Mizahşörler Çıkmazı

günaydın sevgili coronazedeler
bugün hava İstanbul'da yine serin
demekki istanbul eskiden Londra gibiydi diyen cografyacilar doğru diyormuş. burda tüm coğrafyacilara selamlar ve sevgiler.

sizler de yaşadığınız sehirde ozon tabakasının kendini tamir etmesinin etkisini yaşıyo musunuz ya

bu aralar bana meydan okuyan olursa mutfakta karşılığını 150 squat ve 250 mekikle alırım ona göre tehdit olarak algilamayin ama mutfağa sokmayin beni kızlar

Günaydıın samdanım

Ben artık yaz geldi diye çoğu kışlık kıyafetimi kaldırılmıştım, Allahtan birkaç parça bişey bırakmışım geriye, sooğuk üşüyorum.

Meydan okuyamam uzaktan bakarım

ben de hep mevsimlik giyindim ve kapı arkasında hep bi hirkam olduğu için etkilenmedim pek nurum. ama deniz kenarında sıcak bi yere yerlesesim var artikin :)

ben de hep mevsimlik giyindim ve kapı arkasında hep bi hirkam olduğu için etkilenmedim pek nurum. ama deniz kenarında sıcak bi yere yerlesesim var artikin :)
Bi ara şirince köyüne yerleşme akımı vardı ya kıyametin gelmeyeceği tek yer ora diyeydi sanırım topluca oraya gidelim belki korona da gelmez

bence süper olur nurum arada toplanır gün de yaparız
Ona hiiç şüphe yook samdanım bu ekip oldukça
Tünaydııııınn, süper olur, ne zaman yerleşiyoruz
Tunaydin diyince yeni kalktım sayılmasın, çoktan uyandık, kahvaltı yaptık, ortalık toplamadi, ev süpürüldü, makinaya çamaşır atıldı, oğluşla uyku keyfi yapıldı, çamaşır sulu su hazırlındi ev silinecek

ooo helalin var mehlikam maşallahh

Ne zaman isterseniz, giriş çıkışlar yasak ama ben sizi başka yollarla götürmeye karar verdim 

Ben bi kahve yaptım şimdi gülnihalım

Kolay gelsiiinn
Teşekkürler teletabisimmmm afiyet olsun sana da çoktan olmuştur zaten
Kolay gelsin canım ben de temizlik yapıyorum ama topigimizden de kopamadigim için arada gelip bakıyorum

Kolay gelsin canım ☺ bende iş yapıcam ama kızım 'anneeeee hadi saklambaç oynayalım' diyor
Sana da kolay gelsin canım. Evet ya bizdiklar pek yaptırmıyor işte ne kadar basarabilirsek benimki de evi ben sileceğim diye tutturdu yalap salap siliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…