günaydın sultanımmmmmmmmmDört veya beş olabilirim
Günaydıııııııınn
Benimki yay o da öyle...erkekler açlığa yenik düşüyor bu netGenelde acıkınca sinirlenenler boğa oluyor. Benim eşim de öyle agresif gergin oluyor açken
Günaydın balımgünaydın sultanımmmmmmmmm
İnşallah canım çok yakındabende yuvarlanmak istiyorum artık
benim eşim gidiyor canm atandı diye...İnşallah canım çok yakındaben hissediyorum ya benim minnoşumun ayağı uğurlu gelecek hepinize benim de 4 sene olmadı ya, en yakın arkadaşım doğum yaptı, içimde öyle bi his vardı o çocuğun ayağı bana uğurlu gelecek diye, o ay hamile olduğumu öğrendim. Şimdi o bebişle aynı gidiyoruz. O da 7.ayında ben de inşAllah size de aynısı olacak. Kasım sonu aralık başını iyi değerlendirin
Bende iyiyim canım. Hayırdır? Rahim filmine mi gireceksin?Wuwww erken toparlanmışsıın
Judymm iyiyimm sen nasılsınn ❤
Kimmm ismini ver hemen baloncukumm hemennnnnn halledelim
O benimBoğa burcu musun?
Kaç kilo aldın da yuvarlanıyorsun ya
Çok iyi yapmışsın samdanum
Aminnn ablacımHayat böyle bir şey kuzum. Sen mutsuzken iyi hissedemem ki... Özür olur mu hiç... sevdiğin birini kaybettin. Ömrü bu kadarmış komşunun. Bir şeyler sebep olacak . Rabbim sana ve çocuklarına sağlıklı ömür versin.
Baloncukummm estağfurullah teşekkür ederimbaşınız sağolsun gulnihalim
yeni gördüm kusura bakma
İyi almışsın. 12 13 kiloya kadar normal sonrası sıkıntıO benim
Kız beybi yuvarlanıyor içerde ben değil
7.ayım, 8 kilo aldım bence normal.
iyiyim cnmÇok iyi yapmışsın samdanum❤❤
Ama birgün tutturacağım
Aminnn ablacımcumlemizle inşaallah ❤❤
Baloncukummm estağfurullah teşekkür ederim❤
Nasılsın
Ben ilkinde 18 almıştımİyi almışsın. 12 13 kiloya kadar normal sonrası sıkıntı
A ben sen de gidiyorsun sanmıştım kaçırmışım orayıbenim eşim gidiyor canm atandı diye...
ekimde tüp bebek için ist gidecem bende
İyiyim çok şüküriyiyim cnm
sen daha iyimisin
transferden sonra kalacam 2-3 günA ben sen de gidiyorsun sanmıştım kaçırmışım orayı
İnşallah git tabi ama hemen dönme tamam mı? Tutunma aşamasında seyahat iyi değil.
eşim gitti baktı etti evini tuttu..İyiyim çok şükürnaptınız antebe gittniz mi ❤ yazdıysan daha önce görmedim kusura bakma balonummm☺
Aslında bakınca göbeğimin çıkması dışında bi değişiklik yok bende. Yani bazıları şişer ben şişmedim hiç. Bakalım gelecek aylarda beni neler bekliyorİyi almışsın. 12 13 kiloya kadar normal sonrası sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?