Mizahşörler Çıkmazı

Evet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim

iyiyim ben de canım napam eşim dışarı çıkıp gezelim diyo. ben temizlik yapalim diyom bi yandan da avmye gidip ayakkabı mi alsam diyorum arada kaldım. ayakkabı vurduğu halde giydim ayaklarımin altı komple soyuldu

sen memlekete gidip orda mi kalsan kısa bi süre çayım. seni çok etkiliyo hava gerçekten. ama evden uzaklaşmayı da sevmiyosun

sana bi hobi bulalım araştıralım

Ayyy Bi kez 2 oda öteden koştu naptın senn diye eşim soda içmiştim. Valla aşk yapma defterimizi sonsuza kadar kapatır böyle bişey

ahahah çok güldüm buna

Ay kışı ben çok severim cayım Evde battaniye kitap miss

Çektirdim canımm tertemiz çıktı:) iyiyim çok şükür

ben de kışı çok severim
maşallah zeytinom sonucun güzel çıkmış

Yaaaa + 1.000.000.000.000
Cokkk dogru

iyisi bizi bulmaz zaten

İyiyim canım sen?

ben de iyiyim serim sen hala yazlıkta misin

Yaa okdr cay demissinizki bende demleyecegm o demlenene kdr bi dus alaym geliyorm
cok konuusyisunuz bak cokkk yetisemedim

aman okuma dal muhabbetin gittiği yerden beybi

Tabikide alışveriş

akşam yarım kalan işi tamamlayim diye uğraşıyo kocam napalim

gidip çay koyuyum bari
Hangi yarım kalan iş
Olursa Ekim'e olmaz sa.....
bilmiyom ki sadece sen yarın gelmicen dediler bide izin birleştirme olmasin diye pazartesi cuma dönüşüm yok
Çok düşünceliler
çay kendime o zıkkım icsin
İçelim canım,ben de içiyorum hala
deniz uzakta kaliyo ya. sizin orda mangala odun diye mi versek suriyelilere
Odunlara yakışır bir son
bakalım gün nasıl geçecek bunla
Evde eksik çok de sepetle gitsin
Tam beni anlatıyor bu ya

Evet canım. Kısmetse haftaya dönmeyi düşünüyoruz.

Calciden ders almayın tam tersi olur
Ders Mehlikadan alınır Sonuç garantili 3 adet sonuç var. Daha da olur da çift korumaya geçmişler
Kadın nasıl cilveliyse her cilvede çocuk olmuş maşallah :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…