Mizahşörler Çıkmazı

Eşinin gelmesi yakınsa bekle ben beklerim genelde ama geç gelecekse yap gitsin gelince yer eşin de☺
1 bucuk 2 gbi gelir 1 muz yedim bakim 1 saat sonra sekil veririm tepsi mayasi icij bekletirim sonra pisiririm esimde gelir cay filanda demlerim onunla daha iyi olur tekken kahvaltidan tat alamiyorum ya

1 bucuk 2 gbi gelir 1 muz yedim bakim 1 saat sonra sekil veririm tepsi mayasi icij bekletirim sonra pisiririm esimde gelir cay filanda demlerim onunla daha iyi olur tekken kahvaltidan tat alamiyorum ya
Evet akşam yemeği daha çok zoruma gidiyor az kalmis eşinin gelmesine şimdiden afiyet olsun canım

Yok akşam yemeginde yalnız olmak. Sonuçta kahvaltıya alışıyor insan ise gittikleri için ama akşam yemegi yiyesim gelmiyor evde değilken eşim

ben her türlü yerim nihalim
yalnız kahvaltı da çok güzel hazırlarım akşam yemeği de

is yerinde kahvaltı yapmak güzel oluyo ama:)

Yok akşam yemeginde yalnız olmak. Sonuçta kahvaltıya alışıyor insan ise gittikleri için ama akşam yemegi yiyesim gelmiyor evde değilken eşim
Hee anladim canim ben esimi beklersem aksam gec vakte kalir yemegim o saatlerde yemek iyi olmaz bana o yuzden genelde tek yerim esimle de cay icerim o sknti olmuyor ama kahvalti olayini tekken pek keyifli yapamiyorum asldna tek degilim kizim var ama o da kahvaltida pek bisey yemiyor diye boyleyim belkide

Samdann bitmeyen temizlik var sizde kuzum yaa kolay gelsn
Ben pazara cikmicam bu hafta smdi mutfaga girdim biseyler hazirlamaya bu hafta pazarsiz gecsin bakalim usendim hava da sogumus baya

valla ben de anlamadım çay mütemadiyen temizlik ve ev işi var. bi gün de derli toplu herşey hazır olmuyo ev

ben her türlü yerim nihalim
yalnız kahvaltı da çok güzel hazırlarım akşam yemeği de

is yerinde kahvaltı yapmak güzel oluyo ama:)
Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdim
Ayy bana da hayırlısıyla nasip olur inşallah iş yerinde kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…