Çok teşekkür ederim kuzum .Mekanı cennet olsun nur ıcınde yatsın annecıgın♥
Dı mı? İlginc bir ruzgar fırtına var.
Hıc mı gormedık gorduk. Ama boylesını ılkkez goruyorum ben.
Ben de arkada minik bir balkonum var camlı rahat mekanimMutfakta ıcıyorum casper cim.
Meret dedın mı akan sular durur
Hıc sorma ya. Basladıgı gunden itibaren felaketler bitmedi. Allah beterinden korusun.Çok teşekkür ederim kuzum .Amin inşallah. Bir taraftan da yağmur yağıyor. 2020 dehşet bir yıl oldu.
Benim balkonlar acık. Oyuzden kısın zorBen de arkada minik bir balkonum var camlı rahat mekanim
Ben de arkada minik bir balkonum var camlı rahat mekanim
Kuzum mutfağa bir mum koy kokuyu alıyor. Cami da hafif arala...çıkma balkona...hastalanma şimdi... aman diyimBenim balkonlar acık. Oyuzden kısın zor
Yok ama ben biraz duygusal oluyorum kespırım sadece artık bunu kendi içimde yaşıyorumIlk mi seninki?
Deneye deneye ogreniyosun balim
İyi fikirKuzum mutfağa bir mum koy kokuyu alıyor. Cami da hafif arala...çıkma balkona...hastalanma şimdi... aman diyim
Bizde hep mutfakta icerdik. Bebekten sonra icemiyoruz. Hava nolursa olsun balkona kaciyoruzMutfakta ıcıyorum casper cim.
Meret dedın mı akan sular durur
Mükemmel müükemmeelllReis nerde reis...ismini de aklımda tutamıyorum. Çiğ köftesine karşı ben de minnoş içli koftelerimi koyayım da görsün
Eki Görüntüle 2615108
Bebek olsa evde ben hıc ıcmezdım dermısım agsgsgagaggaBizde hep mutfakta icerdik. Bebekten sonra icemiyoruz. Hava nolursa olsun balkona kaciyoruz
Kalbim dayanmiyorReis nerde reis...ismini de aklımda tutamıyorum. Çiğ köftesine karşı ben de minnoş içli koftelerimi koyayım da görsün
Eki Görüntüle 2615108
Geçmedi kuzum...Hıc sorma ya. Basladıgı gunden itibaren felaketler bitmedi. Allah beterinden korusun.
Bı de aylar sene gıbı geciyor, sana da oyle geliyor mu. Mart ozellkkle sanki bir sene surdu.
Ben de gormelik idare ediyorum kuzum..tadı bildiğin bulgur işte...çok da güzel değil yani...tartıda gördüğümüz eksi gibisi var mi....reisin çiğ köftesini dövsün diye koydum ...çok şey etme taam miKalbim dayanmiyor
Ay bi daha girmicem topiğe kıskancımdan ölmemek için. Ne maharetler var.Reis nerde reis...ismini de aklımda tutamıyorum. Çiğ köftesine karşı ben de minnoş içli koftelerimi koyayım da görsün
Eki Görüntüle 2615108
Yeme beniiBebek olsa evde ben hıc ıcmezdım dermısım agsgsgagagga
Hep işsizlik kuzum ....özenti manyağiyiz bildiğinAy bi daha girmicem topiğe kıskancımdan ölmemek için. Ne maharetler var.
Basit seylere özenelim litfeeenHep işsizlik kuzum ....özenti manyağiyiz bildiğin
Sen gel yine...
Ne güzel bir koca örneğiYeme benii
Kocam13 yillik kes olaraktan birakali 3 gun oluyor. Adam kafayi yedi. Bana sarip duruyor manyakSogudum inan olsun
Balkona cikcam koluma yapisiyor. Ajitasyon yapiyor. Sigaram bitti isten gelirken al diyorum telefonda brni yalvartiyorSigara uzattim yahu yak da ikimizde rahatlayalim diye. I ih inat cikti Nobete gitti de kafam rahat
Velhasil birakilmiyor bu meret.
Zaten kocam bana birakma ben seni oyle cekemem diyor.
Malum hamilelikte hayati ona zehir etmistim nasil yara actiysam bende birakcam ya dedigimde aman yokk ben tekrar baslarim gereekirse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?