Mizahşörler Çıkmazı

Bursa' da mısın
Biz de uçtuk uçacağız
Hayır Trakya agaclar falan yıkılmış gazetede fotoları gordum. Catılar ucmus arabalar hasar almis cok. Itfaıyeler gecıp durdu.
Allah sonumuzu hayretsin. Demek orda da cok ruzgar var.

Hayır Trakya agaclar falan yıkılmış gazetede fotoları gordum. Catılar ucmus arabalar hasar almis cok. Itfaıyeler gecıp durdu.
Biz yilin 6 ayi kar gorururuz. 4 ayi yagmur ruzgar. 2 aycik da havalar isinir.
Nedense bunnyem bi alisti. Sicaga dayanamaz oldum ben 4 senede

Biz yilin 6 ayi kar gorururuz. 4 ayi yagmur ruzgar. 2 aycik da havalar isinir.
Nedense bunnyem bi alisti. Sicaga dayanamaz oldum ben 4 senede
Biz sadece soguk Balkanlara yakın olmamızdan kaynaklı.
Ya ruzgar cok gordum de boylesını yeni gordum desem abartmış olmam.
Balkonumın fotosunu atayım yarın gunduz. Yerle bir oldu. Cikamadim korkudan ruzgar ucurur diye.

Biz sadece soguk Balkanlara yakın olmamızdan kaynaklı.
Ya ruzgar cok gordum de boylesını yeni gordum desem abartmış olmam.
Balkonumın fotosunu atayım yarın gunduz. Yerle bir oldu. Cikamadim korkudan ruzgar ucurur diye.
Cebine tas koyup cik
Ben ikk atandigim sene 50 kiloydum. Burda ruzgar oldum mu okuldan arkadaslar casper cebine tas doldur da oyle cik derdi
Tabi simdi 74 kiloyum. Ruzgari ucururum alimallah

Cebine tas koyup cik
Ben ikk atandigim sene 50 kiloydum. Burda ruzgar oldum mu okuldan arkadaslar casper cebine tas doldur da oyle cik derdi
Tabi simdi 74 kiloyum. Ruzgari ucururum alimallah
Ruzgar carsıda ki koca agacı sokmus devırmıs, yuz kg olsanda ucurur dıyım sen siddetını tahmin et

Evet canım korkunç bir ses var camlarda...
Bir şeyin fırtınası ama neyin... rahmetli annem olsa bilirdi meteoroloji gibiydi mübarek ah anam ah...
Mevzu nasıl anama geldi ben de anlamadım

Evet canım korkunç bir ses var camlarda...
Bir şeyin fırtınası ama neyin... rahmetli annem olsa bilirdi meteoroloji gibiydi mübarek ah anam ah...
Mevzu nasıl anama geldi ben de anlamadım
Mekanı cennet olsun nur ıcınde yatsın annecıgın
Dı mı? İlginc bir ruzgar fırtına var.
Hıc mı gormedık gorduk. Ama boylesını ılkkez goruyorum ben.

Ruzgar carsıda ki koca agacı sokmus devırmıs, yuz kg olsanda ucurur dıyım sen siddetını tahmin et
Heleee heleee
O zaman ben de ucarim
Cikma o zamann hic.
Ben hava sartlari nolursa olsun balkona cikmam geeekiirsee cikiyorum. Kar yagmur ruzgar
Malum su meret evde olmüyür
Bazen esim diyor ki gel balkona benim icin cik desem cikmazsin su meret icin balkonda kedi gibi titriyosun

Mutfakta ıcıyorum casper cim.
Meret dedın mı akan sular durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…