Mizahşörler Çıkmazı

Evet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim

Valla benim keyfim yerinde tedavimizi oluruz baloncukum Nasılsa atandık gideriz elbet diyorum. O konuda acayip relaxım

Ama insanlar da haklı, hiç geliri olmayanlar için çok zor bir durum
Canim naslsn rahm filmini cekildinmi nasl gecti

Evet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim
Ay kışı ben çok severim cayım Evde battaniye kitap miss
Canim naslsn rahm filmini cekildinmi nasl gecti
Çektirdim canımm tertemiz çıktı:) iyiyim çok şükür

Ben her şeyden trip atabilir. Potansiyelim çok fazla. Sonunda adamın gözleri doluyor ve haklıyken birden özür dilemeye başlıyor
Anlık gelişen olaylar işlte
Ben karşısında kendimi jiletlesem nafile
Dunyaaaa tersine dönse vazgecmemmmmm şarkısı eşliğinde yaparsam belki

Ben her şeyden trip atabilir. Potansiyelim çok fazla. Sonunda adamın gözleri doluyor ve haklıyken birden özür dilemeye başlıyor
Anlık gelişen olaylar işlte
Ooo tripin alasini yaparm ben ama tamtersi trip yapmamdan nefret eder onla yola gelmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…