yaaa hayır ya
Evet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim@mehlika nur pazartesi işe mi döneceksin sen
C Cay6 canım niye daraldin sen yinehavalardan mi acaba
@HayatSevinceGuzel napiyon bebito
C Calcifer sana yakın olan yerdeki benim eski müdürüm canım izin konusunda çok sorun çıkarıyo insana
Canim naslsn rahm filmini cekildinmi nasl gectiValla benim keyfim yerinde tedavimizi oluruz baloncukumNasılsa atandık gideriz elbet diyorum. O konuda acayip relaxım
Ama insanlar da haklı, hiç geliri olmayanlar için çok zor bir durum
Ay kışı ben çok severim cayımEvet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim
Çektirdim canımm tertemiz çıktı:) iyiyim çok şükürCanim naslsn rahm filmini cekildinmi nasl gecti
Yaaaa + 1.000.000.000.000ya oduna cilve yapsan tepki verir mi
hiç fakirin yüzü gülür mü möge apla
Taktik alalim birazAğlatırım adamı ağlatır
Özür dileyene hatasını anlayana kadar devamke
İyiyim canım sen?günaydın canım hoşgeldinnasılsın
Ben her şeyden trip atabilir. Potansiyelim çok fazla. Sonunda adamın gözleri doluyor ve haklıyken birden özür dilemeye başlıyorTaktik alalim biraz
Yaa okdr cay demissinizki bende demleyecegm o demlenene kdr bi dus alaym geliyormyok valla kocam kızdırdı oturdum çay iciyom
Öğlen vakti iyidirÖğlen oldu öğlennnnn
Ben karşısında kendimi jiletlesem nafileBen her şeyden trip atabilir. Potansiyelim çok fazla. Sonunda adamın gözleri doluyor ve haklıyken birden özür dilemeye başlıyor
Anlık gelişen olaylar işlte
Ooo tripin alasini yaparm ben ama tamtersi trip yapmamdan nefret eder onla yola gelmez yaniBen her şeyden trip atabilir. Potansiyelim çok fazla. Sonunda adamın gözleri doluyor ve haklıyken birden özür dilemeye başlıyor
Anlık gelişen olaylar işlte
HHAHAHA buraya bakmaktan iş yapamadım. Susun yaw nolurÖğlen vakti iyidirsen kolayladin mi işleri
İşte eşin ben. Sen eşimBen karşısında kendimi jiletlesem nafile
Dunyaaaa tersine dönse vazgecmemmmmm şarkısı eşliğinde yaparsam belki
Bi ara muhteşem taktiklerini bekliyoruz ustaaaHHAHAHA buraya bakmaktan iş yapamadım. Susun yaw nolur
Ooo superrrAy kışı ben çok severim cayımEvde battaniye kitap miss
Çektirdim canımm tertemiz çıktı:) iyiyim çok şükür
Kız biz yazınca kk dan bikdirim mi geliyr uygulamadan mi yazıyorsun ben de mi indirsemHHAHAHA buraya bakmaktan iş yapamadım. Susun yaw nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?