Mizahşörler Çıkmazı

29 yaşındayım suratım hala sivilce dolu. hala harekete geçmedim mehlikam:) benim yapımda yok düzenli rutinli şeyler
Çok gençsin beybi, o yaşlarda ben de hiçbir şey yapmıyordum,yeni yeni başladım cilt bakımlarına

Düzenli temizleyip nemlendirici kullansan sivilceler azalır ve kaybolur bence ,

İste düzenli yapamıyorum ben öyle hiç birşeyi
sorun orda Mehlikam:) düzenli yapan bi insan olmak lazım. maalesef ben öyle değilim

yaaaa romantikim gelmiisssss
hoşgeldin çayım

napiyosun beybi
Hosbuldum kuzum
Valla bisey yapmiyorum mutfakta hatta yerde oturuyorum oylece dinleniyorum . 2 gundur baya yoruldum ama meyvelerini pzt sali alacagm

Sen naptn yemek yapabldnmi biraz yarn icjn

Samdanin sofiaya döndüğü anlari hayret ve şaşkınlıkla izliyorduk
Yani ben ortalkta yokkende bi bakiyorum hemen yesil isikta yakiyosun kk birinci noteri bakk olmuyor
Neyseki yetistim bu 2. Oldu bak gelen giden seni elimden almaya calisiyor yahu isim cok zor bu iliski beni yorar oldu

Hosbuldum kuzum
Valla bisey yapmiyorum mutfakta hatta yerde oturuyorum oylece dinleniyorum . 2 gundur baya yoruldum ama meyvelerini pzt sali alacagm

Sen naptn yemek yapabldnmi biraz yarn icjn

yok yemeği dışardan söyledik hatta bugün
aşure hazırladım sabah pisircem inşallah çayım:)
yatak odasını temizledim evi topladim çamaşır bulaşık vs vs sen neler yaptın bakem. niye yere oturuyon karnin ağrır hava soğumuş artık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…