Senin için tünaydın derim noolmusTünaydın diyeceksiniz Nihal hanım
Kafam çok guzeldirBir yaşam biçimi olarak her kpss sınavı günü boşlukta hissetmek. Hımmmm iyiymiş
Kahvaltı hazırlayacağım. İnşallah bu sefer hazırlarımSenin için tünaydın derim noolmus
Ben geldim sen gittin nerdeydin bakalım
2 gündür benim büyük kız da oyle. Çok ağlıyor asabi oldu. Kolay gelsinoğlanın tripleriyle uğraşıyoruz nihalimkarı koca bezmis durumdayiz
şu an yine ağlıyo
Kim bilir şu an ne yapıyorlardir uyuz sofiKahvaltı hazırlayacağım. İnşallah bu sefer hazırlarım
Bol bol sofi yı konuştuk biz
Derdi neymiş paşamızınoğlanın tripleriyle uğraşıyoruz nihalimkarı koca bezmis durumdayiz
şu an yine ağlıyo
İzlemissindir mutlaka. Ben koca istiyem al beni Allahini sevdigimİstersen dünkü videolardan devam edebiliriz
Benim kız da bi garip oldu. Kardeşine vurup duruyor. Oğlan da alıştı o da ablasına vuruyor2 gündür benim büyük kız da oyle. Çok ağlıyor asabi oldu. Kolay gelsin
Howl un ipek gibi saçlarını okşuyordurKim bilir şu an ne yapıyorlardir uyuz sofi
Ben de hazırlayacağımbir kalksaydim su koltuktan
Senin kızın bi ara kolu mu kırılmıştı öyle hatirliyorum sankiBenim kız da bi garip oldu. Kardeşine vurup duruyor. Oğlan da alıştı o da ablasına vuruyor
Bak ben de çok video var ama bugün size kaltılamayacağım.İstersen dünkü videolardan devam edebiliriz
Linkleri at öyle git bariBak ben de çok video var ama bugün size kaltılamayacağım.Nego maratona çağırdı oraya gideceğim
2 gündür benim büyük kız da oyle. Çok ağlıyor asabi oldu. Kolay gelsin
Bak ben de çok video var ama bugün size kaltılamayacağım.Nego maratona çağırdı oraya gideceğim
Evet evet efsanedir kendisiİzlemissindir mutlaka. Ben koca istiyem al beni Allahini sevdigim
Ben haber edeceğim sana. Kahvaltıyı yapayımtut kolumdan çek götür beni calci. benim de maratona cikmam lazım
Linkleri at öyle git bari
Beni mest ediyorsun edebî ruhlu kadın
Evet kuzum çay keyfi idi ama topladım şimdi, bulaşıkları koyup odaya kaçtımKahvaltıdan sonra çay keyfi mi yoksa? En sevdiğim
Sanırım şımarcamSuper❤
Beni de mest etti
Sanki verim alıyorum gibi,ama kırışıklık önleyici kremlerimi ne zaman süreceğim, sabah akşam bunları sürüyorum ona sıra gelmiyorVerim aldıysan düzenli kullanımda işe yarar ö bir de yüzüne dokunma fazla. Sivilce ve siyah noktaları elleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?