Mizahşörler Çıkmazı

sevgiyle coğalıyoruz

evet öyle aniden çoğaldık baloncukum

İstanbul'a gelecek ya zeytin kalplerimiz de yanaşıyor artık

at eveeetttt bize yakın geliyo hem de demi

ekimi bekleyin bende geliyorum

ekime ne kaldı ki zaten bekleriz tabiki:)

İyiyim samdanım ama keske erkenden sızmasaydım ya 1.5da genel anestezi altında rahim filmine giricem o saate kadar su bile yasak. Benim de açlığa tahammülüm çok az

Sen nasılsın? Çok mu yoruldun dün?

aaaa ne deyim bilemedim canim. inşallah hayırlı sonuçlarla gel
aclik için bişey diyemicem. benim kocam da açken sinirli olur sen de sinirleniyo musun

Wuhuwww Hem de nasıl. Yakın çevrem direkt sinirliysem 1)Aç mısın? 2) Regl misin? Diye sorar. Her halimden belli olur aç olduğum
Ben de ben de ben deee

olive_bluto beybitom 10 dk uyuyorsun kaldırdıklarında herşey bitmiş oluyor
yanında bir adet ped götür

Ayy kuzum benim ya çokk teşekkür ederim . Uyandığında bi kaç saat yatırıcaz seni dediler ama bilemedim narkoz çıksın diye mi?

Wuhuwww Hem de nasıl. Yakın çevrem direkt sinirliysem 1)Aç mısın? 2) Regl misin? Diye sorar. Her halimden belli olur aç olduğum

Ben de ben de ben deee

seni yerim yaaa açken hiç çekilmiyonuz ama uzaktan tatlısınız zeytinom
oğlum da kocama çekmiş. evi yıkıyo sofraya oturana kadar

eşinle mi gitcen:)

Ayy kuzum benim ya çokk teşekkür ederim . Uyandığında bi kaç saat yatırıcaz seni dediler ama bilemedim narkoz çıksın diye mi?
dinlen diye olabilir kuzum
ben hiç yatmadım uyandım bir 10dk başım döndü... sonra giyindim çıktım eve geldim
ama yanında biri olsun mutlaka

seni yerim yaaa açken hiç çekilmiyonuz ama uzaktan tatlısınız zeytinom
oğlum da kocama çekmiş. evi yıkıyo sofraya oturana kadar

eşinle mi gitcen:)

Ye beni şamdanım Kuzum özünde iyi biriyim valla. Bi lokma ekmek de bastırır yemeği de seçmem ama napayım acıkınca nevrim dönüyor
Eşimin memleketinden anamın evine gitme ve boşanmaya ramak kalma hikayem bile bir nevi açlık üzerine kurulu sayılır
Ayy işin şakasını geçtim bi şeker muayenesi de olmak lazım. Eşinde yok değil mi?

Aynen kuzum eşimle gideceğiz :) Doğumhane kapıları bekletsin inşallah bi dahaki sefere Allah Hüff hüffff ğığğğ diye gideyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…