bilgisayardan açık duruyorKız biz yazınca kk dan bikdirim mi geliyr uygulamadan mi yazıyorsun ben de mi indirsem
Evet canim dun kapaliydi ya jcim kapkara oluyor havalar boyle olnca bide eve tikilcaz gene her ne kdr smdide oyleysekte kis hepten ev olacak viruste bitmedi icim daraldi valla oyle bi smdi iyiyim sen naslsin pitirciiiim
AyyyBi kez 2 oda öteden koştu naptın senn diye eşim soda içmiştim . Valla aşk yapma defterimizi sonsuza kadar kapatır böyle bişey
Ay kışı ben çok severim cayımEvde battaniye kitap miss
Çektirdim canımm tertemiz çıktı:) iyiyim çok şükür
Yaaaa + 1.000.000.000.000
Cokkk dogru
İyiyim canım sen?
Yaa okdr cay demissinizki bende demleyecegm o demlenene kdr bi dus alaym geliyorm
cok konuusyisunuz bak cokkk yetisemedim
Tabikide alışverişiyiyim ben de canım napameşim dışarı çıkıp gezelim diyo. ben temizlik yapalim diyom bi yandan da avmye gidip ayakkabı mi alsam diyorum arada kaldım. ayakkabı vurduğu halde giydim ayaklarımin altı komple soyuldu
sen memlekete gidip orda mi kalsan kısa bi süre çayım. seni çok etkiliyo hava gerçekten. ama evden uzaklaşmayı da sevmiyosun
sana bi hobi bulalım araştıralım
Nasıl ayakkabı alcan, spor muo zaman söyleyim gidelim
Hoş geldin cnmTünaydın, Sabah sabah bu ne coşku,yahu 10 küsur sayfa ne kaynattiniz,ben yokken ne güzel sohbet etmişsiniz
Hangi yarım kalan işakşam yarım kalan işi tamamlayim diye uğraşıyo kocam napalim
gidip çay koyuyum bari
Olursa Ekim'e olmaz sa.....
Çok düşüncelilerbilmiyom kisadece sen yarın gelmicen dediler bide izin birleştirme olmasin diye pazartesi cuma dönüşüm yok
İçelim canım,ben de içiyorum halaçay kendime o zıkkım icsin
Odunlara yakışır bir sondeniz uzakta kaliyo ya. sizin orda mangala odun diye mi versek suriyelilere
Evde eksik çok de sepetle gitsinbakalım gün nasıl geçecek bunla
Tam beni anlatıyor bu ya
Olleyyo zaman söyleyim gidelim
Erken kalkan yol alır mehlikam gelTünaydın, Sabah sabah bu ne coşku,yahu 10 küsur sayfa ne kaynattiniz,ben yokken ne güzel sohbet etmişsiniz
Yarıldım
Tatlım bana da yapılıyor bu bildirim meselesi...kafasına göre canı isterse geliyor gelmezse oralı olmuyor.Bildirim gelmemiş bana
Oysa ki birinci olacaktım. Yine 2401641. olmuşum
Günaydınlarr efenimmm
Ben de 8,5 ta kalktım ama daha hiç yol alamadımOlleyyKurufasülye aşkınaaa . Cezalandır 2 tane al
Erken kalkan yol alır mehlikam gel
cilveleşme dersi alıyordukTünaydın, Sabah sabah bu ne coşku,yahu 10 küsur sayfa ne kaynattiniz,ben yokken ne güzel sohbet etmişsiniz
Calciden ders almayın tam tersi olurcilveleşme dersi alıyorduk
öyle bir hata yaptım evetCalciden ders almayın tam tersi olur
Evet canım. Kısmetse haftaya dönmeyi düşünüyoruz.ahahah çok güldüm buna
ben de kışı çok severim
maşallah zeytinom sonucun güzel çıkmış
iyisi bizi bulmaz zaten
ben de iyiyim serim sen hala yazlıkta misin
aman okuma dal muhabbetin gittiği yerden beybi
Ders Mehlikadan alınırCalciden ders almayın tam tersi olur
M mehlika nurDers Mehlikadan alınırSonuç garantili 3 adet sonuç var. Daha da olur da çift korumaya geçmişler
Kadın nasıl cilveliyse her cilvede çocuk olmuş maşallah :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?