İnşallah canım çok saolDoğru canımlarr ben de nasıl oluyor diye düşünmüştüm. Geri dönemeyenler de olmuş olabilir. İnnşallah en kısa zamanda çıksıınn♥
Amin kuzumDoğru canımlarr ben de nasıl oluyor diye düşünmüştüm. Geri dönemeyenler de olmuş olabilir. İnnşallah en kısa zamanda çıksıınn♥
Musmutlu sıkıntısız az evrakli bir gün diliyorum tatlım.
9.30 da dersim var. İyi gidiyor. Okullar acilmasa da 12' lerim olduğu için ben uzak kalmayacağım moral iyi yani...online dersler de devam ediyor ama çok sıkıcı...
Sen nasılsın bitanem
Ne konuşuyosunuz siz diyip durduYa bakarsa diye hemen kaçtım hemennnn
Günaydınn ablacımm
Bu ay artık bende beyannameler. Ofise gidip faturaları işleyeceğim. kdv hesaplayıp beyannameleri halledeğim Çok uzadı bu iş
Yüzümü senden daha çok güldürenler var diyeydi
Ne konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyorBizim sipanın uyumuyacagi tuttu bugün ya,daha yeni uyudu, çok uğraştırdı bugün beni,
KızJudy_K niye kaşınıyorsun bakim sıkılıyorsan sohbete katıl tatlım, bugün sabahki sohbet çok güzeldi ben yoktum ama olsun okuyunca çok güldüm
Duramıyom banlanasım var Nurum. Hadi bi el atın. Gidip sataşcam birilerinezuhalim nasılsın geçti mii sıkıntıınn
ben dicektim de sen küçüksün diyersinizzz diye ses etmedimm
aman Allahıım akıllara zararrrBen de neyim eksik diyordum adresi alayım
uslu dur tatlı kıızzz
yaaa limonsuzuumm
Ne konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyor
Kız o kadar kara kara dedin bebiş kara çıkmasın şimdi
Doğunca muhabbete gelmek ne kkya gelebilecekmiyim onu bile bilemiyorekaçan balık büyük olur judy
kacirdiysan okuma gel dal muhabbete:) senin uyku saatleri gırgır şamataya uymuyo sanırım:)
kara murat doğsun hepsine gelirsin sen de
Yakın temas etmiş miydin samdanımonline da zaten ne kadar dikkatli olabilirler kiama mecbur işte abla. sabah geldim dün birinde korona çıkmış. her gün beraber çalıştığımız insan
12 lere de moral olur yüzyüze eğitim
Ayy siperlik de tak canımonline da zaten ne kadar dikkatli olabilirler kiama mecbur işte abla. sabah geldim dün birinde korona çıkmış. her gün beraber çalıştığımız insan
12 lere de moral olur yüzyüze eğitim
Resmen hala dün benimle ilgilenmedin diyor.bunu kavga edince desinşimdi tehlikeli olabilir
İlk doğunca biraz pembemsi morumsu lila çıkıyorlarKız o kadar kara kara dedin bebiş kara çıkmasın şimdi
Doğunca muhabbete gelmek ne kkya gelebilecekmiyim onu bile bilemiyore
Günaydın çay ikizim. İyiyimm sen nasılsın?Günaydın mizahsorler nasılsınız ☺
Çay ikizimmmGünaydın çay ikizim. İyiyimm sen nasılsın?
Oooh ❤❤❤Çay ikizimmmçok şükür iyiyim çocukları doyurdum kocişimin uyanmasını bekliyorum
İlk defa izledim ve cevabım :çıtır kızların nereye gittiğini bilmiyorum
Çıtır kızlar nereye nereye de giderler??
Öyle rahat ki giymekten delikleri oluşmuşAma en rahatı pamuklu ve önünde küçğk kurdalesi olanlar di mi hadi itiraf edelim
İlk defa izledim ve cevabım :çıtır kızların nereye gittiğini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?