Cok aciktim aslnda dunden pogaca hamurum var esim gelesiye mi pisirsem yoksa smdj mi pisirsem bilemedimHepimiz ayniyiz
Hamuru buzluğa mı atıyorsun yoksa dolapta mı bekletiyorsun?Cok aciktim aslnda dunden pogaca hamurum var esim gelesiye mi pisirsem yoksa smdj mi pisirsem bilemedim
Eşinin gelmesi yakınsa bekle ben beklerim genelde ama geç gelecekse yap gitsin gelince yer eşin deCok aciktim aslnda dunden pogaca hamurum var esim gelesiye mi pisirsem yoksa smdj mi pisirsem bilemedim
Bugun yapacagim icin strecleyip dolabin alt kismina koydum ama baska zaman yapacak olsaydim buzdolabi posetinr koyup dondurucuya koyardim iki turlu de oluyorHamuru buzluğa mı atıyorsun yoksa dolapta mı bekletiyorsun?
1 bucuk 2 gbi gelir 1 muz yedim bakim 1 saat sonra sekil veririm tepsi mayasi icij bekletirim sonra pisiririm esimde gelir cay filanda demlerim onunla daha iyi olur tekken kahvaltidan tat alamiyorum yaEşinin gelmesi yakınsa bekle ben beklerim genelde ama geç gelecekse yap gitsin gelince yer eşin de☺
Tamam canım sağol ☺Bugun yapacagim icin strecleyip dolabin alt kismina koydum ama baska zaman yapacak olsaydim buzdolabi posetinr koyup dondurucuya koyardim iki turlu de oluyor
Evet akşam yemeği daha çok zoruma gidiyor1 bucuk 2 gbi gelir 1 muz yedim bakim 1 saat sonra sekil veririm tepsi mayasi icij bekletirim sonra pisiririm esimde gelir cay filanda demlerim onunla daha iyi olur tekken kahvaltidan tat alamiyorum ya
Ssgol canimEvet akşam yemeği daha çok zoruma gidiyoraz kalmis eşinin gelmesine şimdiden afiyet olsun canım❤
Yok akşam yemeginde yalnız olmak. Sonuçta kahvaltıya alışıyor insan ise gittikleri için ama akşam yemegi yiyesim gelmiyor evde değilken eşimSsgol canim
Aksam yemegi hazirlamak mi zoruna gidiyior
Samdanim ben de birazdan başlayacağım inşallahkızlar ben temizlik yapıyom yavaş yavaş:) o yüzden ara ara giriyom herkes iyi mi bakiyim
Yok akşam yemeginde yalnız olmak. Sonuçta kahvaltıya alışıyor insan ise gittikleri için ama akşam yemegi yiyesim gelmiyor evde değilken eşim
Samdanim ben de birazdan başlayacağım inşallahkolay gelsin
Hee anladim canim ben esimi beklersem aksam gec vakte kalir yemegim o saatlerde yemek iyi olmaz bana o yuzden genelde tek yerim esimle de cay icerim o sknti olmuyor ama kahvalti olayini tekken pek keyifli yapamiyorum asldna tek degilim kizim var ama o da kahvaltida pek bisey yemiyor diye boyleyim belkideYok akşam yemeginde yalnız olmak. Sonuçta kahvaltıya alışıyor insan ise gittikleri için ama akşam yemegi yiyesim gelmiyor evde değilken eşim
Samdann bitmeyen temizlik var sizde kuzum yaa kolay gelsnteşekkür ederim nihalimsana da kolay gelsin
Samdann bitmeyen temizlik var sizde kuzum yaa kolay gelsn
Ben pazara cikmicam bu hafta smdi mutfaga girdim biseyler hazirlamaya bu hafta pazarsiz gecsin bakalim usendim hava da sogumus baya
Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdimben her türlü yerim nihalim
yalnız kahvaltı da çok güzel hazırlarım akşam yemeği de
is yerinde kahvaltı yapmak güzel oluyo ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?