında eşime dedim ki askiiimm aşkımızın meyvelerine bak, eve meyve alma meyve bol dedim, öyle bir baktı,
Bir de askilopuumm cikitellaaamm diyorum hiç pas vermii niye acep
Öyle tembelim ki yapamam su an çok bitkinimBeni gendizinen garistirma saat 3.30 yemişim zatı
Evet meyve yok bizde.Bebek mi istiyorsunuz canım
Olabilir,3. O istemeden olduSanada meyvenede demiştir
Demek adam bunlardan hoşlanmıyor daha vahşi ol öküzüm de ayucugum de ne bileyim bul biseylerEşim ultra esmes, çikolatalı pudingim , cikitellaaamm diyorum tık yok
Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eder inşaallah, dua ederim aklıma geldikçeEvet meyve yok bizde.
Benimki de kıllı kıllı paşa diyim bari hem kıl hem kıllı. Kıllı puding.Eşim ultra esmes, çikolatalı pudingim , cikitellaaamm diyorum tık yok
Sizin de evlatlarınıza sağlıklı hayırlı ömürler versin.Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eder inşaallah, dua ederim aklıma geldikçe
İşte bana öneride bulunun diye yazıyorum bunları, ne diyim nasıl kendime tekrar aşık ederim bu adamıDemek adam bunlardan hoşlanmıyor daha vahşi ol öküzüm de ayucugum de ne bileyim bul biseyler
Ben operadan giriyorum reklamsız tavsiye ederim canım
Amin canımSizin de evlatlarınıza sağlıklı hayırlı ömürler versin.
Bizide unutma Merve Gülseren Zehra ve isteyen herkese deRabbim en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eder inşaallah, dua ederim aklıma geldikçe
Ben de şey demeye calışıyom. Hani güldür güldürde naime senin o kara kara kara gözlerin yapıyo yaBenimki de kıllı kıllı paşa diyim bari hem kıl hem kıllı. Kıllı puding.
Ben de şuraya iliseyim derler ya iliseyimİşte bana öneride bulunun diye yazıyorum bunları, ne diyim nasıl kendime tekrar aşık ederim bu adamı
Off bi kiskanmayalım litfen. Bana dua ediliyo şu an.Bizide unutma Merve Gülseren Zehra ve isteyen herkese de
3 tane kocan var daha napacan kocayı Nasrettin hoca diyenli bana gorunmesinde kime.gorunurse görünsünİşte bana öneride bulunun diye yazıyorum bunları, ne diyim nasıl kendime tekrar aşık ederim bu adamı
Ayfon yok samsunk var beybiBen operadan giriyorum reklamsız tavsiye ederim canım
Telefon farkedermiki operayi indir ordan git ben kıçı.kirik.venusle bile.giriyordum benim.aypon Dell OPPOAyfon yok samsunk var beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?