- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Bakın öpüşürken mümkünse ağızdan nefes almicaksiniz, partnerinin suratına gegirirsen adam bir daha ömür billah yaklaşmazDers Mehlikadan alınırSonuç garantili 3 adet sonuç var. Daha da olur da çift korumaya geçmişler
Kadın nasıl cilveliyse her cilvede çocuk olmuş maşallah :d
Sekreterimi arayın randevu ayarlasin size,iş başka arkadaslik başka
Hayır cilveli değil bilgili
Bende cilvenin c si yok yanlış adres
Aa niyee :) dinlenmişsindir bazı günler böyle güzel ❤❤Ben de 8,5 ta kalktım ama daha hiç yol alamadım ☹
Kahvaltı hazırladım ,çocuklara patates kızartması ve gözleme yaptım kendime melemen yumurtalı,Aa niyee :) dinlenmişsindir bazı günler böyle güzel ❤❤
Ya hahahahah adım cilveliye çıktızaten bizim ailede de adım "kocacı" hadi bakalım
Daha nolsunKahvaltı hazırladım ,çocuklara patates kızartması ve gözleme yaptım kendime melemen yumurtalı,
Miniği yedirdim uyuttum, şimdi de yemek yapıyorum,eşim erken geliyor o gelene hazır olsun diye,bir evi süpürsem yeter bugünlük, çamaşır attım onlar yıkanıp serilecek bir de
İyiki gitmişim yine kesildiiiiooo o zaman sen hemen git nurum. en gıcık şeylerden biri su beklemek
Gel kuzuşuumm biz bildiğimiz alanlardan çıkmayalımHahahahha şu haritaları da bi okuyamam zatenHep kayıbım hepppp
Bana da var mıııığ :)Gel @Calciferr ben koydum çayı. Beraber içelim. Yanına ne yapayım?
hosmdufbriangsis dysibadufj dhdiwbau dedi kısacaanlamlı sözler çıkmıyo ağzından
Nasıl oldun limonsuzummmGünaydın kızlar nasılsınız ☺ kaçıncı oldum acaba
Offf yaaaa offfff
İyiki gitmişim yine kesildiiii
Gel kuzuşuumm biz bildiğimiz alanlardan çıkmayalım
Asla yer yön hafızam yoktur, korktuğum şeylerden biri kaybolmakçook uğraşıyorum sonra yolu bulmak için
Bana da var mıııığ :)
O yüzden hiç takılma samdanım. Bir gün senin yaptığın yemeklerden yesem keşşşkeee
Nasıl oldun limonsuzummm
Offf yaaaa offfff
Artık daha dikkatli oll olivem :) sizin okul öncesi dersleri başlıyor değil miii, öyle görmüştüm sanki yanlış görmediysemBende de yok evin içinde otururken hani şurada bi dükkan var ya diye işaret ederek anlatıyorum. Eşim o orada değil ki diyor tam tersi yönde çıkıyor
Kolay gelsin canım
Artık daha dikkatli oll olivem :) sizin okul öncesi dersleri başlıyor değil miii, öyle görmüştüm sanki yanlış görmediysem
Sağol canımmmKolay gelsin canım
Evet okullar saha belirsizmiş olivem, bir de yer yer fark ediyor galiba. Başka bir okulda da 1 gün yüzyüze eğitim olduğunu gördüm. En kısa zamanda sağlıkla başlasın artık inşallahhbaşlayacak dediler bize kararname gelmedi kuzum. Geçen atamada giden arkadaşa sordum hala belirsizmiş okullarda neyin nasıl yapılacağı. Ama başka birinden haftada her gün 2-3 çocukla(her gün başka çocuklar gelecek) bi kaç saat yüzyüze eğitim, 1 saat de online olacak demişler.
Sağol canımmmSana da kolay gelsiiin
Sağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,başlayacak dediler bize kararname gelmedi kuzum. Geçen atamada giden arkadaşa sordum hala belirsizmiş okullarda neyin nasıl yapılacağı. Ama başka birinden haftada her gün 2-3 çocukla(her gün başka çocuklar gelecek) bi kaç saat yüzyüze eğitim, 1 saat de online olacak demişler.
Sağol canımmmSana da kolay gelsiiin
ayy o kabak sandalmı neydiSağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?