Amannn acima kiz acincak hale gelirsin duygu somurusunu pek severler zatiyaaa yerim seni kespırım
yok ondan değil de dışarlarda kalıyo filan diyee tamamen duygusal benimkii
acaba ne kadar böyle olabilrim diye kendimi sorrguladım şuanAcimayacaksin
Hic unutmam sevgiliyken bir gun istanbulda ortalkk karismisti. Bunlar bankklarda falan yatiyodu eve gitmiyolardi.
O gun bilr trip atmistim
o henüz bu duygularımı bilmiyor çayım içimde yaşıyoruumAmannn acima kiz acincak hale gelirsin duygu somurusunu pek severler zati
iyii gecelerr :)))Gecemiz hayır olsun arkadaşlar Allah'a emanet olun hoşçakalın musayit zamanlarımda tekrar görüşmek üzre iyi geceler
Ooy oy o agrilari bilirim yaninda olsam sana masaj yapardm mehlosum ... 45 dk emzrdgmi bilirim bende tutulurdu sirtim hep1 saatten fazladır kucağımda, emiyor hala,sırtım ağrıdı ya huyatırınca uyusa bari ☹
Çok mersi canım elif ben yaş 25 :)Biz tanışmıyoruz ama tanısabilirizbilmiyorum tanıdıgın var mi bende yakalayınca bi çağırayım dedim
Hoşbulmişam cicegimHoşgeldin reis
Bursa' da mısınMemlekette ruzgar durumları nasıl bizim buralar yıkılıyor
Bir yerden gözüm ısırıyor gibiÇok mersi canım elif ben yaş 25 :)
Ilk mi seninki?acaba ne kadar böyle olabilrim diye kendimi sorrguladım şuan
Hayır TrakyaBursa' da mısın
Biz de uçtuk uçacağız
Biz yilin 6 ayi kar gorururuz. 4 ayi yagmur ruzgar. 2 aycik da havalar isinir.Hayır Trakyaagaclar falan yıkılmış gazetede fotoları gordum. Catılar ucmus arabalar hasar almis cok. Itfaıyeler gecıp durdu.
Allah sonumuzu hayretsin. Demek orda da cok ruzgar var.
Biz sadece sogukBiz yilin 6 ayi kar gorururuz. 4 ayi yagmur ruzgar. 2 aycik da havalar isinir.
Nedense bunnyem bi alisti. Sicaga dayanamaz oldum ben 4 senede
Cebine tas koyup cikBiz sadece sogukBalkanlara yakın olmamızdan kaynaklı.
Ya ruzgar cok gordum de boylesını yeni gordum desem abartmış olmam.
Balkonumın fotosunu atayım yarın gunduz. Yerle bir oldu. Cikamadim korkudan ruzgar ucurur diye.
Ruzgar carsıda ki koca agacı sokmus devırmıs, yuz kg olsanda ucurur dıyım sen siddetını tahmin etCebine tas koyup cik
Ben ikk atandigim sene 50 kiloydum. Burda ruzgar oldum mu okuldan arkadaslar casper cebine tas doldur da oyle cik derdi
Tabi simdi 74 kiloyum. Ruzgari ucururum alimallah
Evet canım korkunç bir ses var camlarda...Hayır Trakyaagaclar falan yıkılmış gazetede fotoları gordum. Catılar ucmus arabalar hasar almis cok. Itfaıyeler gecıp durdu.
Allah sonumuzu hayretsin. Demek orda da cok ruzgar var.
Mekanı cennet olsun nur ıcınde yatsın annecıgınEvet canım korkunç bir ses var camlarda...
Bir şeyin fırtınası ama neyin... rahmetli annem olsa bilirdi meteoroloji gibiydi mübarekah anam ah...
Mevzu nasıl anama geldi ben de anlamadım
Heleee heleeeRuzgar carsıda ki koca agacı sokmus devırmıs, yuz kg olsanda ucurur dıyım sen siddetını tahmin et
Mutfakta ıcıyorum casper cim.Heleee heleee
O zaman ben de ucarim
Cikma o zamann hic.
Ben hava sartlari nolursa olsun balkona cikmam geeekiirsee cikiyorum. Kar yagmur ruzgar
Malum su meretevde olmüyür
Bazen esim diyor ki gel balkona benim icin cik desem cikmazsin su meret icin balkonda kedi gibi titriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?