Di mi mesela mantı yapalım.Basit seylere özenelim litfeeen
Ablam ben asigim icli kofteye. Hele kizarmisina.Ben de gormelik idare ediyorum kuzum..tadı bildiğin bulgur işte...çok da güzel değil yani...tartıda gördüğümüz eksi gibisi var mi....reisin çiğ köftesini dövsün diye koydum ...çok şey etme taam mi
Su bebeğim sen su iç ...duygularinla oynadık senin.... Duygusal açlık diyorlar buna ..Ablam ben asigim icli kofteye. Hele kizarmisina.
Annem amcamin gelinine yaptirip buzluga atiyor. Tatilde gittigimizde cikariyor bize. Bayiliyorum gercekten
Bu arada sık kullanilan emojilerde suen basta ne zaman acsam. Sanirim cok acim
Kalp krizi emojisi yoktu şunu bırakıyorum.Di mi mesela mantı yapalım.
Bir gencin daha felaketine sebep olduk durduk yere...ben anlamadım ki...hamurun içine kıyma koy haşla...üzerine de sarımsaklı yoğurt...en kolayı geldiydi aklıma...Kalp krizi emojisi yoktu şunu bırakıyorum.
Hamuru açabiliyon mu diye soran yok. O kadar kendimden eminim ki. Yapamayacağımı bildiğimden oklavam yok mesela.Bir gencin daha felaketine sebep olduk durduk yere...ben anlamadım ki...hamurun içine kıyma koy haşla...üzerine de sarımsaklı yoğurt...en kolayı geldiydi aklıma...
Onları da Allaha emanet et kıskanmasınlar.Merveyi Allah'a emanet eder tüm mizahşörlere de iyi geceler dilerim . Hoşça kalııııın.
Veda ettiydim ama kıyamadım kuzuma.Hamuru açabiliyon mu diye soran yok. O kadar kendimden eminim ki. Yapamayacağımı bildiğimden oklavam yok mesela.
Senin niyetin kötüydü korktum.Onları da Allaha emanet et kıskanmasınlar.
Iyi geceler.
Bebeğimmmmm
Tamam abla göndermicem mutfağaBebeğimmmmm
Merve' yi bırakma bak
Nasılsın tatlı kısssGüünaydıınnlaarr
İyiyim canıım limonsuuzzNasılsın tatlı kısss
Bedenim kalkıp kahvaltı hazırlayacak ama ruhum hala uyuyorİyiyim canıım limonsuuzz
Sen nasılsın napıyosuun ❤
6.takıma uğrardım arada oradan olabilir tatlımBir yerden gözüm ısırıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?