- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.164
- 598
- 37
Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlümHoş geldin tatlım.
Tebessüm sebebim
Çok şükür iyim canım kahvaltı yapıcaz birazdan sen nasılsınGünaydın canım, nasılsın?
Yok yok yeni başladıkNasılsın ❤ gerçi siz bu fasıllari gecmissinizdir
Ayın 10una kadar 40 derece abla. Geceleri 25 26. Sabaha karsi nispeten serin olsada gece yatarken epey terliyoruzSenin oralar serinlemedi mi tatlım...
Akşam üşüdüm , sabah da serin burada.
Gelir inşallah niye pazar günlerini seçerler anlamıyorum.
İyiyim canım bende şükür. Kahvaltı yaptık da başında oturuyorumTatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm
Çok şükür iyim canım kahvaltı yapıcaz birazdan sen nasılsın ☺
İyiyim bende şükür cnm. Her dem taze bu fasılNasılsın ❤ gerçi siz bu fasıllari gecmissinizdir
Beni mest ediyorsun edebî ruhlu kadınİyiyim bende şükür cnm. Her dem taze bu fasıl ❤
Burdan onunla teplepatik bağ kuralimHayatSevinceGuzel canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz ☺ Allah zihin açıklığı versin inşAllah bildiğin yerlerden çıkar❤❤
Kahvaltıdan sonra çay keyfi mi yoksa? En sevdiğimİyiyim canım bende şükür. Kahvaltı yaptık da başında oturuyorum
Superİyiyim bende şükür cnm. Her dem taze bu fasıl ❤
Beni de mest ettiBeni mest ediyorsun edebî ruhlu kadın
Kuralım dostumBurdan onunla teplepatik bağ kuralim
Napsak acaba bugün :)Super❤
Beni de mest etti
NapalimNapsak acaba bugün :)
Yok valla. Eglenceli birseyler olsa iyi olurduNapalimaklında bir şey var gibi gibi
Tünaydın diyeceksiniz Nihal hanımNasılsın ❤ gerçi siz bu fasıllari gecmissinizdir
İstersen dünkü videolardan devam edebilirizYok valla. Eglenceli birseyler olsa iyi olurdu
Bir yaşam biçimi olarak her kpss sınavı günü boşlukta hissetmek. Hımmmm iyiymişBu yıl sınava girmedim kendimi boşlukta hissediyorum gerçi geçen sene de gitmemiştim o zaman da hissetmistimbenim için bir yaşam sidili olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?