Calci yakar karışmam bakSamdan benimdir benim kalacak NUKTA
Öyle güzel sohbet ediyorsunuz ki neresinden girsem konuya bilemedim
Sarışın prens o sen misin. Tek gözün neden kapalıDerken bambaşka bir kahraman beliriverir
Evet.kendimi şimdi leyla gibi hissettim nihalimhakiki tosun paşa da sen misin
Yani ben ortalkta yokkende bi bakiyorum hemen yesil isikta yakiyosunkk birinci noteri bakk olmuyor
Neyseki yetistim bu 2. Oldu bak gelen giden seni elimden almaya calisiyor yahu isim cok zor bu iliski beni yorar oldu
Ayni kocam gibi konustun bravooo o da diyor karnim agridignda bahcede yerde oturuyon dimi iyi otur diyoryok yemeği dışardan söyledik hatta bugün
aşure hazırladım sabah pisircem inşallah çayım:)
yatak odasını temizledim evi topladim çamaşır bulaşık vs vs sen neler yaptın bakem. niye yere oturuyon karnin ağrır hava soğumuş artık iyice
Aha yatak sahnesi gördüm
Hatirladimm bildim bildimm cok net degil konusu vs ama goruntu gorunce hatirladim
Sorma sorma neye uğradığımı şaşırdımBen gibi bodoslama dal gitsin zaten karışmış isler
KolaydiiiiiCalci yakar karışmam bak
Ayni kocam gibi konustun bravooo o da diyor karnim agridignda bahcede yerde oturuyon dimi iyi otur diyor
Hali var ya bacaklarm rahat ediyor
Sen izine mi ciktin asure mi yapiyorsun sen neler yapiyorsun masallahhh izne ciktiysan haberm nasl yok nasil atladm kiz orayi
Yok kuzum. Sabah aşure yapıcam yazmışsın ya. Zor olmayacak mıgitcem limonsuzum ama kahve içince uyuyamadim
İşte ordaki sarı sensn. Yanındaki samdanAha yatak sahnesi gördüm
Maşallah sana canımyok kız izne çıkmadım
yapmışken çok yapayım dedim. yarısını işe götürcem:)
ama cidden soğuk aliyosun fark etmeden çayım. eşin doğru diyo.
Yok kuzum. Sabah aşure yapıcam yazmışsın ya. Zor olmayacak mı
Maşallah sana canımafiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?