Nihalim dolaptan tereyağı ve yumurta çıkardım oda sıcaklığında dursunlar bakalım ne yapacagima karar veremedim.Merhabalar çılgın mizahsorlerimmm
Temizlik zamanı geldi çattı bu saatte ancak
Sizler neler yapıyorsunuz bakalim
Bebeğim zamanla öğreniliyor hiç korkma. Sen yaşlardayken ben de bilmiyordum içli köfte yapmasını...Abla sen o köftelerden sonra boşver ince yufka kalsın ☺
Benim de o pratikten yapmam lazım
İnşallahh ablacımBebeğim zamanla öğreniliyor hiç korkma. Sen yaşlardayken ben de bilmiyordum içli köfte yapmasını...
Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsan her şey yapabilirsin.
Amin inşallah reis :) Allah ülkemizi ve tüm kolluk kuvvetini korusun. Sağolasın tekrardan cansın ❤
polis haftan kutlu olsun reis :) Allah 3600 görmeyi nasip etsinAmin inşallah reis :) Allah ülkemizi ve tüm kolluk kuvvetini korusun. Sağolasın tekrardan cansın ❤
Amiin Amiriim hepiciğiniziiAmin inşallah reis :) Allah ülkemizi ve tüm kolluk kuvvetini korusun. Sağolasın tekrardan cansın ❤
Kutla kutla samdanımben unutmusum yakocacim gelsin de kutlayim polis haftasını
Ih verirler ek gostergeyi bu gidişlepolis haftan kutlu olsun reis :) Allah 3600 görmeyi nasip etsin
Ih verirler ek gostergeyi bu gidişle
Teşekkürler reis enişteninde polis haftasını kutlu olsun.
Allah tüm kolluk kuvvetlerini korusun
Gorona ortadan kalkar Ankaraya deniz gelir uzmanlara özlük hakkı verilir ama bize 3600 cık gelmiiiiğiiiben her sene polis haftasını aynı şekilde kutluyorum polislerinağız alışkanlığı resi
inşallah verirler tabi de benim de umudum yok
Gorona ortadan kalkar Ankaraya deniz gelir uzmanlara özlük hakkı verilir ama bize 3600 cık gelmiiiiğiii
Kara bahtımız kör talihimiz ne deyim buna da şükür :)ben de gelir uzman yardımcısıyımbana da vermezler. yaz kenara reis
Kara bahtımız kör talihimiz ne deyim buna da şükür :)
Yoo zengin olursan beni evlatlık al derim fırsatçılık nitekim en sevdiğim şeydirben ilerde çok zengin olacam kapıcılar kralındaki seyit gibi
arkamdan öbür kapıcılarin dediği gibi gözü yükseklerde bunun zengin olacak canım de reis
Aminnn.. Cansin başganım sagolasin bütün güzel düşüncelerin icinPolis eşi olan arkadaşlarımın gıyabında ben de tüm emniyet camiasının haftasını kutlarım. Buradaki reisimi de özel olarak .... Allah yardımcıniz olsun. Tırnağıniza taş değmesin kuzum.
Yoo zengin olursan beni evlatlık al derim fırsatçılık nitekim en sevdiğim şeydir
Tuvalet egitimim var acıkınca söylüyorum da daha ne beahahahadirek anneanne olcam demi olur o zaman reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?