- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.168
- 598
- 37
Yok canım oğlumun kolu çatlamıştı. Nasıl hatırladınSenin kızın bi ara kolu mu kırılmıştı öyle hatirliyorum sanki
Evet kuzum çay keyfi idi ama topladım şimdi, bulaşıkları koyup odaya kaçtım
Sanırım şımarcam
Valla ben beyazlatıcı gece sürdüğüm için öbür türlüyü sabah kullanıyorum. Çok kat kat oluyor yoksaSanki verim alıyorum gibi,ama kırışıklık önleyici kremlerimi ne zaman süreceğim, sabah akşam bunları sürüyorum ona sıra gelmiyor
Valla ben beyazlatıcı gece sürdüğüm için öbür türlüyü sabah kullanıyorum. Çok kat kat oluyor yoksa
İpek kese dimibeni de gaza getirceniz
bugün kese almaya karar verdim ben de
İşte böyleyim benİlk başta gruba pek alışamadın ama şimdi baya kaynatın. Gözümden kaçmadı ♥
İpek kese dimi
Kesin kesinHowl un ipek gibi saçlarını okşuyordur
Gerçi o mıymıylıkla adamın kafasında saç bırakmamıştır
Ayy ne güzel maraton iyidir de burada da senin efsane videoları görmek isteriz calci bize paylassan arada ya da akşamBak ben de çok video var ama bugün size kaltılamayacağım. @Negoo maratona çağırdı oraya gideceğim
Evde durmaktan oluyor bence de enerji atamiyorlarevde durmaktan oluyo bence enerjiyi atamiyolar nihalim
sabahtan beri on kere kuru yemiş döktü yere.
ama artık yeter dedim el attim. aglamasin diye çok yüz veriyoruz bazen biz
Kabak ligini ben de merak ediyorum. Yüze de kullanılıyormuşkabak lifi alacaktimvücut için
ama bide ipek alabilirim yüz için
alacak çok şey var da siraya koyamiyom
Sahip çıkın banaKesin kesin
Ayy ne güzel maraton iyidir de burada da senin efsane videoları görmek isteriz calci bize paylassan arada ya da akşam
Ben de beyazlatıcıyi gece sürüyorum,sabah madeleb ve güneş kremi sürüyorum, evdeyken gün içinde süreyim bari kırışıklık karşıtı kremi, bir de hala yumurta akı maskesi yapamadımValla ben beyazlatıcı gece sürdüğüm için öbür türlüyü sabah kullanıyorum. Çok kat kat oluyor yoksa
Evet kuzum çay keyfi idi ama topladım şimdi, bulaşıkları koyup odaya kaçtım
Sanırım şımarcam
Sahip çıkın bana
evet o tiple o miymiylikla aldi ama howlu
dünya animelerde bile adil değil calci
o uyuz yaşlı köpek bile sofiyi seviyo
sofiyi bi anasi sevmiyodu sanırım
anası da pek kokostu
Bu arada 8de gönderdim iksinimde odadan uyuyacağım diye. Uyuyamadım. Yine de 2 saattir tek takılıyorum
Iyi yapmissin dinlenmissindir cnm
Yürüyen satoyu izle sen de aramıza katılBen de alintilarim nereye kayboldu diyorumcevapsız gondermisim cevap yazmaya çalışırken
İyi dedikodu ettiniz,sofinin hiç günahı kalmadı,
Hangi film bu çok merak ettim, sofiyi özellikle howl u daha çok merak ettim
Mutlu pazarlarHerkese mutlu pazarlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?