- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Howl da ölür o zaman, kıymetlimisss
Hadi hayırlı olsun canım,bir gün bir gündür,hiç yoktan iyidir
Kolay gelsin canım benim de vakit yaklaştı, kürkçü dükkanına döneceğimöyle valla mehlikam:) yarın inşallah temizlik yapcam:)
yarın mı mehlikam, denk gelemedik bu araaKolay gelsin canım benim de vakit yaklaştı, kürkçü dükkanına döneceğim ☹
Yok canım,ptesi baslicam, evet ben de gündüzleri pek giremiyorum ev işleri oğlumun ödevleri falan gün geçiyor hemenyarın mı mehlikam, denk gelemedik bu araa
Açıklandı canım,kaç numaraya oy vermiştindğer topkte hangi menemen kime ait yazdınız mııı? Merak ediyorumm
Iyiyim cok sukur cnm hava kapalydi ya gene bi buhran gunumdu kizimla cikip geldik aksamustu ama artk disari cikmakta tat vermiyorhayırlısı olsun çayım:) artık çok geriliyodum dilekçe verince kafam rahatladi:)
çok teşekkür ederim
sen naptın nasılsın canım:)
neysekii daha 4 gün varmışş :) Nasıl gidiyor uzaktan eğitim mehlikam, zorlanıyor musunuz?Yok canım,ptesi baslicam, evet ben de gündüzleri pek giremiyorum ev işleri oğlumun ödevleri falan gün geçiyor hemen
Hala cozemedim desemgeçmiiş olsuunher şeyden nasıl uzak kaldıysam yeni haberim olduu
nasıl geçti sınav kuzucuuum :)
yaa ahahahilahii çok komik kadın ya bu kv seninkii samdanım ona ne pardon da
kim görmüüş, ne demiişşş?
yemiin ederiim temsilii filan değill bu tamamen beenn
yardıma gelelim miii
aaa çok güzel samdanım, başkasından duymuş da olsann duymuşsun yaa hadi hayırlı olsuunn :)
hoşgeldiin limonsuzuumm :) iyiyiim
Aleykumkoseelaaaaammmm
ayyy hangisii kiminmişş ondan sonra ben söyleyiimmAçıklandı canım,kaç numaraya oy vermiştin
sen çok tatlışsın yaa gülnihalıımm :) Naberiikooo :)Hala cozemedim desem
Aleykumko❤❤
Asıl sen çok tatlissin nurumsen çok tatlışsın yaa gülnihalıımm :) Naberiikooo :)
ohhh tam miiss miis oldunuz o zaman :) ben iyiyim desem 3 gün kötü oluyorum ya güülnihalımAsıl sen çok tatlissin nurum ❤ iyiyim kızlarım ve ben banyo yaptıksen nasılsın
Ben de berbat durumdaydım bu işe bir son vermeliyim dedimohhh tam miiss miis oldunuz o zaman :) ben iyiyim desem 3 gün kötü oluyorum ya güülnihalımbu ara neden böyleyim bilmiyorum uyumuşum terlemişim filan. hala terliyorum oturduğum yerdenn :S Mis değil pisim şuann
yaa sen sevmiyorsun dem gülnihalıım, geldii artık o havalar :) Ocak şubat gibi ben de eşlik edicem sana :)Ben de berbat durumdaydım bu işe bir son vermeliyim dedim
Neyse ki geceleri serinledi ama ben soğusun istemiyorum tabiisiii
Oylara doymuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?