- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
Tam ağzına ağzına lahmacun küreğiyle vurulmalık. Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalıkyok yav gelmiyolar. eve geldim sabah giderken fasulye isladiydim kuru fasulye pilav yapcaktim. eve geldim hiç sulu yemek yapmiyon tepsi yemeği dolma falan hiç yemiyoz dedi
kuru fasulye dedigin sulu yemek sayilmaz tabi benim hatam
utanma da yok akşama kadar evdeydi gene bi bardağı alıp bi yere kaldirmamis hala konusuyo. birazdan öldürcem son yemeğini yesin de
İyi diyelim iyi olsun diyim sen anla samdanımiyi limonsuzum:) senden naber
Tam ağzına ağzına lahmacun küreğiyle vurulmalık. Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık
İyi diyelim iyi olsun diyim sen anla samdanım
Zannediyorlar ki yüzlerine gülüp konuyu açmıyoruz diye unutuyoruzsana yazıklar olsun dedim şu an çay demleyim sana kahve yapayım diye dolaniyoama af yooookkkk
Oyy kıyamamiyiyim canım ben de:) yorgunum ya:) bugün ayakta geçti resmen
Zannediyorlar ki yüzlerine gülüp konuyu açmıyoruz diye unutuyoruz
Oyy kıyamamyarın evdeymişsin ama demi
Sorsaydın aynılarını ben yapsaydım sen ne derdin diyezaten diyo ben ne yaptım diyedaha napcak acaba
yarın evi temizlicem limonsuzum ya
camlari silerim, perdeleri yıkarım. yetişirse mutfağı da temizlerim.
az çok yemeğim var bugünden:)
yarın bana maraton yoldaşı olur musun
Sorsaydın aynılarını ben yapsaydım sen ne derdin diye
Kaçta buluşalım yoldaşım
O saatte ben 376.rüyamı görüyor olurum amaben naptım ki valla bişey yapmadım diyo adamsence soruya ne cevap verir limonsum
zabbahinan buluşalım limonsuzum:) ben yedide kalkiyom:)
O saatte ben 376.rüyamı görüyor olurum ama
Hayırlı akşamlar canım,iyiyim oturuyoruz sen nasılsın,oğlanı görürdüm uyumadı geri geldik salonaHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
Aa ne guzel cok sevndm ilk asama olmus ikinci istegnde olur insallah canim benimmm@Calciferr
C Cay6
kızlar dönüşümlü çalışma gelmiş bize. akşam beşte dediler ki samdan yarın gelmiyomusben de başkasından duydum yarın izinli olduğumu
daire içi değişiklik için de gittim kulis yaptımmüdürle konuşup dilekce verdim:)
eğer aynı yerde bırakırlarsa calciye kaçacam
Aa ne guzel cok sevndm ilk asama olmus ikinci istegnde olur insallah canim benimmm
Howl da ölür o zaman, kıymetlimissskız ateş cini su dokerim üstüne
Hadi hayırlı olsun canım,bir gün bir gündür,hiç yoktan iyidir@Calciferr
C Cay6
kızlar dönüşümlü çalışma gelmiş bize. akşam beşte dediler ki samdan yarın gelmiyomusben de başkasından duydum yarın izinli olduğumu
daire içi değişiklik için de gittim kulis yaptımmüdürle konuşup dilekce verdim:)
geçmiiş olsuunDeprem oldu uyuyamadım. Çok hissettim
nasıl geçti sınav kuzucuuum :)akşam aöf sınavım var bugün son gün
yaa ahahahbenden üç cm uzun birini görse kaynanam manken gibi diyo
benden uzunsa kesin manken gibi tüptür o calcikaynanam olsa kessskeee gelinim olsaaağğ derdi
kim görmüüş, ne demiişşş?Kim kiminle nerede ne zaman ne yapmış
yemiin ederiim temsilii filan değill bu tamamen beenn
yardıma gelelim miiiyok yav gelmiyolar. eve geldim sabah giderken fasulye isladiydim kuru fasulye pilav yapcaktim. eve geldim hiç sulu yemek yapmiyon tepsi yemeği dolma falan hiç yemiyoz dedi
kuru fasulye dedigin sulu yemek sayilmaz tabi benim hatam
utanma da yok akşama kadar evdeydi gene bi bardağı alıp bi yere kaldirmamis hala konusuyo. birazdan öldürcem son yemeğini yesin de
aaa çok güzel samdanım, başkasından duymuş da olsann duymuşsun yaa hadi hayırlı olsuunn :)@Calciferr
C Cay6
hoşgeldiin limonsuzuumm :) iyiyiimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?