2-3 gün mü? Canım bi akrabanız falan yok mu oralarda? En az 14 gün kan testine kadar dikkat etmen lazım seyahate çıkmaman lazım.transferden sonra kalacam 2-3 gün
uygun bir otel bulursam yada öğretmenler evinde
İnşaat temizliği zordur ama eşin bir şekilde halleder benceeşim gitti baktı etti evini tuttu..
ama ev çok pis daha önce kmse oturmamış inşaatttan çıktığı gibi
vede eşyalar lazım tabi
Kendine almışsın çocuk yiyememişBen ilkinde 18 almıştımama çocuk 2700 doğmuştu ben bu 3500 bekliyordum
Bugün 7 ye gelirken uyaniktim keşke yazsaydımÇay rakibinse işin kolay ya
Bence alarmı 6ya kur günaydın yaz geri yat. Samdan taktiği
yok canım... kısmetimde varsa her türlü görürüm pozitifi2-3 gün mü? Canım bi akrabanız falan yok mu oralarda? En az 14 gün kan testine kadar dikkat etmen lazım seyahate çıkmaman lazım.
ben zaten burda kalacam kendi gidecek gulnihalimİnşaat temizliği zordur ama eşin bir şekilde halleder bence☺ sen yorma kendini. Eşyalar da bulunur inşaallah zaten geçici olduğu için idare edeceksiniz artık ☺
Evet kızım hala yemiyorKendine almışsın çocuk yiyememişbenim 2gün sonra kontrolüm var inşallah bakalım 1 kilo olmuş mu
işi bilmiyorsun sen. Bak samdan çakalınaBugün 7 ye gelirken uyaniktim keşke yazsaydım
Zaten hayatta da hep böyle şeyler yüzünden kaybettimişi bilmiyorsun sen. Bak samdan çakalına
Orası öyle canım tabi. Hayırlısı.yok canım... kısmetimde varsa her türlü görürüm pozitifi
ben zaten burda kalacam kendi gidecek gulnihalim
artık bulacaz yolunu bir şekilde
çok şükür atandı ya
Çok şükür canımyok canım... kısmetimde varsa her türlü görürüm pozitifi
ben zaten burda kalacam kendi gidecek gulnihalim
artık bulacaz yolunu bir şekilde
çok şükür atandı ya
yani araştırdığım kadarıyla var.. gerisinide yaşayarak öğrenecem :)Orası öyle canım tabi. Hayırlısı.
Peki bilgin var mı tüp bebek konusunda?
Öyle demeEvet kızım hala yemiyor ☺ ana karnında belli oluyor bunlar.
hahahas bir de o vardı dimi. Artık onlar da kalmadı bee. Geilir giderlerdi ne güzel
Yaylarda da oluyormus demeeekBenimki yay o da öyle...erkekler açlığa yenik düşüyor bu net
Bu tarihleri yazdım bi kenaraİnşallah canım çok yakındaben hissediyorum ya benim minnoşumun ayağı uğurlu gelecek hepinize benim de 4 sene olmadı ya, en yakın arkadaşım doğum yaptı, içimde öyle bi his vardı o çocuğun ayağı bana uğurlu gelecek diye, o ay hamile olduğumu öğrendim. Şimdi o bebişle aynı gidiyoruz. O da 7.ayında ben de inşAllah size de aynısı olacak. Kasım sonu aralık başını iyi değerlendirin
Evet canım hem rahim filmine gireceğim hem de doktor yumurtalarımı kontrol edicek sayıcak. Eğer olduysa çatlatıcakBende iyiyim canım. Hayırdır? Rahim filmine mi gireceksin?
Canım uygulama otelleri de uygun oluyor. Temiz ve güvenilir.transferden sonra kalacam 2-3 gün
uygun bir otel bulursam yada öğretmenler evinde
cahilliğime verCanım uygulama otelleri de uygun oluyor. Temiz ve güvenilir.
Evet kuzum. Senin kara murat atlayacak ziplayacakÖyle demebenimki de ana karnında belli mi yani bu yaramazlıkları
Hah çayım da geldiIyi yapmissin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?