Mizahşörler Çıkmazı

Merhabalar çılgın mizahsorlerimmm
Temizlik zamanı geldi çattı bu saatte ancak
Sizler neler yapıyorsunuz bakalim
Nihalim dolaptan tereyağı ve yumurta çıkardım oda sıcaklığında dursunlar bakalım ne yapacagima karar veremedim. iyiyim 16.30 da dersimiz var onu bekliyorum bir taraftan... uzaktan eğitim devam ediyor...

Abla sen o köftelerden sonra boşver ince yufka kalsın ☺

Benim de o pratikten yapmam lazım
Bebeğim zamanla öğreniliyor hiç korkma. Sen yaşlardayken ben de bilmiyordum içli köfte yapmasını...
Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsan her şey yapabilirsin.

Ih verirler ek gostergeyi bu gidişle
Teşekkürler reis enişteninde polis haftasını kutlu olsun.
Allah tüm kolluk kuvvetlerini korusun

ben her sene polis haftasını aynı şekilde kutluyorum polislerin ağız alışkanlığı resi
inşallah verirler tabi de benim de umudum yok

ben her sene polis haftasını aynı şekilde kutluyorum polislerin ağız alışkanlığı resi
inşallah verirler tabi de benim de umudum yok
Gorona ortadan kalkar Ankaraya deniz gelir uzmanlara özlük hakkı verilir ama bize 3600 cık gelmiiiiğiii

Kara bahtımız kör talihimiz ne deyim buna da şükür :)

ben ilerde çok zengin olacam kapıcılar kralındaki seyit gibi

arkamdan öbür kapıcılarin dediği gibi gözü yükseklerde bunun zengin olacak canım de reis

ben ilerde çok zengin olacam kapıcılar kralındaki seyit gibi

arkamdan öbür kapıcılarin dediği gibi gözü yükseklerde bunun zengin olacak canım de reis
Yoo zengin olursan beni evlatlık al derim fırsatçılık nitekim en sevdiğim şeydir

Polis eşi olan arkadaşlarımın gıyabında ben de tüm emniyet camiasının haftasını kutlarım. Buradaki reisimi de özel olarak .... Allah yardımcıniz olsun. Tırnağıniza taş değmesin kuzum.
Aminnn.. Cansin başganım sagolasin bütün güzel düşüncelerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…