ismini verememama bana birşey yapmadı sadece çok garip geliyor çözemiyorum
Canım Turizm Otelcilik Liseleri var onların da uygulama otelleri. Biz bir yere gittiğimizde öğretmenevinde yer bulamazsak uygulama otellerine bakıyoruz.cahilliğime ver
o ne abla
aaa bilmiyordumCanım Turizm Otelcilik Liseleri var onların da uygulama otelleri. Biz bir yere gittiğimizde öğretmenevinde yer bulamazsak uygulama otellerine bakıyoruz.
Bişey diyim sana canım, benim bilgim yoktu orda işte beklerken biriyle konuştum dedi ki mutlaka bez getirmen lazım transfere. Eskiden kendileri veriyorlardı şimdi yapmıyorlar dedi. Bende dinlemedim tabi. Neyse transferde idrara tam sıkışık olman gerekiyor ya, ben de çişimi tutabilen biri hiç değilim maalesef. Transfer yapıldıktan sonra yarım saat 40dakka falan yatman lazım iyice tutunsun diye. Ben dayanamadım 20dakka bile dolmadan kalktım gittim çişe.yani araştırdığım kadarıyla var.. gerisinide yaşayarak öğrenecem :)
Yaz tabisıkıldılar mı ki bizden?
Yaylarda da oluyormus demeeek
Bu tarihleri yazdım bi kenara
Evet canım hem rahim filmine gireceğim hem de doktor yumurtalarımı kontrol edicek sayıcak. Eğer olduysa çatlatıcak
Çünki aralık annelerinde kızlar konuşuyor çoğunun bebeği uyuyor. Benimki maşallah karnımda dört dönüyor. Eşim lakap taktı tazmanya canavarı diyor onaEvet kuzum. Senin kara murat atlayacak ziplayacak
Nihalimm napayım evdeyim hastane saatini bekliyorum :)) sen nasılsın daha iyi misin?olive_bluto bebeğim sen naptinnnn❤
Aslında uyandım ama kalkıp telefonu alamadımÇay rakibinse işin kolay ya
Bence alarmı 6ya kur günaydın yaz geri yat. Samdan taktiği
Canım yazdıysan görmemişim, neden eşinle gitmiyorsun?yok canım... kısmetimde varsa her türlü görürüm pozitifi
ben zaten burda kalacam kendi gidecek gulnihalim
artık bulacaz yolunu bir şekilde
çok şükür atandı ya
Ooyy yerim ben onuuuÇünki aralık annelerinde kızlar konuşuyor çoğunun bebeği uyuyor. Benimki maşallah karnımda dört dönüyor. Eşim lakap taktı tazmanya canavarı diyor ona
İyiyim canımNihalimm napayım evdeyim hastane saatini bekliyorum :)) sen nasılsın daha iyi misin?
Evet canım ya arayınca "taz napıyor" diye soruyor hepOoyy yerim ben onuuulakabı da çok guzelmis
İyiyim canım ❤❤ inşallah güzel şeyler duyarsın hastaneden
Laaağn uyandım ben etiketleye etiketleye dedikodum mu yapılıyobingooooooooooooooooooo
Evet canım anestezili olacağım ❤Yaz tabiinşallah olucak
Anestezili mi olacaksın?
AminnOoyy yerim ben onuuulakabı da çok guzelmis
İyiyim canım ❤❤ inşallah güzel şeyler duyarsın hastaneden
Allah yardımcın olsun balım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım anestezili olacağım ❤
İyi neyseki. Ben anestezisiz olmuştum çok fena.Evet canım anestezili olacağım ❤
Yedin mi menemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?