Fukaranin gayri meşru çocuğuna p.ç, zenginin gayri meştu çocuğuna yasak aşkın meyvesi derler calci aplaBir genç kızın daha hayallerini yıktım
Zengine hayırlı olsun derler fakire nerden çaldın derler Zuhal Aplaaa
Beni gınayan benim göyneğimi giysin Zuhal AplaFukaranin gayri meşru çocuğuna p.ç, zenginin gayri meştu çocuğuna yasak aşkın meyvesi derler calci apla
Allah rahmet eylesinSinin için artık ölü
SelametleFatura kesmeye gidiyorum.
Ben de şok oldum sormayani şuan saçada şok olmadım diyemem kıvırmaya çalışıyorum gülüş felan
Sağ olasın mehkikammmAfiyyet olsun canım
Dur artık durrrr lütfenBütün bombaları patlatabilirim onun hakkında
Az mıBaya mi 2 gundur kiz
Yine kimlerin faturasını keseceksinFatura kesmeye gidiyorum.
Beni gınayan benim göyneğimi giysin Zuhal Apla
Bilmem :) göreceli. Kimine 2 saat ayrilik cok gelir, kimine 2 ay, kimine 2 yil :) napiyorsun :)Dur artık durrrr lütfen
Az mı
Mutfak toplayacağım size bir bakam dedimBilmem :) göreceli. Kimine 2 saat ayrilik cok gelir, kimine 2 ay, kimine 2 yil :) napiyorsun :)
Kolay gelsin. Erken yediniz bugun afiyet olsun :) cok sukur iyiyim. Ev isleri falan koşuşturmaca nihalim nasil olsun :)Mutfak toplayacağım size bir bakam dedimsen nasılsın napiyorsun☺
BeeeeeenEkim ayında büyük buluşma var ❤
Katılmak isteyenler Kaymakama başvursun adını yazdırsın
Maslak' a 8 km uzaklıkta olsa olur mu? Etiler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli varmış en yakın o....aaa bilmiyordum
bir araştırayım acaba maslakta varmıdır
hastanede maslakta çünkü
Eğer otobüs felan varsa olur sanırım abla ben bilmem etmem ki istanbuluMaslak' a 8 km uzaklıkta olsa olur mu? Etiler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli varmış en yakın o....
Ben bu espriyi anlamadım...meraktan catlarsam vicdan azabından ne edersiniz bilmem artikinOnu nerden çıkardın yav valla çatalnan yedim
Kız ayipsin ben geleceksin diye metrobüs koydurdum oraya ...Eğer otobüs felan varsa olur sanırım abla ben bilmem etmem ki istanbulu
Yaaa ben sana kuyamammmm 8 km nedirki abla yürüyerek 10 dkKız ayipsin ben geleceksin diye metrobüs koydurdum oraya ...
Ne bileyim abla o sesleri çıkarınca calci ilkel bi beslenen insan çizdi hayal dünyasında galibaBen bu espriyi anlamadım...meraktan catlarsam vicdan azabından ne edersiniz bilmem artikinsanki ocaktan bir şeyler hatırlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?