Ben de sıcak severim. Sabah geçerken alırım. Tenceremi getiriyorumheee herşey hazır sabah bi saate hazır olur limonsuzum:) ben aşureyi sıcak severim. akşam bişey yemeyi sevmediğim için sabah yapayım dedim.
altıda kalksam yetişir. yetismezse eşim evde o bırakır ise:)
Hamarat kadının hali başka vallaheee herşey hazır sabah bi saate hazır olur limonsuzum:) ben aşureyi sıcak severim. akşam bişey yemeyi sevmediğim için sabah yapayım dedim.
altıda kalksam yetişir. yetismezse eşim evde o bırakır ise:)
Ben de sıcak severim. Sabah geçerken alırım. Tenceremi getiriyorum
Hamarat kadının hali başka vallaşimdiden ellerine sağlık o zaman gülüm
Eminim güzel olur benim ilki çok güzeldi sonrakine göresağolasın nihalimkeşke size de verebilsem ilk asurem olcak inşallah güzel olur
Evet cok dusunur dogru konusuryok kız izne çıkmadım
yapmışken çok yapayım dedim. yarısını işe götürcem:)
ama cidden soğuk aliyosun fark etmeden çayım. eşin doğru diyo.
Cok severimm tahmn edersndirsağolasın nihalimkeşke size de verebilsem ilk asurem olcak inşallah güzel olur
Bende sicak severim yaa kapiya dayansakmi zabaaa zabaaaaaBen de sıcak severim. Sabah geçerken alırım. Tenceremi getiriyorum
off ben korkudan reddetmiştim ama küçüktüm başına bişey gelcek sandım ahahaÇok güzel di bee. Adamlar resmen benim için savaşmıştı. En yakışıklısını kapmıştım ama
mmmmm nefiss ellerine sağlık samdanım :) Bolluk bereket versin :)getir getirbi kilo buğdaydan yapiyom inşallah hepimize yetecek kadar cikacak
İyi uykulaar çayııımmmCanlarm ben kacar sizlere de Allah rahatlik versn yarn gorusuruz insallah
Yok canım ya bu sene yapmıycamteşekkür ederim limonsuzumsağolasın:) sen de yapcan mi bu sene:)
GünaydınGüüünaydııınnnn(Türk sinemasındaki kötü adam gülüşü )
İştee buuuuGünaydın(Türk sinemasındaki yardımcı kötü adam gülüşü)
Sinsilik bizim işimizİştee buuuugel şu köşede sinsice bekleyelim yandaşıım, altın madalya da bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?