Burun deliklerinden bile çıkmışOffff ne cekmsiim icime bee
Bence içimizde bu konuda en uzmanıBurun deliklerinden bile çıkmış
AhaBence içimizde bu konuda en uzmanıHayatSevinceGuzel gibi duruyor kendinden gecmis
Hepsini anladım ama sen nerdesin
Çok mütevaziyimdir
Çok mütevaziyimdir
Gün batarken ardından tepelerin, gitme vakti geldi Teletabilerin
Geliyorlar demeben gidem o zamankoca katili olmaya gidiyom ben calci eşlik etmek ister misin:)
Geliyorlar deme
Bunların cinsi bu yaa. Bizimki de evde. Ben geliyorum evi toparlamaya başlıyoryok yav gelmiyolar. eve geldim sabah giderken fasulye isladiydim kuru fasulye pilav yapcaktim. eve geldim hiç sulu yemek yapmiyon tepsi yemeği dolma falan hiç yemiyoz dedi
kuru fasulye dedigin sulu yemek sayilmaz tabi benim hatam
utanma da yok akşama kadar evdeydi gene bi bardağı alıp bi yere kaldirmamis hala konusuyo. birazdan öldürcem son yemeğini yesin de
Son akşam yemeği diyorsunyok yav gelmiyolar. eve geldim sabah giderken fasulye isladiydim kuru fasulye pilav yapcaktim. eve geldim hiç sulu yemek yapmiyon tepsi yemeği dolma falan hiç yemiyoz dedi
kuru fasulye dedigin sulu yemek sayilmaz tabi benim hatam
utanma da yok akşama kadar evdeydi gene bi bardağı alıp bi yere kaldirmamis hala konusuyo. birazdan öldürcem son yemeğini yesin de
Bunların cinsi bu yaa. Bizimki de evde. Ben geliyorum evi toparlamaya başlıyor
Alışmak istemiyorum bu duruma
Boşver samdanim sen ona uymaseninki gene sen gelince kalkıyomus yabenimki eve gelir gelmez iş buyurup emir vermeye surat sallamaya basliyo
ben artık bişey de demek istemiyorum. bıktım çünkü.
aynen öyle nihalim
Boşver samdanim sen ona uyma
Oh ne güzelBen varım❤ biz variz
Başka yöntemler de var samdanimdilini kesip eline vercem en son
Nasılsın canım daha iyi misiniz annenler senOh ne güzel
İyiyiz kuzum çok şükür. Siz nasılsınız?Başka yöntemler de var samdanimfevri hareket etme
Nasılsın canım daha iyi misiniz annenler sen ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?