Mizahşörler Çıkmazı

yani araştırdığım kadarıyla var.. gerisinide yaşayarak öğrenecem :)
Bişey diyim sana canım, benim bilgim yoktu orda işte beklerken biriyle konuştum dedi ki mutlaka bez getirmen lazım transfere. Eskiden kendileri veriyorlardı şimdi yapmıyorlar dedi. Bende dinlemedim tabi. Neyse transferde idrara tam sıkışık olman gerekiyor ya, ben de çişimi tutabilen biri hiç değilim maalesef. Transfer yapıldıktan sonra yarım saat 40dakka falan yatman lazım iyice tutunsun diye. Ben dayanamadım 20dakka bile dolmadan kalktım gittim çişe. İçimde onun acabası kaldı. Uzun süre yatsaydım tutarmıydı diye. Sizde nasıldır bilmem ama bence de bi bez falan vermeleri çok daha iyi olurdu kalkmamamız açısından

sıkıldılar mı ki bizden?

Yaylarda da oluyormus demeeek

Bu tarihleri yazdım bi kenara

Evet canım hem rahim filmine gireceğim hem de doktor yumurtalarımı kontrol edicek sayıcak. Eğer olduysa çatlatıcak
Yaz tabi inşallah olucak
Anestezili mi olacaksın?

Çay rakibinse işin kolay ya
Bence alarmı 6ya kur günaydın yaz geri yat. Samdan taktiği
Aslında uyandım ama kalkıp telefonu alamadım
yok canım... kısmetimde varsa her türlü görürüm pozitifi

ben zaten burda kalacam kendi gidecek gulnihalim
artık bulacaz yolunu bir şekilde
çok şükür atandı ya
Canım yazdıysan görmemişim, neden eşinle gitmiyorsun?

Çünki aralık annelerinde kızlar konuşuyor çoğunun bebeği uyuyor. Benimki maşallah karnımda dört dönüyor. Eşim lakap taktı tazmanya canavarı diyor ona
Ooyy yerim ben onuuu lakabı da çok guzelmis
Nihalimm napayım evdeyim hastane saatini bekliyorum :)) sen nasılsın daha iyi misin?
İyiyim canım inşallah güzel şeyler duyarsın hastaneden

Evet canım anestezili olacağım ❤
İyi neyseki. Ben anestezisiz olmuştum çok fena.
Baloncuğumun dediği gibi yalnız gitme. Ben bilgisizdim olur olmaz hemen kalktım bayıldım oracıkta. Sonra yatırdılar beni 20dakka falan.
İnşallah açıktır tüpler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…