aaaa bize yok o durum.Selam canım, gecilmedi malesef, sizde geçildi mi?
Ankara'da engellilere hamilelere falan idari izin verilmiş
Bütün bombaları patlatabilirim onun hakkındaBaloncugun tüm hayaller pat pat...
yok deveeeMurat Boz için Biseksüel diyorlarmış
Üstüme oynuyorsun bu ara kalsifır. Şeytan eşer kendi düşer müge apla
Baya mi 2 gundur kizGörüşemedik bayagidir kiiiiiz
Deve degil kiz murat bozyok deveee
biseksüel demiş. ben ona dedimdi.Deve degil kiz murat boz
İnanmayın arkadaşlar hayin calcinin yeni numarasi buAdamın dişleri de yapma
Ama sen çok ciddilisin şaka yaptımdı :)biseksüel demiş. ben ona dedimdi.
Bu sefer doğru söylüyorum. Yalancı çoban oldum kurda yemek oldumİnanmayın arkadaşlar hayin calcinin yeni numarasi bu
Allah yardimcin olsun :)benim evde keyf yapacak zamanim yok kızımın beni kesin rahat vermeyecegi biliyorum;
sabahlari beni uyandirip MAMMAA diyor.
anne acıktım demiyor mammaaa...
uykulu halle yemek yapıyoruım yediriyorum derken uykum kaçiyor. ee uykum kaçmiş öğleye kadar bütün işlerimi bitirmiş oluyorum. öğleden sonra mi.. neyse yeter bu kadar
bak adam kendini modifiye etmişİnanmayın arkadaşlar hayin calcinin yeni numarasi bu
Okadar curukmuymus kaporta ala alaaabak adam kendini modifiye etmiş
Murat Boz 80 bin liraya dişini yaptırdı
Murat Boz, saç ve vücut derken şimdi de dişlerine el attı. Kellik sorununa protez saçla çözüm bulan popçu, Nişantaşı’ndaki bir klinikte dişlerine 80 bin liraya lamine yaptırdı....www.gazetevatan.com
Vaybe calci. Biz bu hayatı yaşayanları en ön sırada izlemeye gelmişisizbak adam kendini modifiye etmiş
Murat Boz 80 bin liraya dişini yaptırdı
Murat Boz, saç ve vücut derken şimdi de dişlerine el attı. Kellik sorununa protez saçla çözüm bulan popçu, Nişantaşı’ndaki bir klinikte dişlerine 80 bin liraya lamine yaptırdı....www.gazetevatan.com
Bir genç kızın daha hayallerini yıktımOkadar curukmuymus kaporta ala alaaa
Vaybe calci. Biz bu hayatı yaşayanları en ön sırada izlemeye gelmişisizben 80 bini bir arada görsem şoka falan girerim adam dişine harcamış sadece. Fakirin yüzü gülür mü
dedim dimi doğru söylüyorum diyeVaybe calci. Biz bu hayatı yaşayanları en ön sırada izlemeye gelmişisizben 80 bini bir arada görsem şoka falan girerim adam dişine harcamış sadece. Fakirin yüzü gülür mü
Nayır nolamazzzz duymasaydimBir genç kızın daha hayallerini yıktım
Zengine hayırlı olsun derler fakire nerden çaldın derler Zuhal Aplaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?