Mizahşörler Çıkmazı

Mekanı cennet olsun nur ıcınde yatsın annecıgın♥
Dı mı? İlginc bir ruzgar fırtına var.
Hıc mı gormedık gorduk. Ama boylesını ılkkez goruyorum ben.
Çok teşekkür ederim kuzum . Amin inşallah. Bir taraftan da yağmur yağıyor. 2020 dehşet bir yıl oldu.

Çok teşekkür ederim kuzum . Amin inşallah. Bir taraftan da yağmur yağıyor. 2020 dehşet bir yıl oldu.
Hıc sorma ya. Basladıgı gunden itibaren felaketler bitmedi. Allah beterinden korusun.
Bı de aylar sene gıbı geciyor, sana da oyle geliyor mu. Mart ozellkkle sanki bir sene surdu.

Hıc sorma ya. Basladıgı gunden itibaren felaketler bitmedi. Allah beterinden korusun.
Bı de aylar sene gıbı geciyor, sana da oyle geliyor mu. Mart ozellkkle sanki bir sene surdu.
Geçmedi kuzum... tatile doyduk uyumaya doyduk şöyle sakin huzurlu dingin günlerimiz olsun istiyorum artık . Mart deliligini yaptı gene...katmer katmer hem de...

Bebek olsa evde ben hıc ıcmezdım dermısım agsgsgagagga
Yeme benii
Kocam13 yillik kes olaraktan birakali 3 gun oluyor. Adam kafayi yedi. Bana sarip duruyor manyak Sogudum inan olsun
Balkona cikcam koluma yapisiyor. Ajitasyon yapiyor. Sigaram bitti isten gelirken al diyorum telefonda brni yalvartiyor Sigara uzattim yahu yak da ikimizde rahatlayalim diye. I ih inat cikti Nobete gitti de kafam rahat
Velhasil birakilmiyor bu meret.
Zaten kocam bana birakma ben seni oyle cekemem diyor.
Malum hamilelikte hayati ona zehir etmistim nasil yara actiysam bende birakcam ya dedigimde aman yokk ben tekrar baslarim gereekirse diyor

Ne güzel bir koca örneği
Kıymetini bil kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…