Mizahşörler Çıkmazı

Doğru canımlarr ben de nasıl oluyor diye düşünmüştüm. Geri dönemeyenler de olmuş olabilir. İnnşallah en kısa zamanda çıksıınn♥
Amin kuzum
Gerçi ben beybi tedavisi görüyorum kocamın yanında durmalıyım şimdilik ama Olsun.
Somonlarr gibi yumurtlama dönemlerim göç ederek geçebilir Yeter ki beybimiz olsun

online da zaten ne kadar dikkatli olabilirler ki ama mecbur işte abla. sabah geldim dün birinde korona çıkmış. her gün beraber çalıştığımız insan

12 lere de moral olur yüzyüze eğitim

Bu ay artık bende beyannameler. Ofise gidip faturaları işleyeceğim. kdv hesaplayıp beyannameleri halledeğim Çok uzadı bu iş

hadi yolun bahtın açık olsun beybi

bence sen rahatca kalkarsin altından
bişey olursa zaten ben burdayim uzaktan yardımcı olabilirim

Ne konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyor

Duramıyom banlanasım var Nurum. Hadi bi el atın. Gidip sataşcam birilerine

Ne konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyor

kaçan balık büyük olur judy

kacirdiysan okuma gel dal muhabbete:) senin uyku saatleri gırgır şamataya uymuyo sanırım:)
kara murat doğsun hepsine gelirsin sen de

kaçan balık büyük olur judy

kacirdiysan okuma gel dal muhabbete:) senin uyku saatleri gırgır şamataya uymuyo sanırım:)
kara murat doğsun hepsine gelirsin sen de
Doğunca muhabbete gelmek ne kkya gelebilecekmiyim onu bile bilemiyore

online da zaten ne kadar dikkatli olabilirler ki ama mecbur işte abla. sabah geldim dün birinde korona çıkmış. her gün beraber çalıştığımız insan

Yakın temas etmiş miydin samdanım Allah korusun uzak etsin

Ayy siperlik de tak canım
bunu kavga edince desin şimdi tehlikeli olabilir
Resmen hala dün benimle ilgilenmedin diyor.
Kız o kadar kara kara dedin bebiş kara çıkmasın şimdi
İlk doğunca biraz pembemsi morumsu lila çıkıyorlar Benim arkdaşımın kuzusu öyleydi
Doğunca muhabbete gelmek ne kkya gelebilecekmiyim onu bile bilemiyore
Vakit buldukça gel Judymm
Günaydın mizahsorler nasılsınız ☺
Günaydın çay ikizim. İyiyimm sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…