ilginç paylaşımlarHa tamam biri baluşa bişe dememişNapıyor ki??
İzlemedim ki. İlk defa gördüm
Boğa burcu musun?WuhuwwwHem de nasıl. Yakın çevrem direkt sinirliysem 1)Aç mısın? 2) Regl misin? Diye sorar. Her halimden belli olur aç olduğum
Ben de ben de ben deee❤
Kaç kilo aldın da yuvarlanıyorsun yaİyiyiz tatlım çok şükür. Beybi de "yuvarlanıp gidiyoruz" deyiminin vücut bulmuş haliişi gücü yuvarlanmak ordan oraya
Sende ne var ne yok canım nasıl gidiyor hayat
Bana kahvaltı vermedier diye boşanan ilk kişi olacaktın az dahaYe beni şamdanımKuzum özünde iyi biriyim valla. Bi lokma ekmek de bastırır yemeği de seçmem ama napayım acıkınca nevrim dönüyor
Eşimin memleketinden anamın evine gitme ve boşanmaya ramak kalma hikayem bile bir nevi açlık üzerine kurulu sayılır
Ayy işin şakasını geçtim bi şeker muayenesi de olmak lazım. Eşinde yok değil mi?
Aynen kuzum eşimle gideceğiz :) Doğumhane kapıları bekletsin inşallah bi dahaki sefere AllahHüff hüffff ğığğğ diye gideyim ben de
Güya yayım kimliğime göre :) gerçek doğum günümü tam bilmiyorum Calcim. Aslında yayın pek çok özelliğini de taşıyorum ama değilim sanırımBoğa burcu musun?
Klomen ?ismini verememama bana birşey yapmadı sadece çok garip geliyor çözemiyorum
Genelde acıkınca sinirlenenler boğa oluyor. Benim eşim de öyle agresif gergin oluyor açkenGüya yayım kimliğime göre :) gerçek doğum günümü tam bilmiyorum Calcim. Aslında yayın pek çok özelliğini de taşıyorum ama değilim sanırım
Bana kahvaltı vermedier diye boşanan ilk kişi olacaktın az daha
MataramasukaKlomen ?
Genelde acıkınca sinirlenenler boğa oluyor. Benim eşim de öyle agresif gergin oluyor açken
hahahas bir de o vardı dimi. Artık onlar da kalmadı bee. Geilir giderlerdi ne güzelMataramasuka?
Allahını seven üzerime ekmek atsınn . Bi de kilolu da değilim 58 kilo en son kilom ve en kilolu halimdeyim Calci
Hayat böyle bir şey kuzum. Sen mutsuzken iyi hissedemem ki... Özür olur mu hiç... sevdiğin birini kaybettin. Ömrü bu kadarmış komşunun. Bir şeyler sebep olacak . Rabbim sana ve çocuklarına sağlıklı ömür versin.Modunuzu düşürdüm
Özür dilerim ❤❤
Daha daha nasilsinizdam devam edelim
tek başına çocuk yapacam?
hayır seninde cok elektrik almadığın biritek başına çocuk yapacam?
başınız sağolsun gulnihalimÇok sevdiğim bir komşumuzun vefat ettiğini öğrendim Corona yüzünden Keyfim yoktu bir bakayım dedim size ❤❤
canım mandalina çektibingooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?