- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Çok gençsin beybi, o yaşlarda ben de hiçbir şey yapmıyordum,yeni yeni başladım cilt bakımlarına29 yaşındayım suratım hala sivilce dolu. hala harekete geçmedim mehlikam:) benim yapımda yok düzenli rutinli şeyler
Çok gençsin beybi, o yaşlarda ben de hiçbir şey yapmıyordum,yeni yeni başladım cilt bakımlarına
Bak dostum iyisin hossun ama samdana bisey yapilcaksa onu ben yaparim orda durBu ateş samdan a yanar hacı
Bak dostum iyisin hossun ama samdana bisey yapilcaksa onu ben yaparim orda dur
Düzenli temizleyip nemlendirici kullansan sivilceler azalır ve kaybolur bence ,cildim sorunlu benim. sorunsuz olup gençliğime guvendigimden değil yani. yapamıyorum ben. düzenli şeyler yapamıyorum
Animsayamadim bakim bisen bilirsin eskiden Georgia diye bi cizgifilm vardı çayım. şeker kız candy gibi.
onu konusuyoduk da calciyle:)
cizgifilmi biliyosan detay vereyim:)
Sen kıskanç olan olduğun için bu fırsatı kaçırıyorsunBak dostum iyisin hossun ama samdana bisey yapilcaksa onu ben yaparim orda dur
Düzenli temizleyip nemlendirici kullansan sivilceler azalır ve kaybolur bence ,
Samdanin sofiaya döndüğü anlari hayret ve şaşkınlıkla izliyordukBak dostum iyisin hossun ama samdana bisey yapilcaksa onu ben yaparim orda dur
Hosbuldum kuzumyaaaa romantikim gelmiisssss
hoşgeldin çayım
napiyosun beybi
Biri Seferoğlu biri tellioglu olmuş samdanim seni cekistiriyorlsr kollarındanyaaaa romantikim gelmiisssss
hoşgeldin çayım
napiyosun beybi
Derken bambaşka bir kahraman beliriverirSen kıskanç olan olduğun için bu fırsatı kaçırıyorsunsamdan bana kalıyor ve ben onu kurtarıyorum
Samdanin sofiaya döndüğü anlari hayret ve şaşkınlıkla izliyorduk
Yani ben ortalkta yokkende bi bakiyorum hemen yesil isikta yakiyosunSamdanin sofiaya döndüğü anlari hayret ve şaşkınlıkla izliyorduk
Ben gibi bodoslama dal gitsin zaten karışmış islerÖyle güzel sohbet ediyorsunuz ki neresinden girsem konuya bilemedim
Samdan benimdir benim kalacak NUKTABiri Seferoğlu biri tellioglu olmuş samdanim seni cekistiriyorlsr kollarından
Hosbuldum kuzum
Valla bisey yapmiyorum mutfakta hatta yerde oturuyorum oylece dinleniyorum . 2 gundur baya yoruldum ama meyvelerini pzt sali alacagm
Sen naptn yemek yapabldnmi biraz yarn icjn
Ama kızı tosun paşa alıyor en sonundaBiri Seferoğlu biri tellioglu olmuş samdanim seni cekistiriyorlsr kollarından
Biri Seferoğlu biri tellioglu olmuş samdanim seni cekistiriyorlsr kollarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?