Mizahşörler Çıkmazı

Ders Mehlikadan alınır Sonuç garantili 3 adet sonuç var. Daha da olur da çift korumaya geçmişler
Kadın nasıl cilveliyse her cilvede çocuk olmuş maşallah :d
Bakın öpüşürken mümkünse ağızdan nefes almicaksiniz, partnerinin suratına gegirirsen adam bir daha ömür billah yaklaşmaz

Aa niyee :) dinlenmişsindir bazı günler böyle güzel ❤❤

Ya hahahahah adım cilveliye çıktı zaten bizim ailede de adım "kocacı" hadi bakalım
Kahvaltı hazırladım ,çocuklara patates kızartması ve gözleme yaptım kendime melemen yumurtalı,
Miniği yedirdim uyuttum, şimdi de yemek yapıyorum,eşim erken geliyor o gelene hazır olsun diye,bir evi süpürsem yeter bugünlük, çamaşır attım onlar yıkanıp serilecek bir de

Daha nolsun Ben de şu süpürgeyi başlatim o evi süpürürken markete gidip alışverişi yapim de yemeğim hazır olsun

ooo o zaman sen hemen git nurum. en gıcık şeylerden biri su beklemek
İyiki gitmişim yine kesildiiii
Hahahahha şu haritaları da bi okuyamam zaten Hep kayıbım hepppp
Gel kuzuşuumm biz bildiğimiz alanlardan çıkmayalım
Asla yer yön hafızam yoktur, korktuğum şeylerden biri kaybolmak çook uğraşıyorum sonra yolu bulmak için
Gel @Calciferr ben koydum çayı. Beraber içelim. Yanına ne yapayım?
Bana da var mıııığ :)
hosmdufbriangsis dysibadufj dhdiwbau dedi kısaca anlamlı sözler çıkmıyo ağzından
O yüzden hiç takılma samdanım. Bir gün senin yaptığın yemeklerden yesem keşşşkeee
Günaydın kızlar nasılsınız ☺ kaçıncı oldum acaba
Nasıl oldun limonsuzummm
Offf yaaaa offfff

Bende de yok evin içinde otururken hani şurada bi dükkan var ya diye işaret ederek anlatıyorum. Eşim o orada değil ki diyor tam tersi yönde çıkıyor

Bende de yok evin içinde otururken hani şurada bi dükkan var ya diye işaret ederek anlatıyorum. Eşim o orada değil ki diyor tam tersi yönde çıkıyor
Artık daha dikkatli oll olivem :) sizin okul öncesi dersleri başlıyor değil miii, öyle görmüştüm sanki yanlış görmediysem

Artık daha dikkatli oll olivem :) sizin okul öncesi dersleri başlıyor değil miii, öyle görmüştüm sanki yanlış görmediysem
başlayacak dediler bize kararname gelmedi kuzum. Geçen atamada giden arkadaşa sordum hala belirsizmiş okullarda neyin nasıl yapılacağı. Ama başka birinden haftada her gün 2-3 çocukla(her gün başka çocuklar gelecek) bi kaç saat yüzyüze eğitim, 1 saat de online olacak demişler.
Kolay gelsin canım
Sağol canımmm Sana da kolay gelsiiin

Evet okullar saha belirsizmiş olivem, bir de yer yer fark ediyor galiba. Başka bir okulda da 1 gün yüzyüze eğitim olduğunu gördüm. En kısa zamanda sağlıkla başlasın artık inşallahh

Sağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer

Eklentiler

• IMG_20200910_151051.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…